Ar matei kada NATURALU KVARCA ? Tai akmuo , o KRISTALAS ! Jauti skirtuma? prie kuo chia “lietuviskas akmuo”?
Taigi buvai uzsukus tai ko neisigyjai? Ar manes laukei kad paaiskinciau ka reiskia ju piesiniai?
Dar mineralogijos centre Pamenkalnio gatveje, jei nepasikeite ju adresas.
Tada kai buvau užšokus - tiesiog negalėjau apsispresti kokios iš turimų noriu…Nagi ir man taip būna. Paprastai, jei nors kiek abejoju - neperku. Nes jei daiktą įsigyji abejodamas…anas labai greitai pradeda nebepatikti ir su anuo tenka atsisveikinti. Kai noras “pribęs” (klient sozrel)- teks pas tamstą užšokti dar kartelį.
MISTIKAI, is tikruju , ka reiskia pvz. uzrasai ant varpeliu medines dalies … ar jie visada buna “korektiski” ?
Širpatrebiniai varpeliai nuo pat pradžių yra “nekorektiški”… Kur tas rankų darbas ir metalo liejimas per pilnatį, prieš tai gausiai pasimeldus?
Taip,taip butent ten reikia tiems, kas iesko akmenu
Eolo_arfa, as apie kiniskus …su lietuviskais ir taip viskas aisku
Koks sutapimas…ir aš apie kiniškus…
To Gelmike ir Nautilus: taip atrodo kristalai - [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/506 371-=(628568725FSH](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/506371-=(628568725FSH)
Uzrasai ant kinietisku buna gerio linkiantys. Manes ne syki yra klause kas cia uzrasyta. Kai kuriuos jeroglifus zinau bet ne visus. Tai as visiems sakau: Dirbinys budistinio tikejimo zmoniu ir budistas niekada nerasys blogi linkenti uzrasa nes jis zino kad jam dvigubai grys.
Aciu, nuraminai MISTIKAS rase: Cia is krikstolu serijos. Geras daikciukas koks skirtumas tarp kristolo ir kvarco?
Skirtumas skaidrume ir svarume o seip is tos pacios gimines.
Mistike - būtrent aktyvacijai man ir reikia… o ką? naujų narių į savo tarpą nebepriimat skaičiau skaičiau ir galutinai susipainiojau, ypač pagal knygą kvadratus skaičiuodama, vienu būdu išeina, kitu - anikaip
Ech…FSH akcentuoja, kad namie neturi būti jokių nereikalingų dalykų, nenaudojamų ir sulūžusių daiktų. Turi būti švaru ir tvarkinga. Ale žmonės į šitą FSH punktą kartais akis užmerkia…
ctuoju seną žinutę, nes nesuprantu, es ugimusi 168 metais - pagal Bezdžionę - visus metus, pagal vidinį elementą - jokiu būdu…
ctuoju seną žinutę, nes nesuprantu, es ugimusi 168 metais - pagal Bezdžionę - visus metus, pagal vidinį elementą - jokiu būdu… Nu tu čia pavarei taip senai gimusi ir dar gyva
ooooooooops 1968… kiek suprantu pas mane ne butas o mirtis… gal nenuostabu, kad nelipo jis man prie širdies kai pirkau
Kaip suprasti “pagal bezdzione visus metus”? ir "joku budu " kas ?Neatitinki ar ka?