Green Death

Aš gal po 3m. pertraukos atvykau į Halę. Pirmą kartą buvau ne E tribūnoje, o C. Įspūdžiai tokie: Palaikymas neblogas, bent jau aplink mane buvę žmonės noriai jungėsi prie GD skanduočių ir tikrai palaikė komandą kaip tik galėjo. Repertuaras GD kuklus. Girdėdavau aš ir GWB, bet jų palaikymas iš to kampo tikrai menkas buvo. Apgailėtinai atrodo ~15 žmonių grupelė kažkur palubėje pasislėpusi. Jų palaikymą manau juto tik aplink sėdintieji, toliau jų balsai mažai sklido. Beje, prieš varžybas buvo labai keista stebėti, kaip į E tribūną renkasi “turistai”. Tik prieš pat rungtynes tribūna pradėjo žaliuoti. Man pasirodė, kad ne itin gausiai susirinko aktyvių sirgalių. Prieš 3-5m visa tribūna nusidažydavo žaliai baltomis spalvomis, nebūdavo nei vieno sėdinčio.

Bugnas siaip turetu but reikalingas tik ritmui, todel jo vieno pilnai pakanka. Cia nebent Seklai ir jam prijauciantiems bugnai lygu palaikymui, todel ju turi but da figa.

aš irgi norėčiau, kad GWB grįžtų, bet neįsijaustų į savo nesąmones, o eitų į kompromisą dėl komandos. Jų pagalba palaikant komandą tikrai praverstų, galėtų išsispręsti tas problemas GD ir GWB… Nekaltas

Tomai, neis jie į kompromisą su mumis, kaip ir sakė Šaras, jiem principai dabar svarbiau. Aišku yra ten žmonių, kuriems svarbus komandos palaikymas, bet jie lieka pas juos.

Sutinku pilnai su Dabkum