Echolotai

kiek nusiderejai ir uz kokia kaina nusipirkai? Nes as sakau labai naglai be jokiu labas ir sudie parase Ne!!!

Neturejau as jo ,bet uztenka video matytu , kaip nepatogiai su tuo ratuku reikia vaikstineti ir t.t. nelimpa man toki zaislai nors tu ka. Bet gincytis beviltiska, vienam vienoks gerai kitam kitoks, todel ir gamina ivairios firmos juos ,kad kiekvienam pirkejui butu gerai. As pasakau savo nuomone ,kolkas Lowrance yra nr.1

Net neziurek sitam puslapyje, cia brangiausia is visu parduotuviu, prasiau nors truputi pigiau parduoti ,tai parase naglai , Ne!!!

Lietuvoj spyga taukuota gausi ,o ne pigiau, be to elite 5x chirp nera Lietuvoj pirkti todel reikejo uzsienyje ieskoti. Cia yra tik su navigacija ir kainuoja 2700lt. Tai pagalvok ar bus pigiau 900lt.be navigacijos?

Juokiasi Pirmas sakinys super… Kas tau sakė, kad jame nėra “įvairiausių” nustatymų…? Matau, kad tu jį turėjai Ufff

Zmogau!! Prietaisas be privalumu ir ivairiausiu nustatymu ,tai tik megeju zaislas, tas raymarine net atrodo kaip vaikiskas zaisliukas, net nepanasus i rimta daigta echolota, koks tikslas naudoti toki Š…a kuriam nera ivairiausiu nustatymu. Cia panasu i fotoaparatus ,kam pirkt veidrodini profesionalu fotika ,jei yra muiline kurioj paspadi knopke ir fotkina automatiskai, o jei nemoki nustatymais naudotis ,tai tu atsilikes labai ir tau jokio echoloto nereikia.

Reikalinga info koki pirkti echolota. Zvejosiu KM,ne juroje. Tiesiog ne pacio brangiausio,bet kokybisko ir aiskiai suprantamo reguliavimo,taip pat naudosiu ziema nuo ledo.Aisku domina ir kur geriausia pirkti.Kaunas

Nelabai suprantu ko tu čia putojiesi, ir ką tu čia man bandai įrodyt? Gal bobiko grybo paragavai…? Ar pats bent bandei Raymarine?

Tau jau nieko Mirkt Kitiem siūlau prieš perkant abu pačiupinėt Šypsena

Skaityt ir suprast - ne taspats…

Na aš labiau kalbu apie vartotojo sąsają su prietaisu, jis labai nedraugiškas (lowrence), o lietuviškai iš vis jaučiu bus tragedija ką nors ten išsiaiškinti… Šypsena

Man tas Lowrance (pats hds 5 turėjau) tai toks prietaisas kuris prašos aukštąjį pabaigti tos srities… Va Raymarine Dragonfly 7 super daiktasApkabinimas

Niekas cia nieko nerekauja Juokiasi klausiu kaip zmogaus is kur pirkai ir kiek mokejai? ar cia kokia zvalgybine paslaptis tau ?

Tai kiek mokejai? taip ir nesupratau kur tu ji pirkai…

Na o tu dragonflay bent rankose ciupinejai kad sakai kad nepatogus, va kai tu lowrance varnytes puse dienos padeliosi tai tada pasakysi kas ir kaip, o kaina tai hds brangesnis,o jei dar nori ji isnaudoti pilanai jo visi priedai dar 3000 kainuoja.

To ubijca Seldom;paaiskink man kvailam kuris modelis zaz kuris feraJuokiasiri

TO CAPULETIS;Ka turejai omeny ko nesupratai

o as ne kaip fizikas manau , kad galia siame aparate nemazinama - tiesiog jei nusistatai iki kokio gylio kad rodytu - ir viskas . arba nusistatai “stroboskop” rezima - tada gylio juosta slenkanti…( nu nebent gamintojas idejes tokia programa , kad prie mazo gylio nenaudojama pikine galia) Nekaltas

O kaip gi, aišku, kad jie pasistengė, juk dėl globalizacijos ir visokių ebay’jų jie paranda milžiniškas lėšas, kurias darė iš oro. Taigi dviguba nakrutkė pas juos eina:
http://www.facebook.com/topic.php?uid=107205635988237&topic=156
“the price for a hds-10 combo in norway are 4526,51 USD without thetransductor,
in US the same costs about 2.200USD
not strange people buy from overseas.”

Kaip ten bebūtų, nepatikima tai - sumerkt Pinigai į echolotą ir pastoviai očkom žym-žym - kada gi jam ragai pareis.