Jusu nuomone apie AMWAY?

O del aliejaus Caparelli dar neatsake mailo Cha cha

Bighead dar karta.
http://www.forbes.com/lists/2005/95/Rank_1.html
tai tie univerai ikurti is dyko buvimo ir realiai is ju jokios naudos taip?

Kodel daugiau ir labiau yra geriau?
Nu jei gamintojas gauna 30% kainos, tai ta kaina tarkim gaunas maximos lygio.
O siaip keisciausia kai desra kainuoja pigiau uz zalia skerdienaŠypsena

GLaurinaitis: Labai gerai kad neturi ką atsakyt į straipsnį, nes jame išdėsčiau aiškiai ir būtent taip, kad daugiau nebebūtų ką diskutuot.
O univerai gerai yra, tenais mokslininkai veisiasi ir panašiai… Tik man studijavimas universitete, atleisk, vidutinybiška. Gali mane laikyti snobu, tačiau universitetinis išsilavinimas man… Pateiksiu pavyzdį.
Paimk pakuotę kokio nors gražiai supakuoto valgio ir pasižiūrėk į sudėtį. Tenais bus kas nors panašaus į natūralūs ir identiški natūraliems skonio ir aromato priedai arba tiesiog kompleksinis maisto priedas "sūris". Tai vat tas skirtumas tarp maisto augusio savoj lysvėj bei ruošto ant ugnies ir tarp komplekso iš "natūralių ir identiškų natūraliems skonio ir maisto priedų" - man panašiai kaip ir skirtumas tarp realaus gyvenimo mokymosi ir aukštosios mokyklos.
Skirtumas tarp nemiegojimo iš smalsumo naktimis ir priverstinio naktinio kalimo iš ko ryt kolis. Skirtumas tarp "apsikeitimo programų" ir tiesiog paprasčiausio draugų susiradimo visame pasaulyje be jokių programų. Skirtumas tarp išmaldos (vadinamos stipendija) ir tarp savo paties užsidirbtų pinigų darant mėgstamą veiklą.
Aukštoji mokykla - tas pats teatras, kaip ir kompleksinis maisto priedas "sūris". Bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, absoliutizuot beprasmiška. Mano nuomonė yra verta 1/3000000 - kiek žmonių Lietuvoj, tiek ir nuomonių.

Gerasdviratis: Mes dabar apie konkretų atvejį kalbam, apie aliejų tą. Kuo konkrečiai skiriasi tas ir anas ir kodėl Amway atveju pirkėjas yra maustomas;-)
Esu tikras, kad norint galima ir daugiau tokių atvejų atrast, tiesiog Kabelis čia kaip pavyzdį pateikė.

Na BigHead, del issilavinimo tai poziuris jusu kiek keistas. Kalbant apie versla galbut taip, procentas ikurusiuju sekminga versla kurie nestudijavo ir kurie studijavo gal kiek didesnis, bet tikrai neperkopia studijavusiuju kieki. O kitos profesijos tikrai praktiskai neimanomos be universitetinio issilavinimo.
Asmeniskai as matau kita realia problema - zmoniu nenoras dirbti juodo darbo. Back to the slavery Šypsena

Siūlau mano straipsnį paskaityt, aš jame labai konkrečiai papasakojau apie tas profesijas, kuriom studijos būtinos. Kita vertus, tai rašiau aš čia GL’uiMirkt

BigHead - kam cia duodi preteksta nukrypimui nuo temos - paskui vel liks klausimai neatsakyti ir trecia karta klausti reikes, arba ims Keshukas ir uzrakins… sutinku su tavo mintim apie lietuviska aukstaji moksla, bet cia ne vieta apie tai sneket.

Alieju as paemiau kaip pvz, nes analoga parduotuvej buvau pirkes - pamaciau kainu skirtumus, kilo klausimu, i kurius, deja, logisko ir motyvuoto atsakymo negavau. Paziurekit AmWay asortimenta ir panasiu pavyzdziu aibe rasit.

