mano manymu normaliai. mano tevai irgi normaliai i tai zhiuri.
Apie tavo sugyventini
Manau yra puiki galimybe pazinti savo antra puse,kai su juo pagyveni susimetus.Nors ir as jau planuoju siais,arba kitais metais isteketi,bet butinai pagyvensiu dar susimetus bent puse metu
VINIpooch rašė:
aanu jo tikras pasaulio stebuklas…
xixiLimuzinas rašė:
Apie tavo sugyventini![]()
VINIpooch rašė:
tu cia apie koki pasaulio stebukla…Limuzinas rašė:
Na kai su tokiu pasaulio stebuklu susimetus gyveni
tai visi ramiai reguoja![]()
![]()
VINIpooch rašė:
as uzir kaip keista tevai mano i tai labai ramiai reaguoja…
tikriausiai labai geras VINIpooch?
Neishtekejus rašė:
Manau yra puiki galimybe pazinti savo antra puse,kai su juo pagyveni susimetus.Nors ir as jau planuoju siais,arba kitais metais isteketi,bet butinai pagyvensiu dar susimetus bent puse metu
sutinku su tavimi as irgi taip darysiu
VINIpooch rašė:
nu nesiskundziu
siuksles isnesakada gryztu nekontroliuoja, su kuo irgi…
tai puiku
…sakychiau reikia truputy padraugauti ir jei abipusishkai jauchiama, kad vienas kitam tinkate, vienas kita branginate ir labai labai mylite…reikia ishkart zenytis
KinziuX rašė:
…sakychiau reikia truputy padraugauti ir jei abipusishkai jauchiama, kad vienas kitam tinkate, vienas kita branginate ir labai labai mylite…reikia ishkart zenytis
niu kad padraugauti tai cia savaime aisku, bet nemanau, kad reikia iskart zenytis…
smiling rašė:
KinziuX rašė:
…sakychiau reikia truputy padraugauti ir jei abipusishkai jauchiama, kad vienas kitam tinkate, vienas kita branginate ir labai labai mylite…reikia ishkart zenytisniu kad padraugauti tai cia savaime aisku, bet nemanau, kad reikia iskart zenytis…
Reik dar ir kartu pagyenti
Neishtekejus rašė:
smiling rašė:
KinziuX rašė:
…sakychiau reikia truputy padraugauti ir jei abipusishkai jauchiama, kad vienas kitam tinkate, vienas kita branginate ir labai labai mylite…reikia ishkart zenytisniu kad padraugauti tai cia savaime aisku, bet nemanau, kad reikia iskart zenytis…
smiling rašė:
Neishtekejus rašė:
smiling rašė:
KinziuX rašė:
![]()
Vis delto daugiau romantikos, kai nesusimetus…
moulen rašė:
smiling rašė:
Neishtekejus rašė:
smiling rašė:
KinziuX rašė:
![]()
Vis delto daugiau romantikos, kai nesusimetus…
niu nzn, nes dar taip negyvenu…
smiling rašė:
ka jus galvojate apie gyvenima kartu dar nesusituokus?
Mano nuomone, tai yra normalu, bet vat daugumos tevai mano, kad tai nera normalu. Tipo jei jau gyveni, tai gyvenkit kaip vyras su zmona.
Tai kokia butu jusu nuomone?
na jus cia ir duodat
tai yra
i tai neigiamai ziuret gali tik labai senamadiski zmones. tai juk tiesiog gyvenimas gyventi kartu- gal poto nebenoresi jokiu vestuviu- taip tik isvengsi bereikalingu skyrybu, na o jei viskas puiku tai ka gali pakeisti tas antspaudas?
mano tevai manes tikrai neskubintu zenytis
norejau pasakyti pabandymas gyventi, o ne gyvenimas gyventi
elv rašė:
tai yra
i tai neigiamai ziuret gali tik labai senamadiski zmones. tai juk tiesiog gyvenimas gyventi kartu- gal poto nebenoresi jokiu vestuviu- taip tik isvengsi bereikalingu skyrybu, na o jei viskas puiku tai ka gali pakeisti tas antspaudas?
smiling rašė:
ka jus galvojate apie gyvenima kartu dar nesusituokus?
Mano nuomone, tai yra normalu, bet vat daugumos tevai mano, kad tai nera normalu. Tipo jei jau gyveni, tai gyvenkit kaip vyras su zmona.
Tai kokia butu jusu nuomone?
nieko cia blogo… jei zmones vienas kita tikrai myli tai nemanau kad kazkoks vestuviu popierelis gali ka nors pakeisti
elv rašė:
norejau pasakyti pabandymas gyventi, o ne gyvenimas gyventielv rašė:
tai yra
as irgi esu uz pabandyma gyventi kartu…
Nu mano tevai i gyvenima kartu tikrai neigiamai ziuretu, jeigu jau tikrai nori gyventi su zmogum ir manai kad tai yra tas zmogus su kuriuo tau bus gera tai kodel tada nesizenyt kam temti laika… o jeigu neesi tikra kad tai tas zmogus tai ko povelniu gyventi kartu?
man normalu gyvent susimetus… negi noretum 21 buti istekejus… as tai ne
nu as dar ir neturiu zmogelio su kuriuo noreciau visa laik but, jei toks butu tai nzn gal ir noreciau but istekejus