Didziausia anekdotu baze Bangoje.Prisidekit.

Eina bicas gatve ir paskui save traukia virve.Prieina kitas:
-Ei,kam ta virve trauki?
-O ka ,tu nori,kad as ja stumciau?

Senmerge:
-Ex,kai buvau jauna pana turejau grazia figura ir suknele su klostemis,o dabar viskas atvirksciai…

Jeigu 20 metu ,sveikas vyrukas per diena gali pririnkti 3kg melyniu,o 18 metu sveika,simpatiska mergina 5kg.melyniu,tai dar nereiskia,kad kartu nueje i miska jie pririnks 8kg melyniu.

-Ar tu mylesi mane kaip Romeo Dziuljeta?
-Ne…
-Tai kaip Oneginas Tatjana???
-Nea…
-Tai kaip??
-Hmm…kaip Bilas Monika…

Keliu policijoj darbuotojo prasymas
Prasymas:
Del pasunkejusios materialines padeties prasau man isskirti radara.

(kas nesupratot pagalvokit kurie mentai daugiau litu sau pasidaro ar tie kurie su radaru arbe).

Shkotas Angusas McKinley ishvazhiavo mokytis i bAnglija. Po keliu menesiu ji aplankiusi mama klausia, kaip jam sekasi gyventi, ar patinka kambariokai. Apie kambariokus Angusas jai atsake:

• Tie anglai praktishkai nepakenciami: vienas visa nakti dauzho galva i siena, o kitas, uzhsiklojes anklode, pastoviai staugia. Bet ash stengiuosi i juos nekreipti demesio - pasiimu dudmaishi ir groju.

uzheina panda i bara ir uzhsisako patiekala. barmenas atnesha patiekala,shi pavalgo ir paprasho saskaitos.tachiau kai barmenas
ateina pasiimtipinigu panda ishsitraukia pushka ir nukala barmena.chia prie pandos prishoka savininkas ir klausia:"ar jis nemandagiai jus aptarnavo kad jus taip pasielget?"
o panda atsako:"o tu zhinai kas ash tokia"
"na taip jus esate panda"
"o tu pazhiurek enciklopedijoj"

toliau anglishkai

savininkas pasizhiuri i enciklopedija oten:
"panda-eat shoots and leaves"

beje kas nezhinot shoots-pumpurai

Armenu radijo paklause: -Kaip atskirti armenisku aeroliniju lektuvus?
-Eee,taigi labai paprasta,pas juos po sparnais auga juodi plaukai.

Jei nori ,kad seksas butu nepamirstamas,gerk tab letes nuo sklerozes.

Moteriske pas gydytoja skundziasi:
-Ka daryt,mano vyras kai baigia lytini akta labai garsiai rekia?
-Tai cia nieko baisaus ir moterys daznai rekia.
-Gal ir taip,bet jis kiekviena karta savo rekimu mane pazadina…

Laidojimo biuro reklama: Jei per vienus metus Jus pas mus nupirksite du karstus suaugusiems,vaikiska karsta duosime nemokamai.

Nera tokios sviesios ir grazios minties ,kurios nebutu galima nupasakoti rusiskais keiksmazodziais.

-Kaip atskirti atsarguma nuo bailumo??
-Jei bijai tu,tai atsargumas,jei kiti-bailumas.

Skrenda du uodai,staiga vienas, kaip akmuo, pradeda kristi zemyn.
-Ei,kas tau atsitiko?-saukia kitas.
-Blia,muse i aki ikrito…

Na, as tai nesismulkinsiu rasinedama po 1, skaitykit visus is karto…

Jeigu jus visi vienbalsiai kazkur pasiuncia ir is karto pradeda laukti jusu sugrizimo, reiskia jus pasiunte ne kur kitur, o dar vieno butelio

• Kaip tai padirbti pinigai?.. Tai kopijos… Patvirtintos notaro…

Patirtis - tai yra tai, ka gauni, kai negauni to, ko norejai.

Dirbtinis intelektas - niekis, palyginus su naturaliu kvailumu.

Zmogus prie visko pripranta, netgi prie kartuviu…
Tamposi, tamposi ir pripranta…

jei ne nuogos ir ne uogos, dzuku mergos butu grybai…

Ne beda, kad yra zmoniu, kurie girtedami tampa durniais. Beda, kad yra zmoniu, kurie blaivedami netampa protingais.

