ble, juokingai nejuokingi tie moderastai ups, už moderastus ispėjimas, ar sušaudymas iki gyvos galvos?
Is grupes manau iseis, siaip tikrai seniai rytas taip gerai neatrode, aisku paziuresim kai seibutis ses kas bus… Kada pirmo ryto ir zalgirio varzybos? Dabar manau butu tokie vieni vartai…
apastui 3 men banas…
Alvi,kol brolis nepasveiks nezaisim ,o jei rimtai tai ar ne gruodzio viduryje kazkur numatyta
bet tai ka mesim is eurolygos? Crvena Zvezda ir… Caja uz senas skriaudas? Atrodo realiausia
Namie kaip ir visada manau gali pasiimti ir lyderius kokius, jei pavarys anas
keistai atrodo tos liaupses rytui kai dar su jokia rimtesne komanda nelose. va po pirmu triju turu jau bus galima kazkokias isvadas daryt. vs Panathinaikos / at Lokomotiv / vs Laboral
Nu kur nelose, jau ir trofejus vienas bet siaip aisku komanda ir buvo ruosiama jau dabar rodyti forma… Ismestu blemba stepa,redika, eiciau gal is vip tribunos paziuret varzybu
tai ieik su kede i aikste ir iskirsk anuos
Donce, manau pergale bus tik 3-iame ture, bet tai nebutu visai blogai
Nereiktu ir kedes anie abu uz mane zemesni nu arba labai panasiai O svoris mano kokia 30 kg didesnis
ChaOsas, cia turbut butu net labai gerai.Didele tikimybe,kad tuo metu abu 0/2 tures.Nu bet cia taip pavirsutiniskai ziurint.Realiai tai gal ir kitus galima aplost,ypac su kazkiek uzforsuota forma.
Alvi, tai gal susimastyk apie kokią dietą, arba šiaip nustok ėst
ko čia giriesi savo duomenimis, sudalyvautum kada kašio lošime, nes dabar tai… beje, šymet Vilniuj lošimas, Kaunas jau galit pradėt rinkt komandą, kad nereiktų vėl sportui švogerių ir švogerių draugų kviest galiu pasakyt tikrai, kad lošim spartano salėj, nes ten yra PIRTIS P.S. kaip visada kviečiami ir visi spambotai a la chaosai, nevados, banguoliai ir t.t. solomeitas su uošve irgi velkam
o kas bus jeigu ateisiu? ka nors naujo suzinosiu? Nes pats kasio tai nelabai moku lost
Ok ok sudalyvausiu jeigu nelos rytas ta diena esu dalyvaves futbolo losime apastui tai gerai kad gyvas tik nusisnekejimais o siaip tai nx neest jei gali est
kada maždaug planuojamas pasižaidimas Vilniuje??
Davai iki Kaledu
chaosai, nieko nebus, ateisi, sudalyvausi, jei nelosi, su volandu alaus pamauksi arba sulčiu, su publika susipažinsi… manau iki Kalėdų galima būtų, nes paskum prasideda atostogos visokios, kalnai ir t.t. Alvi, reikia, kad kas su Moude pasistumdytų