Didziausia anekdotu baze Bangoje.Prisidekit.

Važiuoja blondinė mašina ir klausosi radijos. Staiga radija groja šaukinį:
Jūs klausotės radijo stoties M-1.
Blondinė: O iš kur jie žino???

Stovi blondinė ant upės kranto ir galvoja kaip į kitą krantą pereiti. Staiga pamato kitame krante kitą blondinę ir rėkia jai:

• ĖĖĖ gal žinai kaip patekti į kitą krantą???!!!
    Toji atsako: DURNE TU JAU TEN!!!

Kodėl blondinės smegenys buna graikiško riešuto dydžio, kai ji buna girta ? Todėl, kad jos išbrinksta .

Kodel pas blondinę smegenų yra 2% daugiau nei pas arklį? Todel, kad eidama per paradą neapsišiktu .

Kaip būtų galima 4 blondines susodint ant vienos taburetės ? Reikia apverst kėdę.

Lifte 2 blondinės ir briunetė. Staiga užstringa liftas ir jos pradeda šaukt:
-Padėkit, Padėkit …!!!
Staiga briunetė sako šaukim kartu. Blondines pradeda:
-Kartu Kartu …!!!

Kodėl blondinės nevalgo raugintų agurkų ?
Galva netelpa į sloviką !!!

Susitinka dvi blondinės vidury lauko (tikriausiai grybavo). Staiga viena pamato kažkokius pėdsakus:
-Žiurėk, briedžio pėdsakai!
Kita atsako:
-Nesamonė! Čia šerno pėdsakai!
-Briedžio!
-Šerno!
Šitaip jos ginčijosi vieną valandą, dvi valandas…Iki tol kol jas nepervažiavo traukinys.

Blondinė sugalvojo pajodineti arkliu. Tik truputeli pajojus ji kažkaip sugebėjo nuslysti nuo balno, ir viena koja istrigo kilpoje, arklys nesustoja, blondinės galva į žemę daužosi. Kai jau ji buvo beprarandanti samonę, staiga atbega supermarketo menedžeris, ir ištraukia arkliuko maitinimą iš rozetės.

-Kodėl blondinės smegenys pupelės dydžio?
-Nes ištino…

Kaip blondinė ryte uždega šviesą ?..
Atidaro mašinos dureles …

Vienoj ligoninej už aukshtą kainą superka spermą. Na ir išsirikiavo eilutė per kelis šimtus metrų… Ir į patį galą uždususi blondinė atbega. Vyrai į ją tokiais kreivais žviglsniais:

• Panele, jūs ką, irgi spermą pridavineti?
    O jinai, stengdamasi nepraverti burnos:
  • Mhm… - linkčioja…

Yra toksai kalnas pietų Amerikoje - jeigu žmogus meluoja ant jo stovedamas, tai kalnas jį praryja.
Stovi ant to kalno juodaplaukė ,brunetė ir blondinė.
Juodaplaukė sako:

• aš manau esu pati darbsčiausia
    Kalnas bac ir prarijo ją.
    Brunetė sako :
  • as galvoju esu pati populeriausia - ir ja kalnas prarijo.
    Blondine sako:
  • as galvoju - bac ir prarijo ja kalnas.
    Vyksta cirko vaidinimas. Kulminacija -didžiulio dresiruoto krokodilo pasirodymas. Šviesos prigęsta, bugnai muša, dresiruotojas pasako "OLIA OP" ir krokodilas pražioja savo baisius nasrus. Tada dresiruotojas nusismaukia kelnes ir ant apatinių krokodilo dantų padeda visa savo "trijule". Ištaria, "OP" ir krokodilas susičiaupia. Po to su lazdele tris kartus suduoda krokodilui per galvą. Publika apmirsta. Po to vėl sušunka "OLIA OP", krokodilas prasizioja
    ir dresiruotojas be jokio ibrežimo sveikut sveikutelę savo "trijule" išdidziai paslepia kelnese. Salė sukelia ovacijas. Po kiek laiko dresiruotojas kreipiasi į publika:
    -Gal kas nors noretų pabandyti?
    Is publikos blondinės balsas:
    -O ar skaudžiai mušite per galvą?
    Po smagios nakties vyriskis klausia blondines :
  • Klausysk , ar as tau buvau pirmas?
    Blondine:
  • Gali buti - man tavo veidas kazkur matytas …

