Nu, mano pagrindinis ginklas irgi Mp5 su duslintuvu kažkaip prie širdies. Dar šiandien tą rare black panther su lanku gaudžiau, tai susivokiau, kad vis dėlto reikia tų buteliukų medžioklei
Geras žaidimas, praėjau, patiko. Smagūs stealth skilai, kai su peiliu nusmeigi viena, kitam į galvą meti peili, ar išsitraukęs jo šautuvą dar kelis nudedi. Smagiai žudo iš apačios, pvz iš vandens išnėrus. Geras ugnies naudojimas, gražiai dega augalai, namai ir kt. Ypač smagūs gyvūnai, kai išleidi iš narvo ir ištaško outpostą. Arba tiesiog kol dairaisi, žymi priešus, ateina kokia meška ir sutvarko outpostą už tave. Istorija visai įdomi, nepabosta. Smagu, kad story misijose aplinkos šiek tiek kitokios, nei tose džiuglėse outpostus taškant. Bėgimai iš denagnčių namų, skenstančių laivų, griūvančių urvų. Pagrindinis minusas man buvo tik daug nereikalingų švirštų ir beverčios skrynios, kurių daiktai tik vietą užima
muziqaz, na as dabar jau irgi stengiuosi kazka idomaus sugalvoti (cia turejau omenyje kad tuos WANTED q nusluoju su snaiperiu), negu is snaipeiro pleskinti, matai, kol losiau dar nebuvo aliarmo funkcijos, tai buvo vienoks zaidimas, dabar kai jie gali nuspausti aliarma rade lavona, tai jau ir taktikos reik biski jo, buvo cia misija tame dideliame laive, kur reikejo tycharinti tuos vadus kad intel istraukti, tai panervino biski ir aisku zverys narvuose ir akmenukai prideda idomumo, turiu dabar 4 ginklus, tai galima drasiai I musi eiti neseniai ta balta tigra nudejau su lanku, tai su buteliukais, nesunku buvo ji rasti ir dvieju suviu reikejo tik, o taip be ju tai saudziau saudziau ir nenudejau…vat smg ginklu po kolkas nenaudoju, laukstau su sniperiu duslintu, pustule duslinta, automatu ir vintofke meskom musti, reikes gal pabandyti tuos smg, dar patiko kai su minom ryklius dubasinti galima
zvejybos ypatumai daba nauja megstama ginkla turiu Assault rifle F1 su duslerkia. jis burst rezimu veikia, bet zveris. plius tinka ammo is nudetu priesu su kolasnikovais, kai smg jau reciau gauni ammo. su pistikais ner reikalo lakstyti, nes gi vietoj jo galima smg ar lmg isideti, kas yra daug geriau bedai prispaudus
Tai temos matyt niekas nepakurs žaidimui
aš ryklius tai su sunkiuoju kulkosvaidžiu žvejojau elnius irgi
tema pakurta, tik tingejau versti is anglu kalbos, na bet manau pakankamai aisku kas cia per zaidimas
Man asmeniskai smagiausias dalykas tos assasin misijos su peiliu bei stovyklu uzgrobimas. Kuo toliau, tuo sunkiau su tom stovyklom, nes privaloma tyliai Na smagus zaidimas. Tik kartais net nezinau nuo ko pradet zonoje darbuotis, tai as pirma padarau zonos Quest, o tada einu dorot teritorijos kol pazaliuoja, isknisu uzkampius ir olas. Tada einu tolyn i kita zona ir eina ciklas Ir kas idomiausiai, tai, kad mano senukas komperiukas veza dx9 ant Very High nustatymu
tai diskusijas i tema jau galima perkelti
Pabaiga tai buvo epinė.
tai tu ir hitmana ir sita spejai pereiti?as dar tik 4 bokstus atidenges, megaujuosi zaidimu
na vagys gi seniai pabaige
I aliarmo deze pykstelkit