<hr>

nu va, o as galvojau kad tu photoshopo expertas Nekaltas As pac photoshopu truputi dirbu, bet sitoj foto nematau ne vienos uzuominos i photoshopa Ne nezinau kas apsimitu isslaisint ta kruva is kazkokios foto, nes darbas - “misija neimanoma” . Tas 5 ant kukano galima butu, bet tikrai ne ta kruva Ne

Tai matos, kad “truputi dirbi” Šypsena

o tu bent esi prisilietes prie photoshopo ? Juokiasi

Tigi praeita savaite Nemunelio upeje vyko spiningavimo varzybos, cia nuotrauka viso sugauto laimikio varzybu metu. Cha cha

Visas šitas reikalas linksta (jau palinko) link to, kad “kaltintojam” teks atsiprašyt. Viešai. Nors aš tai nemanau, kad taip bus. Nors tie kas kaltina - labai džiaugėsi suradę “niekadėją”… Nes žmogų “apšikt” lengva… O paskui kai reputaciją atstatyt? Galima paklaust? Aš vietoje šito vyruko - duočiau į teismą ir prašyčiau gana nemažos “moralinės kompensacijos”, kas visai realu susiradus gerą advokatą

dar vienas … Juokiasi Juokiasi Juokiasi Uz ka jo atsiprasyt? RamaZ, eik tu geriau pamoku ruost Taip

Vycia - o pats ar paruošei? Labas

Primenu panasiems “KrŪtiems” zvejokliams - nuo 35 cm lydekos imamos ! uzsibreskit zymekly ant spiningo! Piktas

mesininkas ir saves negerbentis zvejys tik ima 35cm Baisus

Nuo 45, Shura, nuo 45. Taip, kad pasikoreguok savo zymekli !!!

Lydekos apskritai kokius 5 metelius neturetu buti imamos, nes kas antram ezere vien silkes ir belike, kai galetume traukti >5 kg egzepliorius kas zukle. Cha cha

Blogai Blogai Blogai Blogai Blogai Blogai Kvankt? Kvankt? Kvankt? Užsispyręs

As tau tuoj ramaz atsiprasysiu…;D cia ash ta nuotrauka ishkeliau ish fb… Mirkt butu idomu tokioje byloje susitikti;D kad neva apshmeiziau, dar gerai pagalvociau ar man advokato reiketu;D teismu bijo kaip kryziaus ir mitus apie juos pasakoja tik tie kas su jais nera susidure;D tad nebesvaik Mirkt