Blondine nuejo i tarptautiniu pokalbiu punkta, noredama paskambinti savo motinai, gyvenanciai kitoje Atlanto puseje. Kai tarnautojas pasake, kad tai
kainuos 300$, blondine susuko:

• As neturiu tokiu pinigu! Bet as padarysiu BET KA kad pasiskambinciau savo mamai i Lenkija!
    Tarnautojas pakele antaki:
  • Bet ka?
  • Taip, bet ka, - pazadejo blondine. Tada tarnautojas tare:
  • Sek paskui mane.
    Jis nusivede blondine i gretima kambariuka ir liepes uzdaryti jai duris tare:
  • Klaupkis ant keliu
    Ji atsiklaupe. Jis liepe jai atsekti kelniu uztrauktuka.
    Ji atsege. Jis liepe jai istraukti jo organa. Ji istrauke ir sueme abiem rankom. Tarnautojas uzsimerke ir sušnabždėjo:
  • Nagi… pirmyn!
    Blondine letai priartino lupas prie organo ir kai jau beveik liete ji lupomis sušuko:
  • LABAS… MAM???

Dvi blondines, kambariokes isejo apsipirkti. Automobiliu stovejimo aiksteleje, prie pat parduotuves, jos abi pastebejo vaikina, islipanti is automobilio, o jo kelnes buvo susiglamze.

• Oi, prisiminiau! - issigando Blondine. Ir, atsukusi kulnus i parduotuve, pasileido namo. Drauge ja pasivijo:
  • Kas nutiko?
  • Palikau namie ijungta lygintuva!
    Kita Blondine nusisypsojo ramiai:
  • Nesijaudink, kambarys neuzsidegs, nes as palikau atsukta ciaupa virtuveje.

Mieste dvi blondinės bando lygintuvu atidaryti savo Mercedeso dureles:
(Pirma) -Niekaip negaliu atidaryti!
(Antra) -Geriau paskubėk, lietus kaupiasi, o kabrioleto stogas neuždengtas.

Susitinka dvi blondinės.
Viena ir klausia kitos:

• Na kaip vibratorius kur vakar nusipirkai? Gal ir man vertėtų nusipirkti ?
    Kita : - Gal geriau nepirk.
  • O kodel ?
  • Ai, vakar du priekinius dantis išsimušiau…

Į sekso prekių parduotuvę atėjo dirbti naujas pardavėjas - jaunutis toks. Vieną dieną seks-shopo vedėjas išlėkė prekių, ir liko bachūriukas vienas.
Užeina į parduotuvę viena moteriškaitė:

• Laba diena, kiek pas jumis kainuoja balti vibratoriai?
  • 25 baksai - tas atsako.
  • Hm…o juodi?
  • Irgi 25…
  • Tai duokit juodą, nes balti pabodo…
    Moteris sumoka ir išeina. Po kurio laiko užeina kita pirkėja - šį kartą juodaodė.
  • Po kiek pas jus juodi vibratoriai?
  • 25 baksai
  • Hm…o balti?
    Sužinojusi, kad ir tie kainuoja 25 baksus, moteris sumoka, pasiima pirkinį ir išeina.
    Staiga į praduotuvę įsiveržia blondinė.
  • Po kiek pas jus vibratoriai???
  • Jums kokio - juodo, balto? Visi po 25 žalius.
  • Pochuj tie juodi ar balti…kiek tas didlis ir gruoblėtas ant lentynos?
  • Oooo…tas ypatingas…200 žalių bus…
    Blondinė sumoka, gauna pirkinį ir išeina. Grįžta vaikinuko viršininkas ir teiraujasi, kaip sekėsi prekyba. Bičas:
  • Ai, šefe, visai gerai… pardaviau vieną juodą ir vieną baltą po 25…ir jūsų termosą už 200.

