nzn… ir cia ne jinai mane rado… jos xebra sumaste kad reik moto, tai gavo mano Nr per Jordi… nieko ji nemoka… uzvedziau GSXR, biski pasuko rankena gal iki ~5rpm ir ciut oj oj oj kaip baisu bet merga ahujena
Kazkokia ji istinus Apranga tai ant isaugimo (daugumos lietuviu bruozas)
realiai jinai su apranga tai isvis ledine Ir Jani jei jau jinai tau neytinka, tada nzn, be photoshopo sau zmonos nerasi
nice
mocas tai zjb , geltona tai nx
streetas, jau zhenytis ruoshies ?
ar as? kad neturiu kam pasipirshti…
o ar pati save paliesti kiba dave streetai,daba iki pavasario moco neplauk, kad kvapas liktu joking
Streetas as nejeshkau ir nejeshkosiu
janiss> fsio jasna su tavim
Streetas, atnaujink softa 6230,foto kokybe gerresne bus
emm kaip tai padaryt?
jei is salono emei-turetu jie pakeist. kitu atveju ieskok kabelio ir naujausios versijos ps. motas ir pana-10balu!
labai grazus derinukas
janiss panos tikrai neieskos… jis ieskos baxuro (iskart pasakau - mane gali pamirst!)
ble ji turejo didesne apranga uzsidet nes kitaip papai butu netilpe
TS tu jau mano tik bijai tai pripazint O siaip tai i new mans factory VIP GUEST esi jau itrauktas.
Streetai kad merga axujena tai faktas. O taip gaunasi kad dabar jus pazystami? Tai reikejo sakyti nori pravezinesiu tik stipriai isikabink
gavau pora fotografo nuotrauku… NEREALIOS tik gaila negaliu uploadint niekur, nes dar nezino jie kur jas des ir siaip kad y ziniasklaida nepatektu !
o ble kaip streetui pasiseke sia grazuole pasodint ant moto