Realiai gamintojui nuo vieno butelio tenka ~15.5Lt. Likusi dalis sugrazinama atgal premiju forma dirbantiems(kuriantiems varotojų tinklą) šioje sistemoje. Paprastai apsiperkant kaip paprastam klientui/vartotojui nedarančiam biznio motyvuoti gali tik prekių kokybė bet ne kaina. Nori pigiai - imi nuo lentynos maksimoj ir nesuki galvos.
Jeigu taip gerai isstudijavai sita sistema tai tokie klausimai neturetu kilti.

Jei kalbame apie keliuose paskutiniuose postuose mineta alieju: Kas gali garantuoti, kad Amway platina auksciasios rusies produkta? Gal ten is viso neaisku kokios atliekos supilstytos? Kas atsakingas uz Amway produkcijos kokybe?

Briedas kazkoks… Biznio nesimato, uztat afera akivaizdi

Kitaip sakant - gerai paieskojes PREMIUM klases produktu galeciau nusipirkti ir ne is AmWay?

Klausimai man kyla todel, kad matau skirtingus, daznai priestaraujancius vienas kitam, atsakymus is AmWay atstovu puses.

Bighead’ui
Is dalies sutinku, bet ne cia diskutuokim, cia apie amwejaus sekta kalbama Šypsena

Nes vat aliejus tikrai idmous variantas. Klausimas iskeltas, kuris yra gersnis, dabar reikia mato pagal ka tas gerumas matuojamas. Pienas pagal riebuma, benzas pagal marke, o aliejus gal pagal koki nors riebumo koficienta, ar apdorojimo technologija ar dar velnias zino ka, vat tai reik sita klausima isprest manau. Liežuvis

Turiu dar viena klausimuka:

Koks AmWay produktu kelias iki galutinio vartotojo? Visai noreciau paragauti kavos ar arbatos is AmWay, bet jei jau atstovybes Lietuvoje nera, kur tada tos prekes sandeliuojamos Nekaltas Tikiuos ne garaze pas Member+ Cha cha (no offence) Baisiai nesinoretu uzuosti dyzelio aromato rytinej kavoj KavaLaimingas

Įdomi diskusija, sau nuomonę kaip ir susidariau, tik noriu kelis momentus pasitikslinti:

a) o kokia statistika amway? T.y. kiek sekmingam amway’ininkui tenka nesėkmingų, tų kurių pabandė, sudalyvavo 1 kartą, gavo šnipštą, ir su keliais šimtais ar keliais tūkstančiais nuostolio pasitraukė iš žaidimo ?

sėkmingu laikau kai žmogus iš to normaliai gyvena, pragyvena, gali taupyti ir investuoti - be papildomų pajamų šaltinių?

b) kiek iš tų praturtėjusių iš amway padarė tai tiesioginių pardavimų dėka? t.y. praturtėjo iš to kad sėkmingai pardavinėjo produktus patys, o ne gavo $ už tai kad sugebėjo į veiklą įtraukti kitus?

na painiojatės tamsta šiek tiek, nuoseklumo trūksta - vieni komentarai 100% kaip amway agento, kitais stengiamasi mėtyti pėdas.
beje, kokiu būdu 400 galima sutaupyti plaunant indus ne su fairy? Man pvz. indų plovimo priemonės metams kainuoja apie 40 lt - tiek kainuoja 100 tablečių dėžė indaplovei.

Amway, uždedama savo prekinį ženklą ant prekės, garantuoja jos kokybę ir, jei pirkėjas nėra ja patenkintas, grąžina jam pinigus. Garantija galioja 3 mėn. ir netaikoma prekėms, kurios buvo sugadintos tyčia, naudojamos ne pagal paskirtį arba neteisingai naudojamos. Beje, jeigu dar negirdėjote naujienos - Alticor įsigijo !!! elitinę kosmetikos markę Laura Mercier (http://www.lauramercier.com). Ši kosmetika bus pardavinėjama per Amway.

Taip.

Visos prekės sandeliuojamos Amway urmo bazėse (prekybcentruose) tose šalyse, kur yra atstovybės. Užsakymai daromi Internetu. Pažįstami žmonės atveža prekes į Lietuvą. Aš, pvz., darau užsakymą antradienį - sekmadienį jau turiu prekę rankose - šviežut-šviežutėlę iš Amway bazės.