Blondinė skambina draugui. Visa apsiašarojusi, vos galima suprasti…
Draugas: Kas kas kas nutiko??? (nuoširdžiai)
Blondinė: Niekaip negaliu sudėti puzzliko…
Draugas: Niu va…O kas jame pavaizduota?
Blondinė: Toks didelis gaidys…bet net kampai nesusideda…
Draugas pažada tuojaus pat atvažiuoti ir jai padėti. Atvykęs, viruvėje randa apsiašarojusią savo draugę blondinę, ant stalo - išbarstytą Kellog’s Cornflakes pakelį.

Vedė kaimietis blondinę. Gyvena sau kaime - viskas lyg ir ok., abu laimingi. Vieną dieną kaimitis susiruošė į turgų. Pasikvietė jis žmoną - blondinę, ir dėsto:

• Šita gi, aš į turgų, o tu namie tvarkos žiūrėk - beje, šendien turi ateiti veterinorius - darys dirbtinį apvaisinimą karvėms. Bet ne visoms - nuvesk jį prie aptvaro, į kurį vakar vinį įkaliau.
    Blondinė OK.
    Kaimietis išdardėjo į turgų, blondinė sėdi namie ir veterinoriaus laukia. Pagaliau sulaukė, nuvedė prie aptvaro, sako:
  • Tai va, vyras sakė, kad šitą karvę reikia apvaisinti - jis net vinį į aptvarą įkalė.
    Veterinorius, nustebęs:
  • O ****** ta vinis?
  • Hm… nežinau… gal kelnėms pasikabinti?

Blondinė išėjo į turistinįi žygį, Nakčiai ją girtą klasiokai paliko pievoje. Iš ryto prie blondinės priėjo karvė ir trina spenius jai į užpakalį , blondinė : - Berniukai, berniukai po viena.

• Kodėl blondinė pamačiusi "ICE" alaus butelį iškarto jį numeta tolyn?
  • Ogi todėl, kad ant kamščio pamato tokį žiedą kaip ant granatos.

Policininkas Vileniškis sustabdo blondinę, važiuojančią mažu gražiu "Beetle". Pamato kad ji neprisisegusi diržais:

• Kodėl neprisisegėte saugos diržais?
  • Matote, tiesiog aš negaliu prisisegti, nes jei aš prisisegu, tai diržai liečiasi prie mano krūtinės ir aš nuo to taip susijaudinu, kad negaliu vairuoti!

Kas būtų, jei blondinę sukryžmintum su sibiro laika?
Viena iš dviejų: arba silpnaprotis šuo, arba šalčiui atspari kekšė.

Blondinė pagimdė vaikelį. Gimdymas buvo sunkus, su narkoze. Kai jaunoji mama atsipeikėjo seselė jai tarė:

• Jūs pagimdėte mergaitę. Ji juodaodė, tiesa, jos plaukai raudoni. Ir akys labai siauros…
    Blondinė išplečia akis ir paklausia:
  • Sakykit… O ji neloja?

Ateina blondinė pas seksopatologą. Pasiskundžia, kad taip ir anaip, vyras jos nemyli. Seksopatologas jai pasiūlo:

• Žinote ką? Aš jus įtrauksiu į naujų vaistų tyrimo programą, išrašysiu jums tokių tablečių, kurias reiks duoti jūsų vyrui kartą per dieną. Bet žinokite, kad tai visiškai neištirtas preparatas, todėl tiksliai laikykitės instrukcijų! Ir kas dieną ateikit pas mane papasakoti, kaip einasi!
    Blondinė gavo buteliuką tablečių ir patenkinta išėjo namo. Kitą dieną atėjo pas gydytoją:
  • Oi, daktare, jūsų vaistai tiesiog nuostabūs! Bet tos tabletės buvo tokios mažytės… Aš pagalvojau, kad nuo tokių mažų tablečių nelabai kas gausis, todėl daviau vyrui visą buteliuką…
  • Na, ir kas buvo?
  • Oi, daktare, tai stebuklingi vaistai! Aš juos daviau jam prieš pietus, tai jis mane pamylėjo, užvertęs ant stalo su valgiais, paskui, dar kartą ir dar kartą! O paskui parvertė ant grindų ir dar kartą! O tada mes sėdome pietauti ir jis mane pamylėjo dar penkis kartus, bevalgant! O po pietų dar du kartus! Ir vakare, prieš numirdamas, dar tris kartus!

