Ką jūs veikiat laisvalaikiu?

Nerukau…

O gal iš čia esančių yra kas wakeboardinimą bandęs? Visi labai užsikabina, tai įdomu ar čia mados dalykas, ar tikrai verta nugalėt baimes ir investuot laiką, pinigus į tokią veiklą… Kokia traumų tikimybė? Prabangus sportas atrodo irgi.

Niekas už tave nepasakys ar tau verta, nes tai individualus dalykas. “Ar verta” - tai reiškia “ar patiks”, niekas kitas to nežino, ir tu pati turbūt nežinai kol nepabandei. Manau kad neverta kišt pinigus kol nepabandei ir kol neužkabino.
Dėl investicijų irgi… Beje, hobis - tai ne investicija (nes pinigų atgal neuždirbsi), tai grynos išlaidos. Bet tai nėra nuostolis, nes atsiperka malonumu. Kiek pinigų gali sau leisti, ir koks bus tavo malonumas - bangiečiai to nepasakys.

Aš suprantu, ką sakai. Sutinku su tuo, nes savaime suprantama, kad turiu nuspręsti. Reikia pabandyt, kaip ir viską, kas domina ir reikalauja sprendimo. :slight_smile: Čia labiau buvo draugiškas klausimas :slight_smile: Gal maža ką - čia yra kokių vandenlenčių sporto atstovų ir pasipasakotų savo įspūdžius ar turėtų rekomendacijų… Viena, kai esi susipažinęs, kita - kai tokia veikla nebandyta. Tam ir renki info iš aplinkos :slight_smile:

Banga… kaip čia švelniau pasakyt… nėra tinkama vieta ieškoti bendraminčių :laughing:
Pabandyk kapinėse paklausinėti, ten juk irgi renkasi žmonės, gal pasitaikys… :laughing: :laughing:

Kaip suprast nėra tinkama vieta? :smiley: :smiley: Aš ieškau ir nematau problemos.

Problema ne “ieškoti”, o “rasti” :). Ieškoti galima ir Mėnulyje, bet rasti lengviau kapinese :laughing:

Nebijok ieskot realybeje ar per facebook grupes bendraminciu…Nieks tau per galva neduos uz bandymus atrasti kazka smagaus, naujo ir t.t. Bandyk bandyk, nebijok, ypac jeigu gali skirti tam finansu, siuo atveju…nes tai ka paminejai, ne pigus malonumas.

1 Patinka

Visada sunkiausia zengti pirmus zingsnius ir isilieti i kazkokia bendruomene gyvenime. Patikek, kokie 66proc zmoniu kalbetu ta pati, ka ir tu. Zengus pirmus realius zingsnius, suprasi, kad be reikalo trypciojai vietoj ir paskui stebesies, kad be reikalo bijojai.

1 Patinka

Tai būtent. Štai ir bendramintis :wink:

Ačiū už savotišką palaikymą ir supratingumą :))

Tiksliau, ne bendramintis, o patarėjas. Bangoje daug tokių :sunglasses:
Aš taipogi galiu pakoučinti žmonės dėl dalykų, kuriais pats neužsiimu :+1:. Tiesa, dabar jau retai tą darau, nes jau išaugau iš pradinukų mokytojo lygio. Bet visumoj, pradinukų koučeriai irgi reikalingi, tas tiesa :smiley:

Man tai kaip tik susidarė toks įspūdis, kad “pradinukų” koučinimas - labai dažnas Tamstos palydovas :slight_smile:
Štai ir laisvalaikio praleidimas, apie ką ir yra visa ši tema :face_with_hand_over_mouth:

Tai turbūt reiškia, kad šiame forume nepasitaiko nieko įdomesnio už pradinukų problemas :neutral_face:
Žūsta iš lėto mano nuostabusis potencialas :cry:

kompiuteriniai žaidimai tikriausiai yra mano hobis…

Chebra, užsikabinau su tenisu :smiley: Ar yra tokių, kurie ir tenisą, ir padėlį žaidžia? Pastorojo nežaidžiau, bet pastebėjau, kad populiarėja. Gal kas, remdamasis asmenine patirtimi, gali palyginti šiuos du sportus?

Dėkui.

Žygiai, važinėjimas dviračiu, knygų skaitymas, sportas sporto klube, podcast’ai – vieni iš mano hobių. Labai noriu pabandyti ir padelį, bet vis kažkaip nesusiplanuoju.