Važiuoja blondinė mašina ir klausosi radijos. Staiga radija groja šaukinį:
Jūs klausotės radijo stoties M-1.
Blondinė: O iš kur jie žino???
Stovi blondinė ant upės kranto ir galvoja kaip į kitą krantą pereiti. Staiga pamato kitame krante kitą blondinę ir rėkia jai:
- ĖĖĖ gal žinai kaip patekti į kitą krantą???!!!
Toji atsako: DURNE TU JAU TEN!!!
Kodėl blondinės smegenys buna graikiško riešuto dydžio, kai ji buna girta ? Todėl, kad jos išbrinksta .
Kodel pas blondinę smegenų yra 2% daugiau nei pas arklį? Todel, kad eidama per paradą neapsišiktu .
Kaip būtų galima 4 blondines susodint ant vienos taburetės ? Reikia apverst kėdę.
Lifte 2 blondinės ir briunetė. Staiga užstringa liftas ir jos pradeda šaukt:
-Padėkit, Padėkit …!!!
Staiga briunetė sako šaukim kartu. Blondines pradeda:
-Kartu Kartu …!!!
Kodėl blondinės nevalgo raugintų agurkų ?
Galva netelpa į sloviką !!!
Susitinka dvi blondinės vidury lauko (tikriausiai grybavo). Staiga viena pamato kažkokius pėdsakus:
-Žiurėk, briedžio pėdsakai!
Kita atsako:
-Nesamonė! Čia šerno pėdsakai!
-Briedžio!
-Šerno!
Šitaip jos ginčijosi vieną valandą, dvi valandas…Iki tol kol jas nepervažiavo traukinys.
Blondinė sugalvojo pajodineti arkliu. Tik truputeli pajojus ji kažkaip sugebėjo nuslysti nuo balno, ir viena koja istrigo kilpoje, arklys nesustoja, blondinės galva į žemę daužosi. Kai jau ji buvo beprarandanti samonę, staiga atbega supermarketo menedžeris, ir ištraukia arkliuko maitinimą iš rozetės.
-Kodėl blondinės smegenys pupelės dydžio?
-Nes ištino…
Kaip blondinė ryte uždega šviesą ?..
Atidaro mašinos dureles …
Vienoj ligoninej už aukshtą kainą superka spermą. Na ir išsirikiavo eilutė per kelis šimtus metrų… Ir į patį galą uždususi blondinė atbega. Vyrai į ją tokiais kreivais žviglsniais:
- Panele, jūs ką, irgi spermą pridavineti?
O jinai, stengdamasi nepraverti burnos: - Mhm… - linkčioja…
Yra toksai kalnas pietų Amerikoje - jeigu žmogus meluoja ant jo stovedamas, tai kalnas jį praryja.
Stovi ant to kalno juodaplaukė ,brunetė ir blondinė.
Juodaplaukė sako:
- aš manau esu pati darbsčiausia
Kalnas bac ir prarijo ją.
Brunetė sako : - as galvoju esu pati populeriausia - ir ja kalnas prarijo.
Blondine sako: - as galvoju - bac ir prarijo ja kalnas.
Vyksta cirko vaidinimas. Kulminacija -didžiulio dresiruoto krokodilo pasirodymas. Šviesos prigęsta, bugnai muša, dresiruotojas pasako "OLIA OP" ir krokodilas pražioja savo baisius nasrus. Tada dresiruotojas nusismaukia kelnes ir ant apatinių krokodilo dantų padeda visa savo "trijule". Ištaria, "OP" ir krokodilas susičiaupia. Po to su lazdele tris kartus suduoda krokodilui per galvą. Publika apmirsta. Po to vėl sušunka "OLIA OP", krokodilas prasizioja
ir dresiruotojas be jokio ibrežimo sveikut sveikutelę savo "trijule" išdidziai paslepia kelnese. Salė sukelia ovacijas. Po kiek laiko dresiruotojas kreipiasi į publika:
-Gal kas nors noretų pabandyti?
Is publikos blondinės balsas:
-O ar skaudžiai mušite per galvą?***************************************
Po smagios nakties vyriskis klausia blondines : - Klausysk , ar as tau buvau pirmas?
Blondine: - Gali buti - man tavo veidas kazkur matytas …
Blondine nuejo i tarptautiniu pokalbiu punkta, noredama paskambinti savo motinai, gyvenanciai kitoje Atlanto puseje. Kai tarnautojas pasake, kad tai
kainuos 300$, blondine susuko:
- As neturiu tokiu pinigu! Bet as padarysiu BET KA kad pasiskambinciau savo mamai i Lenkija!
