Gyvenimas pagal kinų išmintį Feng Shui

FSH remiasi sena patirtimi, kad tarp musu ir aplinkos vyksta nuolatiniai mainai, ir aplinka mus pakankamai stipriai veikia - viskas yra susieta, niekas neegzistuoja atskirai - kiekvienas daiktas, kiekviena butybe, kiekviena mintis, kiekvienas jausmas… Tokiu budu musu aplinka daro didele itaka musu gyvenimui ir sekmei … FSH siulo gausybe “instrumentu”, su kuriu pagalba jus galite veikti savo busto, kartu savo gyvenimo kokybe…

To Eolo-arfa ir kitiems : turiu knyga apie kambarinius augalus FSH kontekste … Gėlė …rashykit kokius turit - parashysiu ka reishkia Mirkt

Sakykim orchideja …

Na, galiu parešyti, bet gėles renkuosi pagal tai, ko mano maža širdelė geidžia…O jei ji labai labai nori - reiškia tinka, o gėlės: Storalapis (didelis didelis ) Juka Dracenos Dracenos “lucky bamboo” Litopsai n+k rūšių kaktusų Stapelijos 2 rūšių Euforbija leukoneura Cikas Zamija Devynsklitis singonis Maranta Atrodo nieko nepamiršau. Uch…Anot pas Ritą aptikto kalendoriaus esu juoda žiurkė, išperėta vandens metais…Muona vaks - juoda bezdionė, undens metais pagaminta Šypsena

To Rvandene: jeigu orchideja - Phalaenopsis, tai yra zhmoniu megstamiausia orchideja, ji ant palanges gali zhydeti ishtisus metus; augalas nemegsta saules ir nepakenchia, jei liejant vanduo patenka skrotele. GėlėIdealiai tinka visoms zonoms, visoms joms daro poveiki; gydomai veikia dvasia ir siela zhmoniu, kuriuos traukia jos forma ir spalvos (ypach rausvais zhiedais); jai gali tureti itakos kiti augalai, todel ja geriausia laikyti atskirai.

Taip, Eolo_arfa: kvapioji dracena - idealiai tinka partnerystes, centro, ishminties zonoms, netinka karjeros zonai; storlapis - Crassula coccinea - shi rushis visu pirma veikia zhmogaus nuotaikas, taip pat teikia darnos aplinkai, kurioje uaga; dygliuotoji karpazhole - Euphorbia milii - idealiai tinka sheimos ir turto zonoms, kitoms - gerai; puikiai “sutaria” su kitais augalais; augalas tarpininkas, padeda ishgyti augalams ir zhmonems(jei yra suzheidimu); zhmogui turi taip pat ir dvasia gydanti poveiki, gali nurodyti dvasinius trukdzhuis; paprastasis cikas - Cycas revoluta - idealus karjeros zonos augalas, bet netinka centro, vaiku ir paslaugiu draugu zonoms; jis kitiems augalams ir savo aplinkai turi harmonizuojamaji poveiki ir savo spinduliavimu suteikia patalpai ypatinga savybe; baltagysle maranta - Maranta leuconeura - “kerchoviana”-idealiai tinka karjeros zonai; ji stiprina patalpos energija ir ja harmonizuoja; Apie kitus Ne radau, bet galbut pavadinimai neatitiko? Nekaltas

Ziurint koks? Kaip atrodantis,stovintis ar ne? O seip samurajus tai apsauga ir jan vyriskosios aktyviosios energijos israiska.

1. alijosius 2. sheflera

Oj, buvau visai pamiršusi. Namie dar auga Alijošiai dviejų rūšių Miniatiūrinė agava Gasterijos dviejų rūšių… O gėlių pavadinimai tai tikslūs. Dygliuotoji karpažolė (kristaus kančia liaudyje vadinama )ir mano euphorbia leukoneura - skirtingi augalai.

To Eolo_arfa: Yra dar toks “alijoshius” - Aloe variegata - idealiai tinka vaiku ir paslaugiu draugu zonoms, kitoms sritims -gerai;turi valomaji poveiki savo aplinkai bei arti esantiems augalams, gydo zhmones; Agava - Agava americana - idealus shloves zonos augalas, netinka partnerystes, centro zonoms, visoms kitoms -gerai;shi rushis stiprina ir aktyvina zhmoniu, aplinkos energetika;“gamina” neigiama kruvi turinchius jonus, kurie naikina elektrosmoga, tachiau tam jai reikia tureti daug vietos aplink save ir erdvu kubila; agava lapu gale turi adatos plonumo spyglius, todel nestatykite jos prie perejimu ar shalia sedejimo vietu. Gasterija NekaltasNe radau,tik gardenija …

Klausyk tu gal botanikos sode gyveni Cha cha Cha cha Cha cha O jei rimtai tai geliu perteklis negerai, skatina perdeta jan energija kurios itakojami bunam perdetai aktyvus del ko ir kyla barniai ir nesutarimai namiskiu tarpe. Labai negerai geles miegamajame. Bet jei nevedusi ar issiskyrusi tai gerai zydincios o ypac bijunai. Laimingas

Nu as vis del to paveikslo,Mistikas pasiule pasizvalgyti po kinu restoranus,amuletu parduotuves,ten daug tematikos,daug tai daug,bet as gi nezinau ka vienas ar kitas piesinys ar simbolis reiskia ir ar jis man tiks. Tai ar yra pasiulymu,ka piesti paveiksle kad daug maz viska atspindetu:geri,meile turta,sveikata,isminti ir t.t.t…

Paprasyk kad nupiestu kriokli, upe ir bambuku giria kurioje skraido pauksciai upes krante zydi bijunai ir is vandens islipanti vezli toliau stovinti sodyba kurioje poris zmoniu tvarko darza. Dar upeje plaukia valtele su burem iskeltom. Na va ir gausis visko ko norejai. Laimingas

Labai,labai dekui uz atsakyma ,man to ir reikejo.Tik kaip suprantu tokio paveikslo geriau kambaryje nekabinti,nes miegamajame su vandens elementais negerai.O kokioje puseje patartum ji kabinti?

Turbut tokiam kontekste (t.y. paveiksle) vanduo nera pavojingas kad ir miegamajame …

Gal kas turi dar kokia nuomone,siuo klausimu.Man kasko irgi atrodo kad ,gal nieko tokio.Tik kurioje puseje geriau? Liežuvis

Matai, turbut tai priklauso Ka butent shiuo savo gyvenimo momentu noretum aktyvinti : karjera, meiles reikalus Širdis ar dar ka kita …

Jis butu universalus ir kabink kur tik nori. Cha cha Cha cha Cha cha

…shiaures pvz.