Gal kam?:)

svarbu tu viską žinai Taip O kad kiti nedaro, tai čia jų bėdos, kai bando sutaupyti ne ten kur reikia

toli gražu nežinau visko ir man neįdomu realiai Šypsena ir tu teisus, bando taupyt, bet galu gale prafisa Šypsena Grįžtant prie EV rinkos, už tarkim amerikonus tokius pačius kad ir leaf žmonės moka 2-3k mažiau nei už sveikus europinius. ir man to užtenka Šypsena

oj *bliamba*, carvertical tai yra kažkas tokio. Tokios nesamonės iš esmės, kad nx Šypsena bet reklamą turi, botanikai perka ir po to visais įmanomais būdais fisa protą Šypsena

geriau smaliniai 740nm kostės už šaibencus iš kojinės nei lyzu už šitą skalbimo mašiną Cha cha

Kas per bajeris gali buti,kad ryte uzkurus auto kartu su klima tarkim i kojas nustatyta suveikia kondiskes ventiliatorius, po darbu sedus i auto prastovejusia visa diena viskas ok, veikia ac ventiliatorius tik kada i langus padarai putima, i kojas, veida atsukus issijungia Apsvaigęs BaisusButu px,bet ventiliatorius pastoviai sukdamas motora vedina taip,kad kyla temperatura tik per viena dvi padalas Cha cha

autoplius.lt/skelbimai/mercedes-benz-cls350-3-0-l-sedanas-2011 -dyzelinas-16911063.htmlneblogai wattu atsuko kaip is 3.0d

Kretingoj aikštelėj modeliam iš USA - kaina kokia parašyta ant lapo be derybų ir rašo pilną sumą MirktTai čia kelių šimtų klausimas tik

kipsas kondiske isijungia kad sausinti ora ir greiciau langus nupusti

ID3 visai faina auto, tik man vietos per mažai priekyje, net galvai Apakęs Taip pat liečiami mygtukai nepatiko. Ir kažkaip pasirodė, kad kamera gerokai prastesnė net už ravo. Bet važiuoja smagiai, labai gerai duobes surenka TaipReikia ID4 pasibandyti, gal ten viskas ok su vieta. Algirdekas> vežk Ionic, labai geros auto pagal savo kaina, mažai pasiūlos. Tie visi LEAF tai iki šiol nežinau, kodėl juos perka… FL padarė ant senų technologijų, vaizdas geresnis,o kad akumai neaušinami ir kaina kaip geros auto tai dzin… Cha chaps. Dėl kelių JAV mašinų skambinau iš Autopliuso, tai sakė nebus jokios pilnos kainos Cha cha

Kazin kiek su markeriu yra pazymetu detaliu srotiniu? Na bet kaip algirdekas sakydavo: viskas del JUSU klijentu Cha cha

parduotuvevaikams.lt/235185-large_default/sulankstoma -vone le-euro-vaikas-6602-melyna.jpg

Tėvuk, a nei vienos Šypsena garantija auto galioja gamyklinė, fotkinta čia pirkimo metu Šypsena

Mixed, jau diskutuota ir aisku lyg visiems buvo, kad kondiske nuo ten (±) zemiau +5 neveikia…tad apie koki kondiskes darba prie minuso kalbi?

Na po 4-5 metu sekantis ID4, jei gyvenimas nusiseks Drovus

gmc, skoda enyaq pasibandyk. tas pats kas id4, bet man net labiau patiko nei id4.

Po 4-5metu Cha cha man per metus 2-3kart norai masinu atzvilgiu pasikeicia, o cia po 4-5m zino ko dar vis nores Cha cha

bus dar kitais metais elektrinis Macan ant to pačios bazės ID4/Q4 E-Tron/Enyaq

tik variklis kitas bus speju Cha cha nes nu nzn, vienintelis realus trukumas to enyaq ir id4, kad nu iki 90 kmh vaziuoja normaliai. paskui akivaizdziai issikvepia.

tai poršas aišku ten su kita geležimi bus

tai taip. siaip skoda vidoj vietos tai kad autobuse. tas pats ir id4. bet kazkaip vidus, salionas, skodos labiau patiko nei id4. o siaip tai toks pxnx. pigus (pinigine prasme) auto ta skoda. bile greitai krauna ir long range. nice.