žmonės, žmonės… nū nitūrit skonią visiškai tigi čia liadz. DAUGELIS apie tokią svajoja
leiskit vaiko fantazijai pasireikst…
to NIDA: Dar ta kuvalda gerose rankose tavo zaliaja i veta detu, labai gi sportinike atsigavus
gera svajone. viena diena ishsipildys
jezus marija nu zmogus svajoja o 06 zx10r neieina ne visi gi limoncikai geras motociklas vakar maciau toki prie hnr
Woo-, nenustebciau jei jis taip ir neatsakytu i tavo kl
mano zalioji deja jau irgi kuwalda pagal vietinius tautos mastymus ir kad ja detu i vieta bet kas kai as uz vairo tai duodu 200% nesupratai minties. bet sitoj foto nieko gero nematau. senas sunkus motas. mano senas bet lengvas. o kad daugelis apie tokia svajoja tai tik tie kas moco neturi arba turi senesni uz sita. o in lt tokia situacija kad nedaugelis jau turi senesnius. beje sitos kuwaldos foto ne lt daryta. THINK
as dar ir siai dienai noriu gikserio tepalinio bet tiesiog nesinori jau vairuoti tokio seno daikto nebent tiek saibeles turetum kad ir new ir legendine technika galetum islaikyti o sita ninja dar ir superbike myne kazkada taip kad ir ji dar prie baiku kurie dare revoliucvija priskiriama gera moce
butent karsonai fotke tikrai ne Lietuvoj daryta, bet kad nepaaisketu jog cia fotkino Jurbarke ar pan
geras mocas. ir savito sarmo turi daugiau uz dabartines muilines. vidunia, tepalini 7/11 darykis, pamirsi viska , kad nebenaujaas
turiu, vazineju ir man jis patinka.