nuostabiausias spaklius jo nebuvimas … nes mano nuomone tos kurios dazosi bega nuo saves …
O aš irgi manau: nesidažykit kasdien.
Gundot sawo perlamutrais, po to neduodat, o tada mirštame nuo prostatos wėžio
Aj wisos cia tik raso skoningas skoningas…rejkia tik tuso tralialia ir panasej… o kazin kodel bent puse musu wajksto kajp uztepusios sokolado ant wejdo ir dar ten panasiu nesamoniu…ex zwilgtelkim i wejdrodi
ajsq gereusia kad jo visaj nebutu bnet as uz naturaluma
pritariu rejkia turet sajka
Manau, kad graziausios paneles yra tos kurios yra tokios kokios yra be visokiu spakliu seip jei jau dazytis tay graziausia yra skaiscios spalvos ir visokios pastelines
snekejau kazkada su kosmetologe sia tema. kazkaip keistai nuskambejo, kai pasake, kad geriausias makiazas yra kurio praktiskai nesimato… stovi valanda pries veidrodi, o nieko nesimato. kazkaip keista pasirode. nors dabar ir pati taip galvoju. slykstu ziureti, kai gatvej prasilenki su kokia mergina, kuriai pudra nuo veido vos ne trupa…
gereusia naturalus kaj ne perdauig ir nepermazaj viskas ciki ciki
as is vis manau, kad makiazas isesmes nelabai keicia tai ka turi… gali kazka paslepti arba uzmaskuoti, bet tai daryti kasdien siek tiek kvaila… nemanai? oda reikia priziureti ir ji bus grazi, makiazas nepades, o truputis tuso ar seseliu nelabai matosi, o tik suteikia zvilgsniui zavesio. na, man taip atrodo…
Gražios akys be tušo gražios
tiesa, o nemanai, kad ilgos blakstienos priduoda zavesio?
Jokio
Jokio
tajp manau kad jej mes prisiziuresim oda taj nerejks jokiu spakliu makliu bet kajp tu sakaj akims zavesiu sutejkti galima