is internetiniu pazinciu esu gavus tik naudos: tiek materialines, tiek dvasines
pasiseke tamstai
buvau keleta kartu susitikes, kol kas nenusivyliau, kai is zmogaus nieko nesitiki tai ir nenusivili
iki tolei galvojau viskas zjbs … bet poto 1 kart taip nudeges… kad db jau geriau realybe… kaip yr taip yr…
Man tai nelabai sekasi internetines pazintys…
tas tai teisybe tik kartais galimas ir malonus nustebimas,nors pries tai ir nieko nesitikint
na as tai tiek realybej,tiek nete stengiuos islikt savimi
visko buvo: bet daugiausi tai nusivylimų. dabar nebėra tokių pažinčių, nes manau, kad iš virtualių pažinčių nieko gero neišeina. p.s yra ir išimčių.
Tai dar su manim nesusitikai Vis kazkokios technines kliutys Aplamai atsakant i klausima - kakoj skirtum kur pirmakart zmones susitiko, pasimate, susipazino. Toliau tai bendrauja realiai, o ne ten kur pirmakart susitiko. Gi jei susipazysta zmones mirke, tai nebus mirkine pora, o jei bangoj, tai nereiskia kad visa gyvenima bendraus per banga
internetines pazintys nesitesia uz interneto ribu
butent
klysti.as esu gyvas to pvz tuoj bus 9menesiai kaip draugauju su zmogum,su kuriuo susipazinau nete.
na tada tau nerealiai pasiseke
susipazinimu duwo daug…ir nuomoniu apie zmones buvo ivariu…bet dauguma yra tokie kokie dedasi…bent jau man taip buvo
Jei noro nera, nesitesia ne tik internetines
zinau is tikruju pasiseke
neteikciau jom daug vilciu
prasyciau nemeluoti panele,jaj esi nusivylusi,beviltiska ,tai vaikinam ir degtines butelys nepades susizaveti tavimi
o man atrodo kad cia galima ir psichologiskai paaiskint, kadangi tokie laikai kai beveik visas jaunimas po pc turi, tai daugiau ir izoliuojas nuo aplinkos ir tas bendravimas buna sudetingesnis, taigi internetines pazintys palengvina bendravima. O gal as ir i pievas nusisneku nu mano nuomone tokia ;] jei jau zmogui sunku realiai susirast pora, tai tas internetas tada padeda
retai kada einu 1x1 a jei einu tai nieko nesitikiu kad nusivilt nereiktu