Visu pirma, net neaisku ar bus ant PC, o jei bus, tai manau bus padorus. GTA 4 PC versija visiskai padori buvo, ir kuo toliau tuo labiau nuslifuota Bet labiausiai man kliuna, kad ant next gen vienu metu neisleidzia, as jau senai nebeturiu ps3, dbr noriu ps4 ir lieku be GTA5 Arba menesiais laukt bent jau reiks tai tikrai. Nesamone
tai pala, o tai ne per lapkriti iseina ps4?ant pc bus, faktas cia, nera durni jie ant tiek kad neleistu…del gta4, tai nezinau, niekoas ten normalaus nemaciau, ant belekokio kompo lagindavo, net po kruvos fixu ant vos ne dvigubai galingesnio pc pagal reikalavimus vistiek fps dropai budavo, tai kur cia padori versija?du kartus buvau pradejes losti ir du kartus nebaigiau vien del tokiu pievu o del to kad lieki be gta5, kas liepe parduoti ps3? butum turejes, o dabar neturi gta5 ir neturi naujos konsoles
Kad šūdas tas GTA4 buvo. Ant PC irgi neįmanoma žaist, fps dropai, grafika kažkokia baisi, nuobodus, valdymas kreivas, žodžiu Todėl pernelyg ir nelaukiu GTA5, jeigu jis dabartinėm konsolėm darytas, tai nieko jame naujo nebus. Norisi tik dėl grafikos tokios kaip buvo screenshotuose pc/nextgen versijos. Nes dabar tai atrodo baisiai
Man 0 problemu su GTA 4 buvo, net su AMD (tada gal ATi dar) korta 2600XT Nepamenu jokiu lagu, tiesiog tinkamus nustatymus reikia pasirinkt, kuriu ten tikrai netruko. Grafika normali, tikrai geresne nei konsoliu, valdymu irgi nesiskundziau, o kad nuobodus tai faktas, bet as siaip draskydavaus mieste pagrinde, net nesu perejes as story, gal net puses nesu pabaiges GTA vien del savo gyvo pasaulio idomus, story gal irgi pasitemps, tik grafika kolkas neaisku kaip kas, bet sios kartos konsolem tikrai nepirksiu Ziuresim kiek ant PS4 progresas bus.
Gal žaidei ant 10fps Man su gtx460 neįmanoma žaist buvo, tai tikrai netikiu tavim. Muziqaz berods irgi skundėsi su savo monstru turėdamas fps dropus.
em, losiau GTA4 su core2quad, gtx 560ti, tas buvo kazkur pries metus, tai vadinasi visi fixai jau turejo buti iseje…fps dropai ziaurus, nustatymai s… verti, kas sueda visa vga atminti taip ir neaisku…nznm gal ten buvo toks baheris kad geimas pagal vga galinguma parinkdavo kokius nustatymus rodyti, o kokius ne, tai jei vga silpnesne, dudoavo ten main settings ir galedavai kelti viska iki max…2600xt…em as su tokia ar panasia vga (2600pro berods) withcherio pirmo negalejau losti normaliai, tai ka sneketi apie gta4?
Nes GTA4 kreivas buvo. Su 2600xt iš vis nesuvokiu kaip buvo įmanoma. Aš tada 8800gt turėjau, nu ant visko low 15-20fps išspausdavo. Su gtx460 ant low/medium/high mixo 25-30fps, bet dropindavo dažnai iki 15-20.
1024x768, va taip ir imanoma Ar siek tiek aukstene rez, net nebepamenu jau, kazkas pan. Bet vis vien geriau nei konsolinis. fps gal 25-40, ir net ne ant low. Neisivaizduoju kaip su 8800gt max 20fps;D 1080p gal. gtx 570 isvis koks 100 fps buvo ant 1080p (arba ne maziau 60), viskas max kiek imanoma.
na pas mane rez buvo 1650x1050 ar kokia ten yra pries ta full hd?na ten su 1024 fps tai tikiu kad turejo viskas normaliai eiti, bet tai tada speju console netoli buvo atsilikusi
Aj rezoliuciją aš buvau nusimušęs dar kai su 8800gt buvau, bet negalėjau žaist. Man net minti snekyla naudot kitą tez, negu 1920x1080.
