Blyn, galvojau jau naujienu yra, o jus cia senus pletkus varinejat…
Nu jo, naujienu bus nebent po puse metu.
žinai Tomke užrodei patį nuobodžiausę adresiuka.Geda tokiam kompiuterastui
Balvone baik fludint. Jei pasilinskmint nori eik [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showThreads/223-=(7 97142012](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showThreads/223-=(797142012)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showThreads/32-=(72 6735139](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showThreads/32-=(726735139) Nekreipkit i ji demesio. Cia draugelis bando internetu naudotis.
nei as tu naujienu maciau, bei bara susiprotejau pasekt - bet jei jau taip sakai, paziuresiu. siaip cia ir nereikejo, kad jus ka sakytumet ar pan - tiesiog atnaujinau viena is tukstancio temu apie pati Fallout, o ne siaip cRPG… kurgi tas cRPG? tai niekas man neduos Fallout2?
pirmiausia galvojau, jog yra sansu, kad Bethesda gali ir nesus’ikt reikalo. bet paskaites Bangos naujienu komentarus atradau, kad net zmones, pereje visas Fallout serijas, daznai nesupranta jo Special dialogu ir nepakeiciamos atmosferos. vadinasi, daugiausia galimybiu, kad pro pirstus ziures ir Beth popsistai. ir liks vien nuotykiai, spec. efektai ir 3D. beje, cia vienas geriausiu, man rodos, Fallout2 screenshotu saitu: clubic.com/t/jeux/shot/1176.html o cia - kazkoks plagiatas, ir man toks vaizdas, kad si firma apskritai vien plagiatais uzsiima… mayhem.sk/index.php?l=1&r=2000 loser show… ir dar: labai krooto gamerio screenshotai mayhem.sk/index.php?l=1&r=2000 kaip wallpaperiai?
kaip sveikos psichikos žmogus gali parašyti 7532 žinučių, o gal jis nevisai . . . Viena aišku - jis neturi jokio asmeninio gyvenimo
nu, komentas i tema, zmogau. o istisu-paru geimeriai, tavo nuomone, turi asmenini gyvenima? anyway, cia vel as. tiesa sakant, praziopsojes visas “diskusijas” , jauciuosi vienisokas Fallout3 klausimu. man l. skausmingos lomkes prisiskaiciau anglakalbiu forumu. ir man dabar atrodo, kad geriausia iseitis butu, jei Troika imtu ir nupirktu ta projekta, Van Buren, uzbaigtu su Timo pagalba bei inputu, ir isleistu i parduotuves (bei piratu vitrinas ) VAN BUREN vardu, jei tikrasis vardas jau parduotas… Bethesda tyli, bet gali but, kad ji jau kazka nuveike: pvz, nusamde kelis zmones, sudare grafika sioki toki. gera butu apie tai zinot. yra budas: koks didziausias Lietuvoj geimu zurnalas ar saitas? galima paimt interviu. Bethesdoj (kaip ir kitose kompanijose) dirba uz tai atsakingas zmogus, jie suinteresuoti atsakinet i klausimus.
o jei jau shnekam apie bethesda tai shiaip visiems elder scrols, tribunal ir bloodmoon megejams yra naujiena greitai turi pasirodyti shios trilogijos pratesimas echh fallout gerai bet jis mires… alternatyva bus the fall nors shiaip labiau chiuju nesh i tactics
Gandai apie F3: 1. Veiksmas kaip ir anksciau vyks postapokaliptiniame (tarkim taip sis zodis rashosi ) pasaulyje. 2. Zaidimo procesas aprashomas kaip “survival horror-esque version of the Fallout world” ir zadama dar geresne zaidimo “atmosfera”. 3. Pagrindinis herojus pirmus 20 metu praleido po zeme del to zaidimo metu jam reikes nesioti akinius nuo saules. 4. Zaidimas bus vienas is paciu originaliausiu ir ziauriausiu siuo metu sukurtu geimu. Turbut kekshes paliks. 5. vieksmo vieta bus vienas is USA miestu.
pamirsai pamineti kad veiksmas greichiausiai vyks viename mieste todel hmmmm… pakeliauti po pasauli jus galesite tik savo apsakymuose kaip chia ishsireishkus ponai konservatoriai 2D propaguotojai ir t.t. shis zhaidimas jus zhiauriai nuliudins net jeigu atmosfera ir kazkiek primins pradininka tiketis kad tai bus tiesioginis tesinys papraschiausiai kvaila Visada Su Geriausiais norais Ponas JEzus
Ne pamirsau o tiesiog nutylejau. Niekas tesinio ir nesitiki. Kita vertus keliaut ir po miesta puikiai galima. Kiek suprantu tarkim NY savo plotu daug didesnis uz Lietuva.
Aš nesuprantu iš kur jūs tokių gandų prisigaudot. Skaitykit gal dažniau nma-fallout.com . Ten toks kaip serveris kuris renka informacija. Pete Hines - prodiuseris kuris prodiusuoja tiek 4 Elder Scrolls dali, tiek Fallout 3. Betheda elgiasi labai ekstravagandiskai ir visa fallout visuomenę tampo už nosies. Tarkim, itin paplitę gandai, jog 4 Elder scrolls variklis bus panaudotas ir fallout. Išleido Bethesda screenus tam savo Oblivion ir juos davė vienam amerkiečių žurnalui skleisti. Jie taip daro biznį, ir įsiutino tiek elder scrolls tiek fallout fanus ne JAV. Nejaugi, jeigu išeis informacija (FAQ) tarkim apie fallout 3, mielasis Pytas vėl atiduos žurnalam ir keletui savaičių/mėnesių nervins Fallout visuomenę? Kiek bandė įvairūs žurnalai, kompiuterių svetainės klausti apie FALLOUT 3, Pyto Hainso komentarai buvo: “Mes dar tik renkame komandą, kuri kurs žaidimą. Komanda spręs koks bus grafinis variklis, siužetas ir taip toliau. Jokių panašių sprendimų mes dar nesame padarę”. Jeigu tikėti jo žodžiais tai Bethesda dar tik ieško žmonių kurie kurs Fallout. Vadinasi kurs visai kiti žmonės nei kūrė Elder Scrolls. Kur garantija, kad tie darbuotojai nebus iš senosios Black Isle? Fergusas, Čakis… Tad palaukit 3-4 savaites ir tada žiuresim. Nespekuliuokit.
Jei tau sirdele skauda tai as nekaltas. As gal esu sadomazo?
E DRAUGE MIELASAI zinau kad esi atbulas mano atvzvilgiu bet esme tipo tame kad huine muine hehe isivaizduoji kaip lewa bus kai nori lyg ir toliau eiti o priehs tave stovi siena kaip kokiam griobanam valjiere bet chia velgi redaktoriaus pastaba ( redaktorius tai mua ) tipo ****as bus tas f3
Jokios sienos ten gali ir nebut. Mieste po katastrofos gali but kad ir Labanoro girios dydzio parkelis.
na ten galetu buti ir jura, bet buvo parasyta miestas, o i tokias pievas jei pasiduotume tai shiaip pats pilnai supranti kad shiuo atveju tu nieko nepasakysi nes ash ten pat skaichiau kur ir tu interpretuoti galima bet nematau esmes nes Falloutas mires tik visi dar kaip vaikai isakabine mamoms i alkunes tikites kad ryt jis prisikels ok shian tokios bliuzines nuotaikos bet ash TEISUS biciuzudikeli
Kolegos… KOKIE MIESTAI PO ATOMINIO KARO???!!! Toliau be komentaru.