Susitinka du prancuzai:
-Kaip reikaliukai?
-Ai, kazkaip tai pastaruoju metu man fataliskai nesiseka. Neseniai paveziau su masina viena mergina ir… Na, zodziu, ji apkaltino mane pasikesinimu i jos lytini nelieciamuma. Siandien buvau teisme, mane nubaude 150 franku bauda. Ir tai dar ne viskas! Kai teisejas ja pamate, jis mane nubaude dar 200 franku bauda uz vairavima isgerus…

• Ko tu toks liudnas? - klausia bichelis savo draugo, kuris ka tik palaidojo savo teta. - Anksciau tu lyg ir nelabai ja rupinaisi?
  • Taip, tu teisus. As ja ikisau i psiciatrine ligonine, kur ji ir praleido paskutiniuosius 5 savo gyvenimo metus. Teta man uzrase visus savo pinigus ir dabar as turiu irodyti, kad ji tai padare budama sveiko proto.

Jeigu jus apshiko paukstis… Nenusiminkite. Pagalvokite ir nusisypsokite, juk danguje skraido dar ir lektuvai!

Mergina giriasi savo draugei:
-Zinai, vakar mano vaikinas mane pavadino modeliu!

• Tavo vietoje as neypatingai dziaugciausi…
  • Kodel?
  • Pasiziurek i zodyna.
    Mergicka grista namo, atsivercia zodyna, suranda zodi "modelis" ir skaito:
    "MODELIS - sumazinta kazko tai tikro, originalo kopija…

Ko neimanoma padaryti kosmose?
Pasikarti!.. o jei Jums nepatiko klientu aptarnavimas musu firmoje, rasykite adresu: [email protected]

Prancuzija. Priemiestinis traukinys. Kontrolierius, tikrindamas vieno is keleiviu bilieta, klausia:

• Jums rekia islipti Le Kato?
  • Taip.
    -Tai Jums reikejo sestis i traukini, isvykstanti 10,45, o ne i 10,15. Jau menuo, kaip sis traukinys Le Kato nestoja.
    Keleivis, isbala ir sako:
  • Kaip tai nestoja? As skubiai turiu ten islipti. Manes ten laukia mergina ir jeigu man nepavyks islipti sioje stoteleje, ji pagalvos, kad as ja apgavau ir mes daugiau niekada nebesusitiksime! Man tai butu tragedija!
    Kontrolieriaus akyse suzibo uzuojauta ir jis nusprende padeti vargseliui:
  • Na gerai, einu pasisnekesiu su masinistu.
    Grizes ir sako:
  • Deja, bet sustabdyti traukini neimanoma, taciau masinistas sutiko suletinti greiti iki 30 km/h, leciau niekaip negalima. As jums padesiu - as jus laikysiu, o jus mojuosite kojomis lyg begdamas, po to as jus nuleisiu ant platformos ir pirmosiomis sekundemis jums reikes labai greitai begti, nes kitaip nukrisite.
    Taip ir padare. Po to, kai kontrolierius ji paleido, zmogelis bego po truputi mazindamas greiti. Bet cia… keleivis, stovintis sekancio vagono tambure, pamates platforma beganti zmogu, pagauna ji uz apykakles, itraukia i vagona ir sako:
    -Zmogau, tau pasiseke,- juk jau menesi sis traukinys sioje stotyje nestoja…

Uzeina zmogelis i vaistine ir klausia vaistininko, ar turi jis kokiu vaistu nuo viduriu uzkietejimo.
Vaistininkas jam atsako:
-Zinoma yra, bet tai labai stiprus vaistai, todel butinas labai tikslus dozavimas. Taigi nuo prekystalio iki vaistines duru - 5 metrai (ima flakona ir ipila i ji siektiek raudono skyscio). Koks atstumas nuo vaistines iki jusu namo?

• Na… 400 metru.
    Vaistininkas ipila i flakona melyno skyscio ir vel klausia:
    -O koks atstumas nuo jusu namo duru iki tualeto?
  • Is pradziu as turiu atidaryti laiptines duris, po to uzlipti laiptais i trecia auksta, atidaryti buto duris, pereiti visa koridoriu… Gaunasi 50 metru.
    Vaistininkas, ipyles i flakona geltono skyscio ir visa tai sumaises, atiduoda flakona zmogeliui:
  • Stai, isgerkite sia mikstura ir nieko nelaukdamas eikite namo, o rytoj uzeikite pas mane.
    Kita diena uzeina zmogelis ir sako:
  • Kaip vaistininkas jus, zinoma, tikras profesionalas - jusu vaistai labai gerai suveike, bet va matematikas jus niakoks - jus suklydote visu 100 metru!

