Fallout 3 YRA!!! Dziaugtis ar liudeti?

Laukiu nesulaukiu.Tikiuosi kad jis bus geras.Jau beveik praradau vilti,kad sulauksiu.Tikiuosi kad bus verta laukimo. Šypsena

Yeee… siaip labaj fajnaj kad bus… bet man nepatinka kaj apie zaidima pranesha pora metu priesh ishleidima… tajgi wisi kankinas , o jei dar sh ishleidzia taj galima sakyt taj firmaj ragas… galetu kox menesis pries ishleidima pranesht…

hmmmneee… pvz dabar jau yra viltis, noras laukti ir t.t. zmones labiau kankinasi = labiau nori = tik pasirodzius iskart pirks daugiau, nepriklausomain nuo to geras ar ne

OT: Vampire The Masquerade: Bloodlines pasirodys 2004/01/15

Man irgi atrodo kad taip geriau. Be to kurejai gali atsizvelgti i fanu nuomone. Nors tai gal ir utopija.Šypsena Gaila tik kad naujos info nera. Reikes pora menesiuku palaukt.

Su HL2 varikliuku? Turetu but saldainiukas.Tūsas

aha… inete "plaukioja" kruvos screenu…

Myliu shi zaidima ir viska apie ji bet patikekit manim kol dar jis bus tai paprakaituosim haha nors dabar vel atsirado prasme gyventi Šypsena

Kodel visi kas zaide Fallout 1 ,2 nepatina fallout tactics man tai jis tikrai patinka nu gal jau biski pabodes bet vistiek geras nors as 1 ir 2 nezaides o tik mates kaip 2 zaidzia man jis ispudzio nesudare man labiausiai nepatinka kad ten ejimais uzknisa toki zaidima gali zaist 2metus kol praeisiPiktas

Kol as ziurejau kaip Fallout zaidzia tai jis man irgi ispudzio nepadare. Uzteko viena karta prisest… Be to TB rulez.Kietas

100% pritariu killerbee, kad TB rulez!!!, Per TB gali ramiai apgalvot savo taktika, pasirinkti geriausia sprendima, ar net atsigert ir uzkastiCha cha ko niekada nepadarysi zaisdamas real time game’usŠypsena

Vaikinas matau tu rimtas. Tokiu mums reikia. Istok i musu kluba.Šypsena

Nu jei jau taip prasotCha chaKietas

Wa jau jau cia apie Fallout 3 prakalbom , gal kas zinot koky FTP kur galima butu rasti Fallout 2… labai reijktu :confused:

koks tawo ineto provider’is ?

Man reikia Fallout Tactics tokio, kad ji butu galima patchint. Ta prasme updatint. Dabar turiu koki tai gaidi ir po instaliacijos bandant patchint sako, kad nesuinstaliuotas FOT.

O gal kas nors zino kaip sita dalyka apeit? Manau cia kreipasi i registrus, bet kur ir ko ten iesko?

Jei kas galit padeti parasykit i privata.

Krc bandyk su crackais pasizaist jei nieko nesigaus jieskok supakuotu pachu kad galetum pats nukelti

http://ag.ru/?news?09-12-2003#12375

Pritariu visom keturiom. FALLOUT rulezGerai
Savo laiku ji sulosiau gal tris kartus. Tikrai vienas geriausiu geimiu per visa mano 7 metu zaidejo kariera. Ji galima lyginti su JAGerai Tikiuosi nepagadins nauji geimo kurejai reikaloTaip

Ant linko paspausk.Žliumbia

Killerbee
Nu pavarei tu cia naujienuŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia… Net nebezinau, kaip gyvent reiksBaisu!