eisena:)

shliuze>as buvau ten netoli, maciau kas rinkosi. Juos tikrai nepavadinciau “naciais”

ULTRASpyglys> o tai simbolika nieko nereiškia ?

spygly>>biski ramiau su zodziais. OK?

vel simbolika… tai ka, jei tarp GD atsiras vienas ar pora skustagalviu su nusmukusiom" podtiazkem", tai cia jau bus naciu organizacija? Tai ka, jei Zalgirio legionerius uzpuole girtas kaunietis, ka tik isejes is kalejmo, tai visi kaunieciai yra zekai ir alkashai???

dar kartą pažiūrim į šitą adl.org/hate_symbols/racist_aryan_fist.asp ir pasakyk dabar kuo skiriasi ?

shliuzai>>ir… as tau kitu pavizdziu galiu duot…netetiket.dk/imgs/store/carlsberg_mork_skattefri.gifcringel.com/files/images/adia-2007-07-26-DSC-1712-gate-with -pseudo-swastika-nepal-pokhara-cringel.com.jpg

Voland > oi svastikos man nerodyk žinau ką ji reiškia, čia kalba grynai apie arijaus kumšti p.s. antros nuotraukos linką trynk nes svastika pas budistus dažniausiai į kitą pusę sukasi Mirkt skirtingai nuo nacistų naudojamos

shliuze>>nu jau tas shpingaletas desinei pusei tikrai nera nacis Šypsena (prie desinio bahuro, kuris nesa ugni)

Voland, vėliavos simbolizuoja ne vieną ar porą žmonių grupės atstovų, o visą grupę, judėjimą ar organizaciją. Kitaip tariant, visa grupė ten eina po viena ar kita vėliava. Tad natūralu, kad pagal vėliavas sprendžiama apie visos grupės pažiūras, o ne tik apie tų kelių žmonių, kurie neša vėliavas.

Voland> aš ir nesakau, kad visi. bet bent jau RU tai tikrai Taip.

voland tai jie SS uniforma turejo apsirengti, kad butu panasus i nacius Nekaltas

Marux,turejo nusaut zyda Nustebęs

Veee

O jei green deathai turi veliava su kaukole - jie satanistai, kapu plesikai ar pan.?

ULTRASpyglys> gal gali pasakyti kaip oficialiai vadinasi GD simbolis, ta kaukolė ?

ten pirmyn vilnieciai uzrasyta kokia ten skinu atributika?

ULTRASpyglys, nuo kada žmogaus kaukolė yra satanizmo, kapų plėšimo simbolis? Tiems tiktų “666”, penkiakampė žvaigždė apskritime ir t.t., bet tikrai ne žmogaus kaukolė Šypsena

spyglys> tai, kad satanistu simbolis nera kaukole Ne

tuo cia isvartys kad jautis zoofilu simbolis Juokiasi Žliumbia Juokiasi

jei jau galvojat kad viena veliava atspindi visa tribuna , tai matyt z fanai bus emigrantai is kroatijos Nekaltas