Kaubojus-naujakurys su seima isvyko i Vakarus. Pasistate ten nama, normaliai isikure. Po to pakabino prie namo didziuli varpa ir tare zmonai:

• Taigi, jeigu atsitiks kokia nors beda, kol asdirbsiu laukuose, Is visu jegu skambink siuo varpu, kad as isgirsciau.
    Kita diena jis isgirsta, kaip skamba varpas. Soka ant arklio, "su baisia jega" parjoja namo. Tik ijojus i kiema zmona jam sako:
    • Vaikai tapo tiesiog nepakenciami. Dzo visa laika tampo Karolina uz plauku, abudu taip riejasi… Jau nebeturiu jegu su jais…
  • Kvaile tu, ar ka? As del viso sito meciau darbus, kaip pamises parlekiau 5 mylias iki namu… Kartoju, skambinti reikia jeigu atsitiks kokia nors beda. Supratai?
    Kita diena vel skamba varpas. Kaubojus vel parskuba namo ir is zmonos isgirsta:
  • Nutiko beda. Dzo sedo ant mulo, o joti jis nemoka. Nutrauke visas virves su skalbiniais. Dabar reikes viska skalbti is naujo…
  • Klausyk, idiote! As tau paskutini karta kartoju! Skambinti reikia tik tada, kai atsitiks kokia nors rimta beda. O jei tu dar karta del kokios nors smulkmenos mane pakviesi, tau blogai baigsis.
    Ir kita diena skamba varpas. Parjoja kaubojus ir mato: namas dega, zmona su vaikais isvivede indenai, kieme susmaigstytos strelemis voliojasi vistos, mulas pabeges… Paziurejo kaubojus i sita vaizdeli:
  • Na va, cia tai suprantu. O tai vis skambina, skambina…

Buves oficiantas isitaise dirbti policininku. Jo paklause, kai jam patinka naujasis darbas.
Jis:

• Atlyginimas, zinoma, siek tiek mazesnis, bet va kas man patinka - kad klientas visada neteisus…!!!

Tikras orangutangas savo gyvenime turi padaryti tris dalykus: uzhauginti sunu, pasodinti medi ir itikinti sunu, kad tai ir yra jo namai.

-Profesoriau, o du balai - cia uz ka?

• vienas balas uz tai, kad atejote i egzamina, o antras - uz bandyma atsakineti.
  • o trecio - uz tai, kad as iseisiu, negaletumete primesti?

Du zvejai:

• Ziurek, pas tave jau seniai slieko nera, kabliukas tuscias!
  • Tiek to, gal kokia soti zuvis uzkibs!

Anukas:

• Seneli, o kas yra "Rafaelo"?
    Senelis (glostydamas anuko galva savo siurkscia ranka):
  • Tolimose karstose salyse, anukeli, auga tokie medziai - kokosu palmes, ant kuriu auga nuostabus vaisiai - kokoso riesutai. Didziuliai! Juose - ypatingas, stebuklingas pienas. Tai va, kai tos palmes pasensta ir nebeveda vaisiu, jas supjausto malkoms, o is pjuvenu, kurios lieka pjaustant, ir gamina mums Rafaelo!

Branduolines fizikos naujienos: kaciuko skrandis ne didesnis uz antpirsti, is to seka isvada, kad tie 2 litrai pieno, kuriuos jis sugeba islakti per valanda, telpa jo skrandyje 50000 atmosferu slegyje, kuris yra desimt kartu didesnis nei slegis branduolinio sprogimo epicentre.

Skelbimas: Gerbiamieji gyventojai, del netiketai iskilusiu techniniu aplinkybiu rytoj jusu name bus isjungtas karstas bei saltas vanduo, dujos, elektra, jus isves i gatve, kur ir susaudys.
Pagarbiai,
Administracija.
.

Smauglys Kaa gincijasi du Bagira:
-Mauglis - zmogus.