Ar žinote, kodėl blondinės savo kūdikiams pampersus keičia tik kartą per dvi savaites?
Todėl, kad ant pampersų įpakavimo parašyta: "Iki 4kg"!

Blondinė netyčia užtrenkė mašinos dureles, palikdama viduje raktelius. Laimei, paliko truputį pravirą langą. Taigi, nuėjo į artimiausią benzino kolonėlę ir paprase ten buvusio darbuotojo ilgos vielos, su kuria bandys išimti raktelius. Po kelių minučių į benzino kolonėlę įlekia vaikinas ir juokiasi, net žandai plyšta. Kolonėlės darbuotojas klausia, kas jį taip prajuokino, o šis atsako, kad blondinė, kuri bando viela išimti raktelius. Kolonėlės darbuotojas atsako, kad nemato čia nieko juokinga, kad čia geras sumanymas - viela išimti raktelius ir kad pirmą kartą sutiko tokią protingą blondinę.

• Taip - atsako vaikinas, bet mašinoje sėdi kita blondinė ir sako pirmai: "truputį į dešinę, truputį į kairę…"!

Iš tualeto išeina blondinė sekretorė. Iš už ausies jai kyšo "Tampax". Eidama į savo darbo vietą, susitinka bosą. Tas ją nužvelgia ir paklausia:

• Ką čia tokio jūs nešiojatės už ausies?
    Sekretorė išsitraukia iš už ausies "Tampaxą", pažiūri į jį ir taria:
  • Oi… O kur tada mano flomasteris?

Blondinė su žiauriai sužalotu pirštu pakliuvo į ligoninę. Daktarai klausinėja, kas gi atsitiko. Ta ima pasakoti:

• Na, aš norėjau nusižudyti… Pirmiausiai nutariau, kad šausiu sau į širdį, bet paskui pagalvojau, kad susižalosiu sau krūtinę, o ji labai graži… Tada pagalvojau, kad reikia šauti sau į burną, bet paskui pagalvojau, kad galiu susižaloti sau lūpas, o jos labai gražios… Tada nutariau, kad šausiu sau į ausį… Bet tada pagalvojau, kad garsas bus labai stiprus ir todėl užsikimšau kitą ausį pirštu…

Blondinė mokosi žaisti golfą. Na, ir niekaip jai nesigauna. Treneris, jau visai netękęs kantrybės, pareiškia:

• Gerai, paaiškinsiu jums taip: paimkite lazdą taip, kaip imate savo vyro pimpalą, ir jau tada su ja muškite per kamuoliuką!
    Blondinė paima lazdą, trenkia ir kamuoliukas nuskrenda kažkur toli. Treneris taria:
  • O, jau daug geriau! O dabar išsitraukite lazdą iš burnos!

Blondinė aerouoste:

• Norėčiau skristi į Frankfurtą.
  • Pas mus daug reisų į Frankfurtą, su kokia kompanija norėtumėt skristi?
  • Su kokia dar kompanija?! Aš noriu skristi viena!

Blondinės laiškas seseriai:
Brangioji sese, rašau laišką lėtai, nes žinau, kad greitai skaityti nemoki. Norėjau įdėti tau 100 litų, bet jau užklijavau laišką. Žinau, kad pagimdei vaikelį, bet nesakei ką, ar mergaitę ar berniuką, todėl dabar nežinau kas aš, ar teta ar dėdė.

