2 Udaf> Abudu ventiliatoriai titan, pirkti aidetoje, garsumo lygis 23dB. Taigi gana tylūs.
- dar planuojam isidet fanbusa, ir paleist juos suktis ant kokiu 7 voltu. Turetu tyliai gautis
del isputimo, kolkas jo nera, taciau greitu metu turetu atsirast dar du ausintuvai atliekantys sia funkcija kolkas svarstau del vietos bei ju isdestymo
Na keiso gale dar yra numatyta vieta vienam ventiliatoriui, o kita matyt reikės patiem padaryt.
cd-romas kaip mano toxai pat
nu kad shviechia jie tai man visia nperikolas. ir kad jie du vel garso lygis kyla ir jei tikrai kaip kahzkas sake kad jie traukia i keisa ora tai tikrai ten dulkiu rinktuvas, nors ishtikruju teorishkai tai toxpat ***@is vistiek oro srautas tai toxpat. ar gewrai supratau kad dar desi du tai bus vapshie reaktyvinis variklis zhiurek kad neishskristu… Ir kas ten per aparatas uzhdetas ant CPU ?
isimeciau ir as tris papildpmus kulerius, viena dariau virsuje dangcio kad ispustu ore, kitas gale korpuso kad irgi ispustu , o vierna padariau ant sono ties procesoriaus ausintuvu kad ipustu ora, ir visa gerai gavosi, tik garsas aisq didesnis, bet kai priprates esi tai nemaiso, dar plius pasiturbinau proca is 2400 i 2700 pakeliau bandysiu dar bet reikia kulerio procui geresnio nes to jau mazai. tai tiek
Mano panasiai padaryta… 2 kuleriai kaip sitoi foto. 1x apacioj ipucia ora, 1 virsui istraukia. ir vienas sone kad tiesiai i proco kuleri ora pustu. 5x spire super tylus kuleriai + 1x spire proco kuleris… Garsas sioks toks yra. Siuo metu cpu 41C. Case 21C. Vasara buvo +5C. Ziema turetu but dar vesiau ) beje procas barton 2500+ 333mhz(402Mhz 2204Mhz 3210+)
nice
siaip nzn ar apsimoka ausinti hdd jei neturbini ju…