Grand Theft Auto San Andreas (pratesimas)

jei multiplayer butu su gyventojais ir transportu, tai mielai palosciau Niam niam

Nafik tie gyventojai ir transportas?

nu juk daug idomiau
as tinkle tik losiu…

Įdomumo jokio tame nematau… Vaikščioja tie NPC ir viskas. Kame čia įdomumas?

gal kam yra teke susidurt su panasiom problemom?..
Turejau kompa toki, ne koki… Gf6600, Athlon 2000+ 1gb ram, bet SA visai smagiai pazaisdavau, aisku be AA. Nusipirko draugas kompa, ten pas ji virs 3000 atrodo athlonas, vaizdo plokste lygtais 7600, nepamenu, 1gb ram, nuvarau pas ji ir… Nustebau ziauriai. Pas mane grafika daug grazesne, bet ir tai pas mane geriau velka, negu pas ji! Frame limiteri isjungiau, bandziau pakoreguot kiek grafika, vistiek nieko gero… Nu dzin… Bet va tada pats truputi atsinaujinau savo kompa, isidejau 2600+ athlona, ir ram 1,5gb dabar… Is pat pradziu isijungiu, viskas ok, veza be jokiu stabdymu, dziaugiuos… Tada po kiek laiko pradejo stabdyt kaip pas drauga! Frame limiteris isjungtas, nustatymai lygiai tokie pat kaip budavo su 2000+, bet velka zymiai sunkiau! Gal patcho kokio reik ar dar ko? Piktas

Uzkaista gal?

keistas sutapimas butu, kad kaista draugo naujutelis kompas ir manasis kartu…

negi niekam nebuvo teke susidurt su tuo? snd pabandziau ir su 800x600 palost, vistiek pakankamai liudnas reikalas buvo Pavargęs

***** tie atlonai. Butu intel duo, tai kitas reikalas… Procesorius silpnas, o gal kokiu draiveriu reikia…

mistika cia jau butu, kad athlon 2000+ yra greitesnis uz nauja draugo athl 3000 :}

man tas pats nors ir atsisiunciau ta client2 Kodel? Matau, kad CJ begioja, bet jokiu kitu zmoniu, masinu… Nekaltas

AR GTASA yra ateiviai ar tai tik legenda, kad i gta atskrenda skraidanios lekstes?

Nu neteko girdet…

o cia su kuo tas back school?

Teko matyt pora kartu per visa zaidima… Bet taip ir nesupratau is kur ten jos atsirasdavo ir kodelŠypsena

as manau kad kurejai labai keistai sugalvojo idet ateivius Cha cha

Gal kokie 9 procentai zaidimo liko(taip ir neprisiruosiau 100% pasiektCha cha) Bet jokiu ateiviu nemaciau Nežinau

Tai, kad GTA lievas grajus…

Dabar dar per visas temas pereik ir pakartok ta pati: "lievas grajus", "gieras grajus"…

Pats tu lievas.