KLAUSIMAS: Kuo skiriasi gegutė nuo blondinės?
ATSAKYMAS: Gegutė kiaušinius deda į svetimą lizdą, o blondinė kiša lizdą po svetimais kiaušiniais.

Blondinė prieina prie vieno žmogaus ir klausia:

• Sakykit, kiek dabar valandų?
  • 8.15
    Blondinė prieina prie kito:
  • Kiek dabar valandų?
  • 8.15
    Blondinė prieina prie trečio:
  • Atsiprašau, kiek dabar valandų?
  • 8.15
    Blondinė pasikąso galvą:
  • Hmmm… Jie ką, susitarė, ar kaip?

Blondinė pasakoja draugei apie keistą nuotykį:
– Įsivaizduoji, sėdžiu namie vienut vienutėlė. Staiga pasigirsta durų skambutis – Ant slenksčio stovi gražus, visiškai nepažįstamas vaikinas ir klausia: “Ar vyras namie?” Aš, suprantama, sakau teisybę – kad vyro nėra, kad jis komandiruotėje. Tada vaikinas drąsiai įeina į butą, čiumpa mane glėbin ir neša į miegamąjį… Na, o paskui apsirengia ir išeina. Žinai, įdomiausia – aš iki šiol nežinau, kam jam reikėjo mano vyro.

Blondinei pagaliau nusibodo, kad ją visi įžeidinėja dėl plaukų spalvos. Nusprendė ji įrodyti, kad nėra kvaila. Nusidažė plaukus tamsiai ir išvažiavo į kaimą. Žiūri blondinė – piemuo gano avis. Prieina prie piemens ir klausia:

• Jeigu aš tiksliai suskaičiuočiau, kiek tavo bandoje yra avių, ar vieną man padovanosi?
  • Gerai, skaičiuok. Jei teisingai suskaičiuosi – atiduosiu tau avį, - sako piemuo.
    Blondinė suskaičiavo.
  • Trisdešimt trys avys.
  • Teisingai, bet jei aš atspėsiu, kokia tavo plaukų spalva, avį man grąžinsi? – siūlo piemuo.
  • Gerai, spėk, - sutiko blondinė apsidžiaugusi, kad laimėjo avį.
  • Blondine, grąžink mano šunį!

Kietas
Kietas

Gegužė…
Tamsi šilta naktis…
2-a valanda nakties…
Profesoriaus butas…
Staiga pasigirsta telefono skambutis. Profesorius pakelia ragelį ir apsimiegojusiu balsu taria:

• Alioo…
  • Tai ką, miegi, bjaurybe?!!!
  • Mmm… Taip, o ką?..
  • O mes tai mokomės!!!

Kietas

Skambina į radiją mergina ir sako:

• Vakar radau piniginę. Ten buvo 5 tūkstančiai dolerių,
    594 markės ir vizitinė kortelė su Andriaus Petrausko pavarde,
    gyvenančio Taikos prospekto 17 name.
    Pagrokite jam, nuo manęs kokią nors gerą dainą!
    ===========================================================

Susitinka du bičiukai. Vienas su fanarais, veidas sutinęs. Kitas klausia:

• kas tau atsitiko?
  • Ai, - sako, - nemiga kankina.
  • Pala, o tai ko tau veidas sumuštas?
  • Ai, - sako, - vieną vakarą niekaip negalėjau užmigti. Tai nusprendžiau paskambinėt. Tipo, paskambinu, sakau "atspėk kas?", kitam paskambinu ir vėl sakau "atspėk kas?". Tai vat… Vieną kart atspėjo…
    =========================================================

Sėdi mergaitė smelio dėžėje, akis iškritus , žandai atšokę , visa
kraujuota, iš burnos kyšo kruvinos bronchų liekanos. Sako:

• Nu nieko sau kaip nusičiaudejau.
    =========================================================

Susitinka stalius ir monteris. Stalius skundžiasi:

• Žinai, greitai mano uošvienės gimtadienis, bet vis nesugalvoju, ka jai padovanoti.
  • Tu gi stalius, padaryk jai naują gražią kėdę.
    Po savaitės susitinka vėl.
  • Na, kaip, padarei? - Klausia monteris.
  • Ne, vis dar vargstu su elektra…
    ========================================================

have fun Kietas

Moters gyvenime yra 4 pagrindiniai gyvunai:
lapes kailis spintoj
jaguaras garaze
tigras lovoje
ir asilas kuris uz visa tai moketu!