• Ka tu, Kaa! - priestarauja pantera, - joks jis ne zmogus.
  • O as sakau - zmogus. As zinau.
  • Is kur gi tu zinai?
    Kaa patrina melyne po akimi:
  • Duok jam degtines - suzinosi…

Pagavo nebylys auksine zuvele. Ta jam ir sako:

• Paleisk mane, bet koki nora ispildysiu!
    Zmogelis atsakydamas brezia ore romba ir iskisa liezuvi.
    Zuvele:
  • Ledu?
    Zmogelis mykia, purto galva ir brezia ore romba bei iskisa liezuvi.
    Zuvele::
  • Gal pinigu?
    Zmogelis vel mykia, purto galva ir vel brezia ore romba bei iskisa liezuvi.
    Zuvele:
  • Gal "Renault" lizingu?

Eina du jureiviai per Marseli ir mato sventika su viena sugipsuota ranka. Prisivijo ji, pagarbiai sveikinasi:

• Laba diena, padre. Kas jusu rankai?
  • Aciu, vaikai mano. Su ranka nieko baisaus - as nuo bide nukritau.
    Jureiviai mandagiai atsisveikino ir nuejo toliau. Siek tiek nutolus vienas klausia kito:
    -O kas yra "bide"?
  • Nezinau, as desimt metu baznycioje nebuvau…

Mazyte smukle Italijos pietuose. Lankytojas uzsisako kepta balandi. Po kurio laiko oficiantas atnesa patiekala.
-Sis balandis jaunas? - klausia klientas.
-Na zinoma…
-O jus mokykla lankete?
-Zinoma lankiau!

• Tada paskaitykite kas parasyta ant popierelio, pritvirtinto prie balandzio kojos!
    Oficiantas uzsideda akinius ir skaito:
    "Skubu i pagalba! Dziuzepe Garibaldis."
    Pabuciavo Ivanas-caraitis varle, po to uzlipo ant pilkojo vilko, po to nuejo ieskoti Rojaus paukstes…
    Na, nebuvo miske moteru, nebuvo…

-Kodel moteri sukure tokia grazia??
-Kad vyras ja myletu.
-O tada kodel tokia patiklia ir kvaila??
-Kad ji galetu vyra mylet…

VSIO…nusibodo man vienam rasyt,aciu alyvai ir kitiems prisidejusiems…tinginyste laimejo…uuuurrrriiiaaaa

Vyras ir žmona lankosi veislinių bulių parodoje.
Prie vieno buliaus pamatė iškabą: "Šis bulius per metus atliko 50 vaisingų sueičių".
Žmona sako vyrui:

• Na, tu matai! 50 sueičių… Žinai, tau yra ko pasimokyti iš šio buliaus…
    Prie kito buliaus pamato iškabą: "Šis bulius per metus atliko 65 vaisingas sueitis".
    Žmona sako vyrui:
  • Na, ar tu matai! 65 sueitys… po 5 sueitis per mėnesį! Žinai, tau tikrai yra ko pasimokyti iš šio buliaus…
    Taip bevaikštinėdami prieina prie buliaus ties kuriuo puikuojasi iškaba: "Šis bulius per metus atliko 365 vaisingas sueitis".
    Žmona tiesiog šaukte šaukia vyrui:
  • Ar tu matai! Ar tu matai!!! 365 sueitys… tai … tai kasdien po sueitį! Žinai, tau labai rimtai yra ko pasimokyti iš šio buliaus…
    Vyras ramiai nužveldė ir sako:
  • O tu nueik ir paklausk, ar TAI jis vis su ta pačia… KARVE…???

Nuejo vienuoles maudytis ir uztiko besimaudanti klebona.Pamate tarp koju nematyta organa ir paklause kas tai per daiktas.
-Nuodemiu matuoklis,-atsake klebonas,-jei norit parodysiu kaip jis veikia.Vienuoles sutiko ,jis parode.Po keliu valandu vienuoles linksmos grista i vienuolyna ir sutinka savo vyresniaja,na papasakojo jai apie matuokli,o ta ,kad supyko:
-Apgavikas tas,man jis sake ,kad tai dievo saldainis ir as ji visa nakti ciulpiau!

sociologai uzdave klausima: "kiek shansu, kad Gedimino prospekte jus sutixite rozhini drambli ?"
vyrai atsake: 1 ish 54000
moterys atsake: 1 ish 2 - arba sutixi, arba nesutixi

Svarcnegeris su meiluze lovoj.Skambutis i duris.
-Vyras!!!
-Kur pas tave atsarginis isejimas???
-Nera!!!
-O kur noretum ,kad butu???

kaimynka sako kaimynkai:
-vakar Vosylius buvo atejes, barshchiu uzvalge, padulkino ir isejo, gal ka pasakyti norejo.

nusipirko diedukas turguje 20 kiausiniu. Ilipo greitai uzduses i troleibusa. Nespeja ir taip ora gaudyti, o cia girdi toki slykstu kontrolieres balsa:
-grazhdanin s jaicami vash biletcik.
-grazhdanka s piz.doi u menia prajeznoi.

