Interrail'o gerbėjai Naujos kainos|laukiam ispudziu & info!

Kaip suprantu traukinys jau isvaziavo… Na kaip gal ir teisingai sakoma jis sikanciu nelaukia Cha cha Todel sia vasara turbut jau neteks su traukinukais palakioti, nes visi bilietu tiekejai “uzsilenke”…

o kaip ten su interrailo bilietais reikai eiti i kasa ir is ten pasiimt bileita, ar tiesiai i traukini ir tik palydovems parodyt? kaip visas procesas vyksta ir kas per velnias tas rezervavimas ?

Sveiki, Ar imanoma, na taip mėnesioč dviejųč bėgyje gauti tu netikrųjų bilietukų? Jei kad zhino koki kontakta - nepagailekit. Kazhkada kazhkas siule bet tai negalvojau kad prireix mle… achiu uzh supratima keliautojai Šypsena

ore.lt forumuose yra apie interrail. is tokio veikejo Jasam niku pirkau suomiskus pries menesi - be problemu iki graikijos ir atgal suvazinejom Šypsena

dafai rebiatos tokius reikalus privačiom, o dar geriau meilais tvarkom… nes galima cia uzsiraut bisky

Viskas tvarkoje, labai a chiu uzh info. Vyxta derybos.

Sveiki, jei kas netyngit brukshtelkit zhinute, kokiu budu vyxta isedimas i traukini su interrail’u. Kai rezervacijos nereikia lipo i traukini i mojuoji bilietu palydovei palei nosi? O kai reikia rezervacijos? Dar labai domina nuo kur jau galioja IR? Kiek supratau tai nuo sestoku? Ir galu gale labai domintu rezervaciju kainos DE. IR puslapiuke taip ± prashyta, nuo tiek iki tiek. tai vat normalias kainas internete galima pazhiureti, o rezervacijom gal galioja koks nors santykis ten? Tipo 50%, 25% ar kazhkas tokio? But gerai jei kas turetu kokiu zhiniu apie tai, svarstau ar verta greitaisiais lekti (ICE, IC/EC ir pan.). achiu uzh atsakymus

i traukini su rezervacija pagal visus brezinius reiktu sesti i savo vietas bet mes nei kart to nedarem - sedom ten kur tuscias kupe budavo, be rezervacijos tas pats - sedies kur nori, bevaziuojant ateina ecka(traukiniu palydove) kuri tikrina bileitus paduodi savo bileta uzdeda stampa arba pasiroaso ir riedi toliau. Siaip mes vaziavom nuo warshawos o atgal su interailu daviaziavom iki sestoku. Varsuvoje rezervacija iki budapesto 2 euros kainavo siaip dazniausiai visur 2 eurai, bet pvz nuo varsuvos iki briuselio su ahuenai nauju greitu ir tiuninginiu traukiniu kaina buvo 5 eurai, o noramlus biletas pigiausias 140 euros Šypsena))

O iki briuselio su naktiniu vazhiavot?

Kad gali visa nakti miegot ir acibust Briusely BE PERSEDIMU Liežuvis

aš planuoju Interrail’u sausio mėnesį link Ispanijos lėkti.

as po kaledu iskart traukiu su interrailais i ispanija, jei suspesiu iki nauju metu, tai ir i portugalija :] butu smagu dar lietuviu gaut i vagona Šypsena

tarkim ketinu traukiniu pasiekti Ispanija, bet man reikia pervaziuoti 3 zonas, tai moku kiek?t.y. moku tik uz zona i kuria ieina Ispanija, Portugalija ir Marokas? nuvaziuoju siaip ne taip i Ispanija, ar galiu ten pasibuti ilgeliau ir grizti jau kaip pati sugalvosiu [autostopas, kas man butu nerealu, lektuvas, busas] troski nesusigaudau:/

Sveiki, Tai kokios nusimato shia vasara keliones traukiniais?? Gal kas jau kokiu planu turi, butu idomu paskaityti Šypsenaiki

Toks vaizdas kad puse Lietuvos su “lietuviskais” isvaziuos sia vasara Juokiasi

Na originalūs yra pakankamai stipriai atpigę, manau ne vienas keliaus su normaliais Šypsena Ale aš asmeniškai vistiek nelabai įperku kad ir atpigusį.

LT parduodami padirbti interrailo bilietai yra visoms zonoms taip vadinamas GLOBAL ir gali keliauti traukiniais 1 menesi po visa europa…

O kiek mazdaug kainuoja interrailo nevisai tikras bilietas?

aga, geras klausima- gal kas per velyku atsotogas palnuoja lekti in ispanija, portugalija ar graikina, italija Mirkt ieskau bendrazygiu Šypsena tiesa, as savo kelione pradeciau ne is lt, o is france Šypsena

Mano svajone varyt Maskva - Pekinas kryptimi Šypsena ten tokios panoramos Apakęs kai turesiu $$ ir pakankamai metu, tikrai isbandysiu Taip Kietas