• Kada padori mergina gulasi į lovą?
  • Aštuntą, nes dešimtą valandą jei reikia būti namuose.
    Cha cha

K.: Kuo skiriasi David Beckham nuo parduotuvės vežimėlio?
A.: Vežimėlis turi savo nuomonę.

Dešros principas:
Mėgstantys dešrą ir gerbiantys įstatymą niekad neturėtų matyti, kaip daroma viena ir antra.

Drauge klausia drauges:Ar tu visada pasakai savo vyrui,kai patiri orgazma?
-Ka tu, jis nemegsta, kai ash jam per daznai i darba skambinu…

Amerikiecio dienorastyje:
Pirmadienis. Geriau su rusu. Vos nemiriau.
Antradienis. Blaiviausi su rusu. Geriau buciau mires pirmadieni.

Grizta Osama Bin Ladenas namo ir klausia zmonos:
-Ar manes niekas neiskojo?

Studentas skundziasi bendrabucio valdytojui del peliu. Valdytojas nueina paziureti, studentas numeta ant zemes dziuvesi. Is vieno kampo isbega viena pele, antra, zuvyte ir trecia pele. Valdytojas klausia: is kur cia ta zuvis?
-Del peliu jau issiaiskinom dabar pakalbekim apie dregme…

Įeina vampyrė-blondinė į vampyrų bara ir užsisako pas barmeną stikline karšto vandes.
Barmenas ir visi vampyrai nustemba,kas čia tokia , ka ji dabar čia išdarineja, ko ne žmogaus krauja geria , jau galvoja reikės su ja susidoroti.
Bet blondinė-vampyrė rimtu veidu pasiaiškina:
"Šiandien as gersiu arbatėlę" ir išsitraukia ALWAYS…

Bare vyriškis giriasi draugui:

• Mūsų seksualinis gyvenimas pagerėjo, kai aš su žmona pradėjome miegote skirtingose lovose!..
  • Kaip taip gali būti?
  • Huh… Jos skirtinguose butuose…

Some friends were sitting at the bar talking about their professions. The first guy says I’m a Y.U.P.P.I.E, you know…Young, Urban, Professional, Peaceful, Intelligent, Ecologist.
The second guy says I’m a D.I.N.K, you know…Double Income, No Kids. The third guy says, I’m a R.U.B., you know…Rich, Urban, Biker. They turn to the woman and ask her, What are you? She replies: I’m a WIFE, you know…Wash, Iron, Fuck, Etc. The second woman answers before being asked -BITCH ! What exactly is a BITCH?!?, …they ask in unison.
Babe In Total Control of Herself. So ladies, next time somebody calls you Bitch - SMILE…and say Thank You!!

K.: Kodėl buvo sukurta blondinė?
A.: Avis negali atnešti alaus iš šaldytuvo.
K.: Bet kam sukurta brunetė?
A.: To negali ir blondinės.

Pagavo meska su zuikiu auksine zuvele.
Auksine zuvele ir sako:
-Paleiskit mane, tai ispildysiu kiekvienam po 3 norus!
Meska sako:
-Noriu kad sitam miske visos meskos butu bobos, o as vienas vyras!
Zuikis sako:
-Noriu motociklininko uniformos!
2 meskos noras:
-Noriu, kad visoje Lietuvoje visos meskos butu bobos, o as vienas vyras!
2 zuikio noras:
-Noriu Harley Davidson motociklo!
3 meskos noras:
-Noriu, kad visam pasauly visos meskos butu bobos, o as vienas vyras!
O zuikis atsisuko i meska ir tare:
-Noriu, kad meska butu *****astas.
Ir nuvaziavo ant savo motociklo!

