daugelio svajone :)

žmonės, žmonės… nū nitūrit skonią visiškai Nekaltas tigi čia liadz. DAUGELIS apie tokią svajoja Taip Taip Taip Gerai Baisus

leiskit vaiko fantazijai pasireikst… Cha cha

to NIDA: Dar ta kuvalda gerose rankose tavo zaliaja i veta detu, labai gi sportinike atsigavus Juokiasi

gera svajone. viena diena ishsipildys Gerai Mirkt

jezus marija nu zmogus svajoja o 06 zx10r neieina ne visi gi limoncikai geras motociklas vakar maciau toki prie hnr

Woo-, nenustebciau jei jis taip ir neatsakytu i tavo kl Šypsena

mano zalioji deja jau irgi kuwalda pagal vietinius tautos mastymus Mirkt Labas ir kad ja detu i vieta bet kas kai as uz vairo tai duodu 200% Juokiasi nesupratai minties. bet sitoj foto nieko gero nematau. senas sunkus motas. mano senas bet lengvas. o kad daugelis apie tokia svajoja tai tik tie kas moco neturi arba turi senesni uz sita. o in lt tokia situacija kad nedaugelis jau turi senesnius. Labas beje sitos kuwaldos foto ne lt daryta. THINK

as dar ir siai dienai noriu gikserio tepalinio bet tiesiog nesinori jau vairuoti tokio seno daikto nebent tiek saibeles turetum kad ir new ir legendine technika galetum islaikyti Mirkt o sita ninja dar ir superbike myne kazkada taip kad ir ji dar prie baiku kurie dare revoliucvija priskiriama Labas gera moce Mirkt

butent karsonai Mirkt fotke tikrai ne Lietuvoj daryta, bet kad nepaaisketu jog cia fotkino Jurbarke ar pan Nekaltas

geras mocas. ir savito sarmo turi daugiau uz dabartines muilines. vidunia, tepalini 7/11 darykis, pamirsi viska , kad nebenaujaas Šypsena

turiu, vazineju ir man jis patinka. Be be be

Šypsena