Tarnautojas pakele antaki: - Bet ka?
- Taip, bet ka, - pazadejo blondine. Tada tarnautojas tare:
- Sek paskui mane.
Jis nusivede blondine i gretima kambariuka ir liepes uzdaryti jai duris tare: - Klaupkis ant keliu
Ji atsiklaupe. Jis liepe jai atsekti kelniu uztrauktuka.
Ji atsege. Jis liepe jai istraukti jo organa. Ji istrauke ir sueme abiem rankom. Tarnautojas uzsimerke ir sušnabždėjo: - Nagi… pirmyn!
Blondine letai priartino lupas prie organo ir kai jau beveik liete ji lupomis sušuko: - LABAS… MAM???
Dvi blondines, kambariokes isejo apsipirkti. Automobiliu stovejimo aiksteleje, prie pat parduotuves, jos abi pastebejo vaikina, islipanti is automobilio, o jo kelnes buvo susiglamze.
- Oi, prisiminiau! - issigando Blondine. Ir, atsukusi kulnus i parduotuve, pasileido namo. Drauge ja pasivijo:
- Kas nutiko?
- Palikau namie ijungta lygintuva!
Kita Blondine nusisypsojo ramiai: - Nesijaudink, kambarys neuzsidegs, nes as palikau atsukta ciaupa virtuveje.
Mieste dvi blondinės bando lygintuvu atidaryti savo Mercedeso dureles:
(Pirma) -Niekaip negaliu atidaryti!
(Antra) -Geriau paskubėk, lietus kaupiasi, o kabrioleto stogas neuždengtas.
Susitinka dvi blondinės.
Viena ir klausia kitos:
- Na kaip vibratorius kur vakar nusipirkai? Gal ir man vertėtų nusipirkti ?
Kita : - Gal geriau nepirk. - O kodel ?
- Ai, vakar du priekinius dantis išsimušiau…
Į sekso prekių parduotuvę atėjo dirbti naujas pardavėjas - jaunutis toks. Vieną dieną seks-shopo vedėjas išlėkė prekių, ir liko bachūriukas vienas.
Užeina į parduotuvę viena moteriškaitė:
- Laba diena, kiek pas jumis kainuoja balti vibratoriai?
- 25 baksai - tas atsako.
- Hm…o juodi?
- Irgi 25…
- Tai duokit juodą, nes balti pabodo…
Moteris sumoka ir išeina. Po kurio laiko užeina kita pirkėja - šį kartą juodaodė. - Po kiek pas jus juodi vibratoriai?
- 25 baksai
- Hm…o balti?
Sužinojusi, kad ir tie kainuoja 25 baksus, moteris sumoka, pasiima pirkinį ir išeina.
Staiga į praduotuvę įsiveržia blondinė. - Po kiek pas jus vibratoriai???
- Jums kokio - juodo, balto? Visi po 25 žalius.
- Pochuj tie juodi ar balti…kiek tas didlis ir gruoblėtas ant lentynos?
- Oooo…tas ypatingas…200 žalių bus…
Blondinė sumoka, gauna pirkinį ir išeina. Grįžta vaikinuko viršininkas ir teiraujasi, kaip sekėsi prekyba. Bičas: - Ai, šefe, visai gerai… pardaviau vieną juodą ir vieną baltą po 25…ir jūsų termosą už 200.
Blondinė skambina draugui. Visa apsiašarojusi, vos galima suprasti…
Draugas: Kas kas kas nutiko??? (nuoširdžiai)
Blondinė: Niekaip negaliu sudėti puzzliko…
Draugas: Niu va…O kas jame pavaizduota?
Blondinė: Toks didelis gaidys…bet net kampai nesusideda…
Draugas pažada tuojaus pat atvažiuoti ir jai padėti. Atvykęs, viruvėje randa apsiašarojusią savo draugę blondinę, ant stalo - išbarstytą Kellog’s Cornflakes pakelį.
Vedė kaimietis blondinę. Gyvena sau kaime - viskas lyg ir ok., abu laimingi. Vieną dieną kaimitis susiruošė į turgų. Pasikvietė jis žmoną - blondinę, ir dėsto:
- Šita gi, aš į turgų, o tu namie tvarkos žiūrėk - beje, šendien turi ateiti veterinorius - darys dirbtinį apvaisinimą karvėms. Bet ne visoms - nuvesk jį prie aptvaro, į kurį vakar vinį įkaliau.
