Internetines pazintys...

is internetiniu pazinciu esu gavus tik naudos: tiek materialines, tiek dvasines Nekaltas

pasiseke tamstai Mirkt

buvau keleta kartu susitikes, kol kas nenusivyliau, kai is zmogaus nieko nesitiki tai ir nenusivili Cha cha

iki tolei galvojau viskas zjbs … bet poto 1 kart taip nudeges… Juokiasi kad db jau geriau realybe… kaip yr taip yr… Kietas

Man tai nelabai sekasi internetines pazintys…

tas tai teisybe Taiptik kartais galimas ir malonus nustebimas,nors pries tai ir nieko nesitikint Mirkt

na as tai tiek realybej,tiek nete stengiuos islikt savimi Mirkt

visko buvo: bet daugiausi tai nusivylimų. dabar nebėra tokių pažinčių, nes manau, kad iš virtualių pažinčių nieko gero neišeina. p.s yra ir išimčių. Taip

Tai dar su manim nesusitikai Cha cha Vis kazkokios technines kliutys Cha cha Aplamai atsakant i klausima - kakoj skirtum kur pirmakart zmones susitiko, pasimate, susipazino. Toliau tai bendrauja realiai, o ne ten kur pirmakart susitiko. Gi jei susipazysta zmones mirke, tai nebus mirkine pora, o jei bangoj, tai nereiskia kad visa gyvenima bendraus per banga

internetines pazintys nesitesia uz interneto ribu Nekaltas

butent Taip

klysti.as esu gyvas to pvz Liežuvis tuoj bus 9menesiai kaip draugauju su zmogum,su kuriuo susipazinau nete. Liežuvis

na tada tau nerealiai pasiseke Šypsena

susipazinimu duwo daug…ir nuomoniu apie zmones buvo ivariu…bet dauguma yra tokie kokie dedasi…bent jau man taip buvo Šypsena

Jei noro nera, nesitesia ne tik internetines

zinau Taipis tikruju pasiseke Šypsena

neteikciau jom daug vilciu

prasyciau nemeluoti panele,jaj esi nusivylusi,beviltiska ,tai vaikinam ir degtines butelys nepades susizaveti tavimi Šypsena

o man atrodo kad cia galima ir psichologiskai paaiskint, kadangi tokie laikai kai beveik visas jaunimas po pc turi, tai daugiau ir izoliuojas nuo aplinkos ir tas bendravimas buna sudetingesnis, taigi internetines pazintys palengvina bendravima. O gal as ir i pievas nusisneku nu mano nuomone tokia ;] jei jau zmogui sunku realiai susirast pora, tai tas internetas tada padeda

retai kada einu 1x1 a jei einu tai nieko nesitikiu kad nusivilt nereiktu