Gražiausias merginos vardas

Milena Myliu Retas ir grazus vardas, kaip maciau dar ir nebuvo paminetas Mirkt

BRITNEY SPEARS

graziausias vardasGABIJAniu isvajotasaj vardas…M…Medeina seip grazus…Nors jis ir ne mano…Bl AS GRETA koks bjawrus vardas!!!PavargęsTaip

visi grazus bet sie labiausiai issiskiria sie vardai merginu: Gabriele, Gabija, Virgaile, Redita, Meida, Saule,Joana ir t.t Labas

Man graziausias vardas: Migle

daug graziu Šypsena

odeta! geras…Jei neklystu, buvom susitike vasara amerikoj pirty, buvo ten kazkox delfi meetas, ar kazkas panasaus…Mazas tas netasLaimingas

Įdomi tema Šypsena

siaip manau jog niekas negali pasakyti kodel jam patinka vienas ar kitas vardas… neiskirtis ir as

Hmm patinka Giedre, Agne, Laime, Kristina, Jolita ir bet koks nestandartinis vardas… Šypsena

Ciao

Wow Apakęs Elinga. Tikrai grazhus vardas Gerai Taip. Mano drauge galvoja, kad tik viena Lietuvoj yra su tokiu vardu Taip Cha cha.
Tai pat grazhus:
Gabija
Amelija
Barbara
Greta
Lijana
Zhivile
Dange[/
b]
Gerai Gerai Gerai

Niu jus ka norit sakykite, bet mano vardas yra labai grazus… Na ypac kas megsta jura ir t.t.Ir del vardo esu girdejusi daug "komplimentu". PVZ kai pasakai:- labas as Neringa, isgirti:- O grazus vardas.Flirtas

Apakęs Ash shtanga NekaltasCha chaCha chaJuokiasi

Dar prisiminiau man labai grazu :
Giedra
Gerai

Man l. patinka Beatriche

Man l. patinka Beatriche

Ar uzsikirtai? Nekaltas

1 Agne
2 Agne
3 Agne

15668 Agne
Laimingas

Žinoma,kad gražiausias vardas yra mano LiežuvisDrovus

O šiaip man labai gražūs yra Radvilė, Urtė,Luknė (keistas,retas,bet gražiai skamba)ir t.t.Šypsena

Beje,labai dažnai vardas priklauso nuo pačio žmogaus.Pvz, niekada nepatiko vardas Skaistė, bet dabar kai žiūriu į tą mažą žmogutį,tai ir vardas labai gražus atrodo Taip

Oba Apakęs nu koks tas pasaulis mazas Bučkis

Cha chaCha chaCha cha

o kai ziuresi i maza susiraukslejusia senute, irgi grazu bus? NekaltasNekaltasLiežuvisMirkt

deja,aš jau jos senos nebepamatysiu Liežuvis Nekaltas