Jusu nuomone apie AMWAY?

DEBILE, jie dirba legaliai! ir jie moka pajamu mokesti, nepradek vel is naujo.

Pats tu debilas. Jie gal ir moka. O pats ar moki? Tu nors kiek lietuvišką mokesčių sistemą išmanai? Pats keliais postais anksčiau aiškini, kad negali išrašyti nei sąskaitos, nei pirkimo kvito, nes matai tai per daug sudėtinga, o dabar jau sakai, kad visa tai legalu? Jei nėra sąskaitos, vadinasi nėra prekybinį sandorį patvirtinančio dokumento, o tai reiškia, kad nei PVM, nei pelno, nei pajamų mokesčiai nėra mokami, kaip ir nėra fiksuojama, kad iš vienų rankų pinigai perėjo į kitas rankas. Visa tai vadinama nelegalia prekyba. Tad prieš vadindamas debilais kitus, pasižiūrėk kas esi pats. O dabar, kad visai idijotu nepataptum, eik pastudijuoti Lietuvos mokesčių sistemos. Gal nors kiek akyse prašviesės, kai suprasi kaip ir už ką mokesčiai mokami ir kas vadinama legalia prekyba.

Cia per 15 metu trypcioti vietoj planas toks?
Beje neisaiskinai legalaus pardavimo.Nes kiek supratau juridinis asmuo uzpirkti negali,gali tik fizinis,o fizinis asmuo nemokedamas mokesciu legaliai pardavinet negali-turi iforminti savo veikla,o jei iformina-negali prekiu uzpirkti…Uzdaras ratas gaunas.
Beje,normali firma,jei nekontroliuoja kazkokio rinkos ploto,tai pasistengia,kad to produkto masiskai isvis nebutu tenais,nes nekontroliuojami pardavimai zlugdo prekybos apimti ir perspektyvas.

Normali firma išvis daro viską, kad prekybos jos produktais nekontroliuojamoje rinkoje nebūtų, nes ji tuomet negali teikti garantinio aptarnavimo, negali suteikti normalių konsultacijų, negali kontroliuoti jos prekinio ženklo naudojimo, dėl ko jos gaminiais tos rinkos vartotojai gali nusivilti ir dėl to normalus atėjimas į tą rinką vėliau kainuotų laaaabai daug. Bet ką mes čia Laurinaičiui aiškinam. Jis gi ir taip viską žino ir išmano.

Tu rasei apie juos, as rasiau apie tave.

As negaliu, bet tie kas normaliai yra uzsuke visa tai - GALI.

Dar karta kartoju, kad siame versle PVM sask. fak. israsyti galima. Ir tai reiskia, kad si prekyba yra legali.

As pats esu vartotoju tinklo kurejas, vartotojai t.y. tiesioginiai pirkejai is amway zmones, tiesioginio kliento as neturiu nei vieno. Taip kad as prekes neparduodu ar supranti toki dalyka, kad zmogus ne man moka bapkes, o atsiseda prie kompo nueina i vebso saita issirenka produktus ir atsiskaito savo visa electron, as tu pinigu nepaciupineju Cha cha mano darbas yra toks, kad jis zinotu kurio jam is tu produktu reikia ir kokios yra sio verslo galimybes. Paaiskinu kas yra legalu ir kas yra nelegalu ir visus kitus klausimus atsakau, taipogi dirbu su to vartotojo zmonemis ir t.t.

Visgi as manau, kad tu debilas, o zinai kodel, todel kad tu rasai apie tai apie ka neturi zalio supratimo. Sutinki?
Is pradziu tu rasai, kad uzdirbantys zmones plauna pinigus, veliau prisikabini kaip dirbu as, nors apie sistema nieko nesupranti. Nu davai sekancia nesamone mesk. Cha cha

Koks planas 15 metu trypcioti vietoj? Cha cha Ka cia sneki nelabai suprantu.

Gali uzpirkti ir juridinis ir fizinis, jei tai juridinis jo veikla turi buti registruota ten kur yra amwejus. Jei tai fizinis tai jokio skirtumo kur jis gyvena.
Vienas paprastas klausimas ar tu is UAB "GLaurinaitis" registruotos slovakijoje galetum nusipirkti automobili ar ne?
Jei UAB "GLaurinaitis" registruotas LT jis negali pirkti amwjaus prekiu.
Kas dar neaisku?

Pasilaikyk komentarus sau apie normalios firmos produktu ir rinkos kontroles, nes juoka kelia tokie svaiciojimai.

Laurinaiti, aš tau dar kartą, kaip ypatingai nesuprantančiam, kartoju, eik pastudijuok Lietuvos mokesčių sistemą. Kokiu būdu pajamas begautum, nuo jų turi mokėti pajamų mokestį į Lietuvos biudžetą (ne į kieno nors kitą). Lietuvoje net loterijose laimėti pinigai apmokestinami ir nuo jų mokamas pajamų mokestis, tad neskiek man apie šitos veiklos legalumą, nes mokesčių pats nemoki ir nesusigaudai kurioje vietoje dirbi dar legaliai, o kurioje jau nebe. Geros dienos.

Cha cha matai sita firma labai normali ir garantini aptarnavima teikia 100% bet kokioje salyje nesvarbu ar tu ta preke naudoji lietuvoje ar kenijoje. Yra toks dalykas kaip 100% statsifaction guarantee, esi girdejes apie toki? A? Cha cha

Nu patikek tu manim kaip gali suteikt normalia konsultacija Mirkt

Sutinku, sito negali.

Dar nebankrutavo…

Apie sia firma ir sistema Laurinaitis tikrai ismano daugiau nei Jus, su visa pagarba.