(nepykit uz necenzurinius zodzius, bet kaip sakama is dainos zodziu neisimsi. Kaip sakama skambesys visai kitas).

Gera mergina turi moketi daryti ta pati, ka ir bloga,o kadangi ji gera,tai turi moketi tai daryti gerai.

Lipa trapu i lektuva gruzinas ir is paskos avina tempia.
Stiuardese:
-Pilieti,su avinu i lektuva negalima!!
-Vei,mieloji,koks avinas???Avinas mokosi londone,o cia kysis.

Zhodzhiu taip:
Zhvejoja naujas rusas… Sedi jis ten, kliovo nera, uzhkniso ji ten. jau
ruoshiasi mynt namo, tik zhiuri, kliovas! Nu jis davai traukt, ishtraukia, o ten - auksine zhuvele! Ta ir sako:

• Paleisk mane ash tavo bet koki nora ishpildysiu…
    Nu naujas rusas nusijuokia:
  • Nu ka tu man gali duot? 5 chatas turiu, vilu dxja visam pasauly - da
    visose nebuvau, mashinu pilni garazhai, bobu dafiga, sunkiai dirbu - babkes su shiupeliu vartau kad nesupelytu, ka tu man gali pasiulyt?
  • Nori, padarysiu tave auksarankiu?
  • Nu daryk, ka jau chia, - abejingai atsako naujas rusas ir paleidzhia
    zhuvele.
    Pazhiuri y rankas, nu rankos kaip rankos, nieka neauksines. Patrauke
    pechiais, sedo y savo 600 SEL’a ir ishmyne namo. Bevazhiuojant mishke shast ir zagloch mator. Naujas rusas ishlipo, pasparde padanga, pasieme mabila, ir tik pradejo rinkt numeri, rankos shast ishmete mobila, rusas pribego prie SEL’o, atidare kapota, ten shast shast viska sutvarke, sedo y mashina, brr uzhsivede.
  • Vubl…ah… - nustebo rusas.
    Nu, gryzho jis namo, galvoja, reiketu ka nors pavalgyt. Jau tik paeme
    mobila rinkt maisto y namus numeri, rankos shast ishmete mobila, rusas
    nubego y virtuve, ten ishsivire, ishsikepe visko, pavalge gurmanishkai, su visais bajeriais.
  • Nu geras… - rusas apzhiurineja rankas. - Kiek babkiu sutaupiau…
    Normaliai chia…
    Sedi jis vakare namie prie zhidinio, ruko cigara, gurgshnoja sau brendi i kilo mintis. Mergu reiketu… Rusas tik paeme mobila i rankas, jau rinks mergu y namus numeri, o rankos shast ir ishmete mobila… Šypsena

vaziuoja kupe trys gruzinai ir grazuole blondine. Gruzinas klausia:
-devushka devushka, chocesh ptichjeva malaka?
-da chaciu…
-nu tak pridy, atsasi triom arlam.

Skambutis i istaiga.
-Laba diena,gal galima direktoriu?
-Jo nera,gal jam ka perduoti?
-Aha,perduokit jam 1000 litu uz prekes ,as jam buvau skolingas.

Kaip pavadinti ekonomikos reforma lietuvoje?
Injekcija i proteza.

Petriukas parbeges is kiemo saukia:
-Mama,as siandien vel maciau mociute!!!
-As gi tau sakiau,kad nekasinetum tokiu giliu duobiu!!!

Susitinka du draugai, plėtojantys elektroninės komercijos verslą.

• Na, kaip laikaisi?
  • Neblogai, atidariau tinkle parduotuvę, per pirmą mėnesį uždirbau dvidešimt tūkstančių virtualių dolerių.
  • Virtualių? Aš dar neregėjau tokių!
  • Aš taip pat…