man truputi sunkus pasirode, reikia perprast ta mikluma kur ka spausti kada Su masina ant stogo kol kas nepereinu, trenkiasi i degaline… O siaip fun, linksma arkada ir tiek. I si zaidima kvaila butu ziuret kaip i rimta ir tiketis kazko nerealaus.
nu kad 9,9/10 tai parodo kokie skirtingi žmonių skoniai
butent, as megstu realistiskus zaidimus, dazniausiai simuliatorius tik ir loshiu bet kartais norisi atsipalaiduot/nebegalvot ir tiesiog paspangt, o JC2 leidzia tai padaryt begalo smagiai, delto man jis taip ir patiko
Pradziai galvojau, kad nesamone, bet atsipalaidavimui siauteti beje, LOST sala su suduzusiu lektuvu jau radot?
girinukas> o kas ten? Radau kazkoki areodroma su dvieju rusiu naikintuvais, tai smagiai pasiskraidziau. Galetu ir greiciau skrist jei jau cia ne simuliatorius O siaip nesupratau, kompas nors ir normalus, metro palosiau su vidutiniais nustatymais be lagu, tai cia reikejo viska off isjungt ir raiska tik 1024x768, kad eitu tikrai lost, o ne kankintis del per mazai FPS’u. Kaip jum traukia?
Ant mano pc maxai eina, bet per ta judesiu blurinima atrodo kaip lagai… ir siaip 20fps ant metro 2033 daugiau net fps bet gal ten kox limitas… velniai ten zino…
viska ant max nustates @ 1920x1080, niekur lago nepastebejau
as ant xbox360 bandziau. Liuks Zaidziu ant jo turbut, nes smagus pasirode jis man
na grafika skraidant tai isties ispudingai atrodo, nera ko lyginti su tom clancey’s HAWKS O siaip ir man patiko, isizaidziau ir ka galiu pasakyti, kad tai linksma arkada, relaxui pats tas. Zaidi absoliuciai be itampos.