ka dalyviai?

rhc o kodėl gi ne?

Karolis, galbūt, bet man reikėjo kažkokio androidinio telefono, kad galėčiau mobiliąsias diagnostikas atlikti Gerai ką turėjau po ranka, tą ir pasiėmiau, nu tipo, pakaitinis telefonas Gerai

kokias dar diagnostikas su android galima atlikti? Nekaltas

karoli, is po krepsio nepataiko ir siaip didokas lag’as pas ji Nekaltas

diagnostika Gerai. Teks ir man lankyti pačio amato brolius - tepalai sugedo ir granata Liūdnas

rhc o tai gal aCakimas į klausimą - o kas daugiau?

jei jaunimui nesiseka yra lavrikai, anie primityviai bet uztikrintai Gerai

guestai su Barclay banc mobile aplication gali diagnozuot kiek gali sau leist kabake Cha cha

karolis cia jau rimta aplikacija Gerai Vau!

Karolis, pasiskambink, reikia remontuot ir skubiai

tai reik bet aš dar neišsirinkau pas kuriuos šū.da.rankius lietuvius ar latvius daryt ir dar filtras nenupirktas Cha cha

dalyviai, kaip šitas gaidžius?ru.autopluss24.ee/objavlenija/lexus-sc-430-4-3-l-kabriolet-2%20 002-benzin-1045170.html

gajdzius… arba esi dama Taip

Karolis, daryk pas estus Gerai

Robis, ką konkrečiai nori sužinot?

Robi seniau jis buvo moteriškas o dabar gal jau skaitosi kaip Lauryno - oldskūlas Kietas

senesnis, bent jau man, kurkas gražesnis. o šiaip - lexusas. bet reikia surast už gerą kainą, kad atidrožus metus ar du, galėtum už tiek pat parduot jei ne brangiau

tas lioxa tai gaiduva kazkokia Veeeps. kaip ipade torentus siustis?

likvidumą noriu žinot, ant keitimo siūlo, asmeniškai pačiam gėda net būtų su tokiu važinėt, urodlyvas VeeeKindziuli, matau humoro vis dar nestokoji Cha cha

aš tai galvoju, kad keitimams siūlo tai ko parduot nesigauna.