Blondinė OK.
Kaimietis išdardėjo į turgų, blondinė sėdi namie ir veterinoriaus laukia. Pagaliau sulaukė, nuvedė prie aptvaro, sako: - Tai va, vyras sakė, kad šitą karvę reikia apvaisinti - jis net vinį į aptvarą įkalė.
Veterinorius, nustebęs: - O ****** ta vinis?
- Hm… nežinau… gal kelnėms pasikabinti?
Blondinė išėjo į turistinįi žygį, Nakčiai ją girtą klasiokai paliko pievoje. Iš ryto prie blondinės priėjo karvė ir trina spenius jai į užpakalį , blondinė : - Berniukai, berniukai po viena.
- Kodėl blondinė pamačiusi "ICE" alaus butelį iškarto jį numeta tolyn?
- Ogi todėl, kad ant kamščio pamato tokį žiedą kaip ant granatos.
Policininkas Vileniškis sustabdo blondinę, važiuojančią mažu gražiu "Beetle". Pamato kad ji neprisisegusi diržais:
- Kodėl neprisisegėte saugos diržais?
- Matote, tiesiog aš negaliu prisisegti, nes jei aš prisisegu, tai diržai liečiasi prie mano krūtinės ir aš nuo to taip susijaudinu, kad negaliu vairuoti!
Kas būtų, jei blondinę sukryžmintum su sibiro laika?
Viena iš dviejų: arba silpnaprotis šuo, arba šalčiui atspari kekšė.
Blondinė pagimdė vaikelį. Gimdymas buvo sunkus, su narkoze. Kai jaunoji mama atsipeikėjo seselė jai tarė:
- Jūs pagimdėte mergaitę. Ji juodaodė, tiesa, jos plaukai raudoni. Ir akys labai siauros…
Blondinė išplečia akis ir paklausia: - Sakykit… O ji neloja?
Ateina blondinė pas seksopatologą. Pasiskundžia, kad taip ir anaip, vyras jos nemyli. Seksopatologas jai pasiūlo:
- Žinote ką? Aš jus įtrauksiu į naujų vaistų tyrimo programą, išrašysiu jums tokių tablečių, kurias reiks duoti jūsų vyrui kartą per dieną. Bet žinokite, kad tai visiškai neištirtas preparatas, todėl tiksliai laikykitės instrukcijų! Ir kas dieną ateikit pas mane papasakoti, kaip einasi!
Blondinė gavo buteliuką tablečių ir patenkinta išėjo namo. Kitą dieną atėjo pas gydytoją: - Oi, daktare, jūsų vaistai tiesiog nuostabūs! Bet tos tabletės buvo tokios mažytės… Aš pagalvojau, kad nuo tokių mažų tablečių nelabai kas gausis, todėl daviau vyrui visą buteliuką…
- Na, ir kas buvo?
- Oi, daktare, tai stebuklingi vaistai! Aš juos daviau jam prieš pietus, tai jis mane pamylėjo, užvertęs ant stalo su valgiais, paskui, dar kartą ir dar kartą! O paskui parvertė ant grindų ir dar kartą! O tada mes sėdome pietauti ir jis mane pamylėjo dar penkis kartus, bevalgant! O po pietų dar du kartus! Ir vakare, prieš numirdamas, dar tris kartus!
Ar žinote, kodėl blondinės savo kūdikiams pampersus keičia tik kartą per dvi savaites?
Todėl, kad ant pampersų įpakavimo parašyta: "Iki 4kg"!
Blondinė netyčia užtrenkė mašinos dureles, palikdama viduje raktelius. Laimei, paliko truputį pravirą langą. Taigi, nuėjo į artimiausią benzino kolonėlę ir paprase ten buvusio darbuotojo ilgos vielos, su kuria bandys išimti raktelius. Po kelių minučių į benzino kolonėlę įlekia vaikinas ir juokiasi, net žandai plyšta. Kolonėlės darbuotojas klausia, kas jį taip prajuokino, o šis atsako, kad blondinė, kuri bando viela išimti raktelius. Kolonėlės darbuotojas atsako, kad nemato čia nieko juokinga, kad čia geras sumanymas - viela išimti raktelius ir kad pirmą kartą sutiko tokią protingą blondinę.
- Taip - atsako vaikinas, bet mašinoje sėdi kita blondinė ir sako pirmai: "truputį į dešinę, truputį į kairę…"!