Labai puikiai susigaudau kurioje vietoje dirbu legaliai ir kurioje - ne. Tu nesusigaudai kur as dirbu Mirkt
Pajamu mokestis yra mokamas dar karta kartoju.
Davai dabar man irodyk, kad sia veikla uzsiimti legaliai neimanoma. OK? Cha cha garantuoji, kad neirodysi.
Kitaip snekek, kad sioje veikloje yra galimybe uzsiimti nelegalia veikla, tuomet as nesigncysiu, nes as dar 5 budus parodysiu kaip nuslept mokescius tradiciniame versle.
Pirmyn.

Labai puikiai susigaudau kurioje vietoje dirbu legaliai ir kurioje - ne. Tu nesusigaudai kur as dirbu Mirkt
Pajamu mokestis yra mokamas dar karta kartoju.
Davai dabar man irodyk, kad sia veikla uzsiimti legaliai neimanoma. OK? Cha cha garantuoji, kad neirodysi.
Kitaip snekek, kad sioje veikloje yra galimybe uzsiimti nelegalia veikla, tuomet as nesigncysiu, nes as dar 5 budus parodysiu kaip nuslept mokescius tradiciniame versle.
Pirmyn.

Vakar per žinias reportažas apie policijos akciją "Nelegalūs vaistiniai preparatai - 2007" kaip tyčia buvo įliustruotas vaizdeliu su konfiskuota Amway maisto papildų partija. Iš karto kyla mintis apie nelegalų verslą…

Man tai kazkaip labai dzin kas tau kyla Cha cha
pabandyk tu kontrobanda per menesi produkcijos uz pora limonu pravest kiekviena menesi Cha cha
Beje iliustruotas rasosi lyg ir su “I” trumpaja ne nosine, o gal as klystu? (no offense)
O beje del to “nelegalaus” teismo sprendimas priimtas? Del ko nelegalus ar produkcija draudziama ar mokesciai nemokami? Cia siaip bendram isprusimui (mano) klausimas.

Nu wo gerai, kad demaskavo pats save GLaurinaitis… Iš pradžių dar kažką kalbėjo apie tai kad jam labai įdomu yra ir kad jis bus labai objektyvus, etc.;->> O dabar bet kas, kas tik prieš parašo - su purvais maišomasGerai
Alia, vis dėlto, geri argumentai… “Su visa pagarba”, “Tu nieko tame versle nesupranti”, “galiu pasakyt bent penkis būdus kaip slėpt mokesčius” ir t.t.;> Rimti, taip sakant, bizniaiGerai

Jau kazkas sitoj temoj minejo, kad ir anksciau taip pat buvo sulaikytas kontrabandinis AmWay produktu krovinys, dabar vel… Atrodo sisteminga tai jau daros Nekaltas Turint galvoje, kad ne visa kontrabanda pasienyje nufiltruojama… minties nebetesiu - patys suprantat Kietas

Ojojoi tik neapsiverk, apie amway kalbek, o ne apie mane, taigi Amway Sh ir nelegalus verslas. Realiai bent sau pripazink, kad kabinejiesi prie ko tik gali Cha cha
Ot Bighead’as Cha cha

Ne nesuprantu prasau pratest, tikrai. Cha cha

Vienu zodziu chebra, kad nebesipilstyciau purvais (pagal BH) nedarykit isvedziojimu, jei imanoma pateikiam sukonkretinta klausima, jei i ji nera konkretaus atsakymo tada galima bus daryti konkrecias isvadas, nes tokios rasliavos kaip kazkas kazka kazkur sulaike tai skystos…
P.S.: Bighead Gal galetum papostint, kuri nors posta kur as be priezadties drabsciausi purvais? Šypsena Jei tikrai be priezasties viesai atsiprasysiu, o jei ne, knisiu tavo postus kur tu purvais BE PAGRINDO DARBSTEISI ok?

ArgumentasGerai, objektyvumasGeraiGerai, pagarbaGeraiGeraiGerai

Aš apie Tave kalbu šiuo atveju, nes su šitom savybėm Tu mano akyse - tipinis "Amway" atstovas;-) O tai reiškia, hmm… Kaip čia švelniau pasakius… Nu, tarkim, neaukštą lygį. Nori dar atviriau pasakysiu? Aš jau geriau suteneriu būčiau, nei "Amway" platinčiau;> Vis geriau…

Gerai bent kad pripažįsti.

Kad seniai aš jau peržiūriu žinutes temoj ir suprantu kad beprasmiška čia rašyt, nes kaip anuomet sakė senukas Merfis - neverta su kvailiu ginčytis, žmonės gali nepastebėt skirtumo;-)

At Your serviceAngelas

Viską Tu kuo puikiausiai supranti, šlanga tik neapsimesk, OK? ;-> O jei tikrai "nedaeina", tai vadinasi tiesiog nenori suprast;-))

Pats sako "nepilstyčiau purvais", pats sako "nedarykit išvedžiojimų" - pats sako, pats sau prieštarauja;-)
Visų pirma, suprask kad niekas čia "neišvedžioja", čia Tau vienam taip atrodo. Žmones turi savo nuomones, jas laisvai reiškia, samprotauja ir diskutuoja. "Išvedžioji" kažką Tu čia vienintelis;-)

Klausimų buvo anksčiau ne vienas pateiktas ir labai konkrečiai, nuo jų arba atsifutbolinta, arba elementariai jie nuleisti negirdom;-)

Čia, mano mielas, ne “rašliavos” (kaip kad Tu ‘išvedžioji’), o čia yra būtent konstatuotas Tau nenaudingas faktas, mažinantis Tavo “Amway” reputaciją tame tarpe.

Susikišk Tu savo tuos atsiprašymus kur gerai lenda, OK?Drovus Ačiū…Mirkt Gąsdintojas, blinCha cha