Alkune, kietesne uz marmuro atraiba, i kuria remesi suakmenejusio sypsnio meslungiskai sutrauktas veidas Cha cha

Zaliuju shukis:Uzmushk bebra,
ishgelbek medi.

Kompiuteristu shukis:Uzmushk lameri
ishgelbek kompa.

Slaptas sarasas, ko reikia laimingai santuokai:

1. Svarbiausia surasti moteri, kuri ruosia valgyt ir skalbia
  2. Svarbiausia surasti moteri, kuri uzdirba labai gerus pinigus
  3. Svarbiausia surasti moteri, kuri nepakartojama lovoje ir jai neskauda galvos
  4. Svarbiausia, kad sios trys moterys niekada nesusitiktu

Pasigavo žmogelis auksinę žuvelę. Na, aišku, žuvelė, kaip visada, pasiūlė žmogeliui išpildyti tris norus. Tas ir sako:

• Pirma, padaryk, kad aš būčiau milijonieriumi. Antra, padaryk, kad turėčiau didelius didelius rūmus. Ir trečia, padaryk, kad aš visada baigčiau kartu su žmona.
  • Gerai, - sako žuvelė, - eik namo, viskas jau padaryta.
    Parėjo žmogelis namo… Kitą dieną vėl prie ežero… Vėl pagauna žuvelę ir sako jai, piktai piktai taip:
  • Padaryk, kad paskutinis mano sakytas noras negaliotų! Greit padaryk!!!
  • O kodėl?
  • O todėl, kad vakar, kai tave paleidau, dar eidamas namo pajutau, kad baiginėju, paskui dar kartą - kai užėjau į kavinę, paskui - kai ėjau vėl čia tavęs gaudyti. Ir jei neatšauksi to mano noro, tai tuoj dar kartą baigsiu!

Pagyvenes vyrukas vaziavo automagistrale, kai tuo metu suskambo jo telefonas. Atsiliepes jis isgirdo labai susirupinusi savo brangiosios balsa , kuris bande ispeti ji:
-Antanai, per zinias tik ka pranese, kad kazkoks pamiseslis vaziuoja greitkeliu A1 pries eisma. Buk atsargus brangusis!
-Tai ne siaip sau vienas pamiselis, - isrekia Antanas - cia ju simtai…

gal todel ir esi viengungis?

Eina Dramblys mišku ir žvengia. Susitinka Liūtą. Tas klausia:

• Ei, Drambly, ko toks linksmas?
  • Na, žinai, pergulėjau su beždžione…
  • Cha cha cha!!! Kaip juokinga!!!
  • Na, tai dar nieko! Iš tikro juokinga buvo kai užbaigiau!
  • Ir kas buvo?
  • Beždžionė susprogo!!!

Skelbimas iš "Pažinčių" skyrelio:
Jaunas simpatiškas studentas ieško pagyvenusio turtingo vyriškio gyvenimo draugės.

Miega vienoje lovoje Čepajevas ir Petka. Petka prabudo naktį,sugalvojo Čepajevui šunybę iškrėsti ir įkišo jam į užpakalį kaulą.
Ryte prabudo abudu, Petka ir klausia: kaip miegojai, Čepajevai? Jis atsako: Kaip čia miegosi, atsibundu naktį, ogi žiūriu, stuburas pro užpakalį baigia išlysti. Ot vargo turėjau, kol atgal sukišau.

Skelbimas zoologijos sode: "Kadangi liūtas numirė, jo laikinai nebus"

Virtuvėje triūsianti motina prašo vyresniosios dukters:

• Meri, nueik į kambarį, pažiūrėk, ką veikia Tomas ir liepk tuoj pat liautis!
  • Mane vakar šuo apkandžiojo…
  • Gal pasiutęs koks?
  • Ne, baik tu! Pasiutusio aš nebūčiau už uodegos tampęs