Iš tualeto išeina blondinė sekretorė. Iš už ausies jai kyšo "Tampax". Eidama į savo darbo vietą, susitinka bosą. Tas ją nužvelgia ir paklausia:
- Ką čia tokio jūs nešiojatės už ausies?
Sekretorė išsitraukia iš už ausies "Tampaxą", pažiūri į jį ir taria: - Oi… O kur tada mano flomasteris?
Blondinė su žiauriai sužalotu pirštu pakliuvo į ligoninę. Daktarai klausinėja, kas gi atsitiko. Ta ima pasakoti:
- Na, aš norėjau nusižudyti… Pirmiausiai nutariau, kad šausiu sau į širdį, bet paskui pagalvojau, kad susižalosiu sau krūtinę, o ji labai graži… Tada pagalvojau, kad reikia šauti sau į burną, bet paskui pagalvojau, kad galiu susižaloti sau lūpas, o jos labai gražios… Tada nutariau, kad šausiu sau į ausį… Bet tada pagalvojau, kad garsas bus labai stiprus ir todėl užsikimšau kitą ausį pirštu…
Blondinė mokosi žaisti golfą. Na, ir niekaip jai nesigauna. Treneris, jau visai netękęs kantrybės, pareiškia:
- Gerai, paaiškinsiu jums taip: paimkite lazdą taip, kaip imate savo vyro pimpalą, ir jau tada su ja muškite per kamuoliuką!
Blondinė paima lazdą, trenkia ir kamuoliukas nuskrenda kažkur toli. Treneris taria: - O, jau daug geriau! O dabar išsitraukite lazdą iš burnos!
Blondinė aerouoste:
- Norėčiau skristi į Frankfurtą.
- Pas mus daug reisų į Frankfurtą, su kokia kompanija norėtumėt skristi?
- Su kokia dar kompanija?! Aš noriu skristi viena!
Blondinės laiškas seseriai:
Brangioji sese, rašau laišką lėtai, nes žinau, kad greitai skaityti nemoki. Norėjau įdėti tau 100 litų, bet jau užklijavau laišką. Žinau, kad pagimdei vaikelį, bet nesakei ką, ar mergaitę ar berniuką, todėl dabar nežinau kas aš, ar teta ar dėdė.
KLAUSIMAS: Kuo skiriasi gegutė nuo blondinės?
ATSAKYMAS: Gegutė kiaušinius deda į svetimą lizdą, o blondinė kiša lizdą po svetimais kiaušiniais.
Blondinė prieina prie vieno žmogaus ir klausia:
- Sakykit, kiek dabar valandų?
- 8.15
Blondinė prieina prie kito: - Kiek dabar valandų?
- 8.15
Blondinė prieina prie trečio: - Atsiprašau, kiek dabar valandų?
- 8.15
Blondinė pasikąso galvą: - Hmmm… Jie ką, susitarė, ar kaip?
Blondinė pasakoja draugei apie keistą nuotykį:
– Įsivaizduoji, sėdžiu namie vienut vienutėlė. Staiga pasigirsta durų skambutis – Ant slenksčio stovi gražus, visiškai nepažįstamas vaikinas ir klausia: “Ar vyras namie?” Aš, suprantama, sakau teisybę – kad vyro nėra, kad jis komandiruotėje. Tada vaikinas drąsiai įeina į butą, čiumpa mane glėbin ir neša į miegamąjį… Na, o paskui apsirengia ir išeina. Žinai, įdomiausia – aš iki šiol nežinau, kam jam reikėjo mano vyro.
Blondinei pagaliau nusibodo, kad ją visi įžeidinėja dėl plaukų spalvos. Nusprendė ji įrodyti, kad nėra kvaila. Nusidažė plaukus tamsiai ir išvažiavo į kaimą. Žiūri blondinė – piemuo gano avis. Prieina prie piemens ir klausia:
- Jeigu aš tiksliai suskaičiuočiau, kiek tavo bandoje yra avių, ar vieną man padovanosi?
- Gerai, skaičiuok. Jei teisingai suskaičiuosi – atiduosiu tau avį, - sako piemuo.
Blondinė suskaičiavo. - Trisdešimt trys avys.
- Teisingai, bet jei aš atspėsiu, kokia tavo plaukų spalva, avį man grąžinsi? – siūlo piemuo.
- Gerai, spėk, - sutiko blondinė apsidžiaugusi, kad laimėjo avį.
- Blondine, grąžink mano šunį!