Nu jo 2008 metais 1080p pas visus standartas buvo ;d Su 560 laisvai ir 1080p turetu eit, gal koki piratini vemala jungei
hmmm, tai jei as sakau kad su gtx 560 nejo, jei kushlius sako kad su 460 nejo, bendradarbis dar prisiminiau lose su 9800gtx (ala 250gts) irgi pieva buvo, su visais ale ju fixais, tai vadinasi NETURETU eiti gerai ir NEINA gerai, ko pasekoje gryztam prie mano pirmuju zodziu, kad nebuvo ggeras relyzas to gta4 net ir po kruvos fixu, forumus uztenka pasiskaityti kad zmones vienas pe rkita ten sauke jog s… isleido kurejai, neina losti o 2008 berods buvo 1650x1050 rezoliucija (bet bijau tiksliai sumeluoti nes db jau nepamenu kada savo monika pirkau, berods 2009 metais su tokia rezoliucija, full hd tada dar kosmosa kainavo) ir cia sneka eina net ne apie losima tik isejus zaidimui, kas butu atleistina uz jo bugus, bet po geru 3 ir daugiau metu idomumo delei pabandysiu ant savo laptopo pasileisti ji kai turesiu laiko, paziuresiu ar pasikeite kas nors
Aj jo 1650x1050 buvo tada. Nu esmė, kad nelabai įmanoma jį žaist buvot iekt ada tiek dabar. Tikrai ne piratinį bandžiau, tai buvo vienas iš pirmų originalių žaidimų mano, dėl kurio labai gailėjausi Po to nusipirkau dar antrą kartą, kad nereiktų cd kaišiot, tik jau visą GTA žaidimų packą ant steamo ir perėjau su gtx460 šiaip taip. Ir jau aišku ant 1920x1080.
Tik dabar pamaciau, kad core2quad, cia ir stabdis, o ne 560. Zmones reke, nes su mediniais kompais bande lost, nors ir as su tokiu 2008 zaidziau, bet bent pagal galimybes, o ne 1080p uzsidejes tikiuosi 60fps Blogai optimizuotas zaidimas yra tada, kai nesvarbu ka kaitaliosi, vistiek vos vilksis, o jei apramini nustatymus ir gerai veikia, tai kur problema;P. O ant normalaus hardware, i5 2500, gtx570 jokiu lagu,dropu nemaciau, auksciausiais nustatymais 1080p. Zodziu, is mano puses 0 nusiskundimu GTA4.
O tai sitam jau bus seseliai nupiesti su paint 2.0 ?
Aš su core2duo žaidžiau. Po to su i3 2100. Žaidimas blogai optimizuotas, tiksliau tragiškai. Tik 2 žaidimus taip tragiškai opimizuotus žinau - GTA4 ir arma serija. Juos žaisti reikia turėti kompus už 5000lt iš ateities Aišku ramos kūrėjai turi kreivas rankas ir šiaip durni yra, bet rockstar lyg ir rimta kompanija, o tokį šūdą padarė. Su 5 gal pasitaisę bus
na pas mane turbintas core2quad buvo, testuose dedavo i3, taip kad ne cia stabdis tikrai dar pamenu ieskojau kame saknys, tiek cpu tiek vga aprkovimas buvo max 70%, bet ne 100% vadinasi dar buvo kur kelti, bet pats zaidimas su savo lieva optimizacija nesugebejo to padaryti, gerai optimizuotas zaidimas isnaudoja viska normaliai ir tiek…ir jei tau core2quad yra medinis kompas, tai ka as zinau, jis dar ir dabar spardosi belekaip, tada buvo hig endas, tai kur tau cia medis va dabar uzsivedziau, idomumo delei prasuksiu ji sekmadieni gal ant i5 3210 ir gt640 2gb vga, pazesim kaip ta optimizacija pasirodys beje, radau idomu dalyka" GPU alima zaisti su zemesnes klases negu minimaliose reikalavimuose kortomis,tik nedekite i jas vilciu,siame atvejyje MB yra svarbu,kitaip 800x600 bus jusu megstamiausia rezoliucija ir mazas view distance (kuris didina plygonus,objektus ir texturas) tad su 512MB galima kazka keltis,taciau jei GPU dazniai ir aplamai tipas yra silpni,tuo labiau jeigu atmintis yra DDR2 is tu 512MB jokios naudos,tik leciau viskas dirbs…" ten pamenu dedavai nustatymus ir rodydavo kiek mb likdavo laisva is vga, zesim ar sues 2gb dabar