Dar net 23h nera!
O as negaliu sedet namie,cia taip slegia kazkas mane,
mkkm kas??parkritai??kad “aii”?
niu viena nevaikshciok nes tikrai dar kas uzpuls
eik namuciu
maciau tavi nuotraukose vestuvese…tu visur dalyvauji dar sudalyvausim kada sofutes meete padalyvausim
Niekur jau nebenoriu…
O lauke tikrai silta!
kiborgas tu tai galetum eiti pasivaikscioti nes sedi sedi namuose galetum prasiblashkyti ir mkkm palaikyti kompanija
Niekur jau nebenoriu,tai sakiau apie meetus.
mkkm kodel jau niekur nebenori??tu tikrai pasikeitusi…tikrai tave slegia kazkas… na blogai blogai…
laikykis uz tai tau
o tai kada tau galutinis terminas
ash supratau kad apie meetus nius tu daznai juose dalyvavai po kiek laiko ir vel noresi
Wiskas aplinkui griuna…
mkkm rašė:
Niekur jau nebenoriu,tai sakiau apie meetus.
nu labai labai jau blogai…jeigu jau pats dugnas pasiektas, tai galima pameginti ATSISPIRTI NUO JO…
Huseinai man iki 1nio reikia padaryti na turiu kazkur 11 lapu bet dar svarbiausi dalykai like ir nzn kaip juos padaryti na bet zinau kad niekas kitas be manes nepadarys.zadejau nusipikrti bet susivelinau
mkkm neleisk kad griutu!!!laikyk …neleisk sugriuti tam ka statei… is tikruju viskas sunkiai yra lipdoma bet labai greitai sugriuna…
bet Milda zinok kad po lietaus visada buna vaivorykshte tigi po blogu dalyku bus geri ir taip suksis ratu…liudna-linksma;gera- bloga, ir t.t.
tu gali…
Giorgi as paskutini sawo kursini per 1d parasiau! Tai tau dar yra kada
Giorgittaa rašė:
Huseinai man iki 1nio reikia padaryti na turiu kazkur 11 lapu bet dar svarbiausi dalykai like ir nzn kaip juos padaryti na bet zinau kad niekas kitas be manes nepadarys.zadejau nusipikrti bet susivelinau
nekas…reikia aisku diplominiam apie 40-50lapu ? ir dar iki pirmadienio…joooomayoooo ir kokia tema ?
Mano padange matyt musoniniai lietus uztemde,kurie taip greit nesibaigia.
aaaaa…tai giorgi kursini rasai…na siek tiek normaliau
as jau visai issigandes buvau…
O as jau wiltis gaut diploma beweik palaidojau…
nu eiciau jei butum sauleteki
Liolik tai galim kur pusiaukelej susitikt!
mkkm zinok ash savo univero reikalavimus paskaiciau ir man plaukai pasishiause supranti rashau tokia tema apie kuri medziagos beveik nera Biudzetines sistemos reforma lietuvoje-tama baisu o kolegijoje parashiau ir viena kursini ir 9 gavau,bet zinok kolegijos ir univero reikalavimai labai skiriasi
ash nesu tokia gabi kaip tu ir per 1 diena neparashyciau
na bet pabandyk tu ir diplomini parashyti.griebk ir daryk…gal kas gali tau padeti??paieshkok ir…
na galeciau daug drasinti bet…
siaip nesakyk mkkm jei diplominis pas tave butu ok tai ir nuotaikeles butu geros
Huseinai jei nebutu dar kitu darbu tai aishku neproblema pabaigti bet…esu pasilikusi daugaiu darbu ir be to