esme ta,kad tie *bliamba*ai skirti saviems ziurovams neteko matyt kad savi fanai savoj arenoj kazka panasaus butu padare…
Vertical> Tai yra, Ž gerbėjai kažką iškelia, po to rungtynių eigoje, ten pat salėje LR gerbėjai sugalvoja idėją, ant staigiujų pasigamina plakačiukus, kuriuos iškelia? PS-1. Kas ten raudonai parašyta? Jeigu taip žiūrint be užrašo, tai nežinia, kam čia jie tuos fak’us iškėlė - Žalgirio komandai, Ryto komandai, Kurtinaičiui, Vainauskui, Žalgirio gerbėjams, visiems Siemens’o žiūrovams ar t.t. PS-2. Kitą kartą galėtų tikrus bybius nupiešti, atrodys dar kietesni.
o ka buvo Z fanai iskele? nepavyko man iziuret?
kaip supratau ir vieni ir kiti fruktai? p.s. fakus rodyt tikrai negrazu kad ir kaip ten butu. nebutina nusileist iki guminiu leliu lygio
del futbolo stadiono, sutinku - atsakas. Bet koks cia atsakas gali but? Fakas parodytas… Pasakykit jus man situacija, kada netiktu rytfaniams toki dalyka kelt per zalgirio ir ryto rungtynes??? Cia i kekvienas rungtynes galima tokius veziotis ir vos tik iskils betkoks varzovu baneris, iskart bus keliami shitie kaip atsakas Nouneimas, fruktai vakar buvo tik vieni. Is kaunieciu nieko necenzurisko nebuvo
del cenzuros sutinku. man tik siaip visi tokie issisokimai fanu viens pries kita atrodo daugiau nei kvaili. kad ir kaip jie butu pateikti.
smagu kad tiek vieni stengiasi del kitu, tikra rivalry