SycoraX, pasidaryk garso kokybe low, nelagins tada.
SycoraX, pasidaryk garso kokybe low, nelagins tada.
Per 40 h tik totalus lopas toki zaidima gali pereit
O tai ka - del garso lagina geima?
jo ant cs:s tas pat buvo… ir sheip man ant cs:s uzhsimetus visus efektus buvo apie 70 fps, o vat serveryje lagino ir telikdavo tik 30-70 fps :\ na shokinejo… :\
o ka tu ji jau perejai?
Ar as lopas, kad zaisciau nuo ryto iki vakaro ir dar per naktis?
KB8 koks pas tave realizas?
Emporio Gi kolkas vienintelis…
Taip iseina… Beje, Medium ir Low quality settingas nepadeda. Gal pagerina BISKI, bet visvien neturetu taip buti. Valve turetu isleist patcha greiciau. Siaip turbut artimiausiu metu negalesiu zaist daug visvien. Biski problemu yra su mano BFG 6800 tai man atrodo reikes siust atgal…
Sveiki, tokia problemike, atsisiunciau per bittorenta HL2 pavadinimas hl2 preload, ten pridetas rar’as kaip suprantu su steamo intaliacija/emuliacija, gal kas zhinot to rar’o passworda? O gal uzhteks standartinio steamo, kuri galima atsisiust ish ju puslapio?
reikia, kad vln kazkas irasytu si zaidima, normaliu cd formatu, ne dvd! jei kam nesunku, telefono nr profaile, del kainos susitarsim
6CD jei ka…
px, svarbu veiktu
O gal kas nors galite pasakyti kaip atrodo vanduo su, tik DierctX 8.1 palaikancia, video (kur parasytaDX 9.1, tai rodo kad veikia tik softvariskai)? Pas mane ant CS source tai vanduo juokingai atrodo - baltas toks su “tipo” bangeliu efektais (ne namie esu, negaliu screenu imesti). Bet pats CS, apart to vandens tai puikiai eina. Zaidziu ant 800x600 (nes 1024 jau kadru per mazai, zaidziant multiplayeri) ir kadru pastoviai sukasi kokie 50. Tik vat vanduo gadina visa vaizda (nors pvz. slapios grindys ir kt. dalykai atrodo normaliai).
Reiketu kad kas Vilniuj man Half Life 2 irasytu, siaip jau geriau butu kad i DVD. Taciau jei kas tai ir i CD.
+37067601081 skambtelk
Padekit ! Va gausiu tuos as failus tipo kur .GCF tipo ten HL2 ir dabar ka man su jais reiks daryt tipo reiks Steam ir kaskokio crack ? kad eitu su steam bet be original cdkey ar kaip ?
su atis gcf nezinau seniai juos turiu bet nieko nepavyko , gerai kad turiu kita veikianti releasa.
jho as ir cgf turiu KA DARYT