O kokia klasikinio verslo statistika? T. y. kiek sėkmingam klasikinio verslo savininkui tenka nesekmingų, tų, kurie pabandė, sukūrė firmą, gavo šnipštą, ir su keliais šimtais Šypsena ar keliais tūkstančiais nuostolio pasitraukė iš žaidimo?

Amway versle šie dalykai suderinami – tavo tiesioginiai pardavimai ir tiesioginiai pardavimai žmonių, kuriuos tu įregistravai.

As niek nesupratau,as tik norejau minimum paaskinimo kuo premimium nuo common skirias.Konkreciu atveju aliejus.

a) ten nebuvo lyginamas amway platintojas ir birzos makleris, ten kalba ejo apie laisvu pinigu panauda.
Nelabai suprantu kaip imanoma padaryti nuostoli? Gal galit paaiskint? Kiek konkreciai, statistikos nezinau.

b) statistikos nezinau matau gyvus pavyzdzius. tie pavyzdziai atitinka jusu sekmingo uzdarbio apibrezima. Gal ne taip supratau, bet cia pinigu uz tai, kad atvedi zmones niekas nemoka (nemaisykim su finansine piramide) o vat kai tie zmones pradeda parduot, dalis ir tau nubyra. Siame versle gariuninis variantas "kuo daugiau prastumti" mano asmenine nuomone netinka. O kaip ir kas manau reiketu MP paskaityti.

c) nemanau, kad tureciau jausti kazkokia moraline atsakomybe pries ka nors esu as amway agentas ar ne, pedas metyti tolko nematau. As savo komentarais is inkscianciu nesamones zmoniu reikalauju faktu.
fairy buvo paimtas kaip pavyzdys apibudinti visa namu ukiui ir naudojama chemija.

O tu matei kaip VP marketo ar norfos prekes sandeliuojamos Cha cha Cha cha Cha cha as tai maciau ir tiek maciau kiek nei vienas nemate ir pamatyt nenoretu Cha cha
Nu o dyzelis nera blogas daiktas pats su tokiu vazineju Kietas
O siaip prekes dazniausia bandomos ipakuoti sandariai, Mirkt o vat del arbatos galiu pareiksti savo asmenine nuomone - tikrai skani ir verta aukstesnes kainos Šypsena
Tik vat del aliejaus dar neaisku Cha cha

Cia ne atsakymas kodel amwejaus brangesnis aliejus, o ka kuri klase reiskia. Šypsena

Box 2 Descriptions and definitions of olive oils and olive-pomace oils
Extra virgin olive oil
Superior-category olive oil obtained directly from olives and solely by mechanical means.
Virgin olive oil
Olive oil obtained directly from olives and solely by mechanical means.
Olive oil composed of refined olive oils and virgin olive oils
Oil comprising exclusively olive oils that have undergone refining and oils obtained directly from olives.
Olive-pomace oil
Oil comprising exclusively oils obtained by treating the product obtained after the extraction of olive oil and
oils obtained directly from olives
or
oil comprising exclusively oils obtained by processing olive-pomace oil and oils obtained directly from
olives.
Aseparate classification of olive oils, containing precise details of production methods and key elements such
as acidity levels, is used for regulatory purposes (in the annex to Council Regulation (EC) No 1513/2001 of
23 July 2001 (OJ L 201, 26.7.2001).

Man asmeniškai Norfa ar VPM ne rodiklis - tai ką aš perku turi būti saugoma idealiai ir pakuotė pažeista turi būt 0%, jokių pašalinių kvapų, dėmių ar kitko. Jei lietuviai nemoka sandėliuoti prekių, tegul iš vokiečių mokosi - jie šitą dalyką išmano idealiai, ne mano problemos.
Klausimas, vis dėlto, neatsakytas ir bandoma nukrypti nuo temos: kur Lietuvoj yra sandėliuojamos "Amway" prekės? "Pas Member+ garaže" ar kažkur rimčiau? ;->

Jei aš teisingai supratau šitą retoriką, tai ir dyzelio kvapas kavoj yra toleruotinas, normalus, neblogas reiškinys?