Diplominio maketas

čia jau nelabai sveikia o.O

na in VGTU parašai koki 60-80lapų ir net jei turi veikiantį maketą gauni net 10 Šypsena na be maketo atitinkamai 8-7 Mirkt

Penktadienį pridaviau. 77 lapai. O šiaip darbo vertinimą pagal lapų skaičių daro tik dėstytuvai-debilai.

paaiškinkite, mieli protingi studentai, ką atsakyti į klausimą “kokia apimtis turi būti, kad gaučiau gerą įvertinimą?” dėl manęs tegul nors 5 lapai būna, jeigu atitiks keliamus temos ir atsiskaitomojo darbo reikalavimus ir pasireikš studento supratimas. Gynimo metu studentas parodo, kad darbas atliktas tikrai savarankiškai, ar, kitaip tariant, parodo, ką jis/ji savarankiškai atliko. ir viskas - įvertinimui to pakanka. Bet kad dauguma jūsų net iki pabaigos šio mano komentaro negebate perskaityti, tai ką bekalbėt …

gebam gebam Taip Cha cha

kas liecia vu, tai diplomini ir su 25 lapais galima laisvai apsiginti… ne lapu kruvas cia destytojai vertina. Mano diplominio darpo apimtis ape 30-32 lapai buvo(tiksliai nepamenu), ir prasisukau gan neblogai. … o cia… 60 lapu ir dar permazai Pavargęs. 100-150 lapu- daktaro laipsnio desertacija rasoma… o cia- diplominis. Sokiravo truputuka mane tie 60 lapu Juokiasi

as perskaiciau Laimingas

ka circuit’as mokais?

Nu normaliai kolegijose vertina. Kaip supratau, kriterijus yra lapų skaičius. Hmmm… univere aš bakalauro net 26 lapus (neskaitant viršelio, literatūros ir t.t.) parašiau, bet viską, ką reikėjo, per gynimą pasakiau, paaiškinau ir vsio - cielą 9 gavau. Dar kaip durnas savo katedroj gyniau. Būčiau kitoj gynęs, tai ir visą dešimt būčiau gavęs ŠypsenaŠiaip į kolegijas tik lengva įstoti, o paskui jau žopiecas būna GirtasSėkmės tau, Kompressor, gynimuose! Užjaučiu ir linkiu sėkmės Mirkt

Beje kas kokias temas rashe ? Pas mane buvo D klases stiepras, gavosi apie 65 (80 lapu ishvys).

rašiau apie el. srovės matavimą nekontaktiniu būdu. Aprašiau tik teoriškai. Praktiškai tokio daikto tuomet nebuvo (replės jau buvo). Mano buvo apie matavimą per atstumą (centimetrų, metrų atstumu) Šypsena

9 gavau Labas Linksmybės

ka pleskas apie sita sake?

gentainis> is kokios specialybes busi? tas velnias norejo sau tokio.

kt07a o ko jis tik nenori Cha cha