wa, dar wiena prisiminiau… niekada nesigajlek del praejties… jej ne ji, tu siuo metu nebutum taj, kas esi…
wintergreen> kažkaip apie tai niekada net ir nesusimąsčiau……esi tikrai teisi… tuomet ir nesigailėsiu…nes visada man užkliūdavo mano praeitis…nenoriu jos prisimnti, tačiau, dabar džiaugiuosi kad esu tai kas aesu~
na matai,kas yra teisinga o kas ne gali spresti tik kasnors is auksciau iki kol problema nepaliecia taves asmeniskai. mano kredo buvo toks:visa kas vyksta vyksta teisingai,o tai teisinga ar ne? jai zmogus nekaltas ir kencia uz kaskieno kalte tai viskas vyksta teisingai nes zmogus kuris padare kaska blogo buvo toks protingas kad sugebejo atsikratyti ji laukiancios (kancios,bausmes,atligio ir t.t…).taigi viskas teisinga nes kaskas buvo tiesiog protingesnis,o kenciantysis zmogus igauna daugiau givenimiskos patirties ir daug kitu vertybiu,nebent tas kenciantysis yra silpnas ir jam ta nasta yra per sunki,tada pas jis pradeda zlugti kaip asmenybe ir t.t. viskas vyksta teisingai nes silpniausi naturaliom saligom neisgyvena,
taigi visa kas vyksta,vyksta teisingai. tai tiesiog nepaneigiamas dalykas. laukiu komentaru
nėr
nesakykite man ka daryti , o as jums nepasakysiu kur jums eiti…
visada sypsokis , nes gyvenimas nevertas asaru
hmz…
gal kox nors gywenk ir zwenk (V) …nzn… as ka tik atsikeleuw …sunku galwoty
taj wa… del praejties gajletis tikraj newerta, juk wiskas jau iwyko ir nieko nebepakejsi…
Gyveni tik karta gyvenime, tad reikia isbandyti viska!
“Gyvenk ir zvenk!”
as optimiste… tai tiksiauriai ir supratot koks mano :credo":
Narkomane>
DEVAL> Na taip…iš dalies, kaip ir sakiau, gal ir tavo tiesa… Gyvenime išlieka tik stipriausieji…
godgirl> TAip… jis tikrai nevertas nei vienos mūsų ašaros…
Don’t worry, be happy
blogiuke^> ~
~
fak ve kosmopolitizm
~
gyvenk greitai
Gyvenk taip, kad šiandiena nesugadintų rytojaus
dabartis neegzistuoja, nes kiekviena praejusi sekunde jau yra istorinis faktas… tai nugyvenkime gyvenima taip kad ateity butu ka atsiminti…