skambinau vėl…nu klausia pas ką mums reikia. pas chirurgą, endodontą…nu iš kur man žinot. nes tipo jeigu pas endodontą, tai reik rašytis ir šiandien nepateksim. jeigu pas chirurgą tai prašom…nu blem Kažkokia siena, o paskui jeigu ką klausia “kur buvot anksčiau”. neee, mane tikrai jama nervas. aš pasiruošus susimokėt…bet taidzin visiems viskas. klausiu, ar galima šian gauti nuotraukąir konsultaciją (nu negi tiek daug čia?). nžn nei ką daryt. buvo nuėjęs pas kitą stomatologą…sako kad reik valyti kanalus kiek įmanoma, neskubėt traukt danties…ir tipo jeigu kietės guzas (nu mums jis ir dabar atrodo kietas), tai tipo tada į Žalgirio.
Aš nepirkčiau antrąkart kombinezono - bent jau ne su raišteliais, kaip prabėgom kažkada įspėjo - dėl techninių priežasčių bet tiems, kaip derinukuose, tas negalioja - paprasta susidorot.
O Kreta patiko Ten galima ir autobusu pasiekti daugumą lankytinų vietų Mes autobusu važiavom iki Samarijos tarpeklio ir leidomės nuo viršaus jau pėsčiomis Tik ten reikia eiti tikrai ne su kedais, nes kojas jaučiau kokias 3 dienas Vieną dieną plaukėm į Santorini. Dabar organizuočiausi 2 dienų kelionę ten, nes viskas labai greitai ir laisvo laiko pasižvalgyti nebuvo labai daug Dar patiko išvyka laivu į Balos įlanką ir Gramvousos salą. Vaizdai visur nuostabūs Mes 3 dienas nakvojom vienoj vietoj, tai ir pasidarėm šias ekskursijas, paskui jau keliavom mašina ir nakvojom ten, kur būdavom vakare Šiaip saloje yra tikrai nemažai ką pamatyti
ievalota, man bus labai … netikėta persikraustyti miestan. Nežinau, ar darau teisingai, bet geriau daryti ir gailėtis, dėl to ką darei, negu nedaryti ir dūsauti dėl to, ką galėjai padaryt O ten pažiūrėsim, kas išeis - viską gi galima visada peržaisti.
Išsigandau, kad jau nebėra bilietų po 500 Lt, tai mikliai susisukau Beje, idealiai norimomis dienomis ir nebuvo.
Kaip paaiškėjo, turiu 49 dienas neišnaudotų atostogų (7 išnaudosiu dabar). Nenuostabu, kad buhalterija manęs nekenčia
O, kelionių planų “PR” daugėja
Mes tipo dar tebeplanuojam tą Paryžių savaitgalį, bet galiu pasakyti, akd dar niekas nenupirkta ir neužsakyta Rytoj pas mane valgom, gal užsakysim, nes ką daugiau pas mane veikt. Teliko nėra Internetas yra. Tegu tik pabando nuplaukt. Šiaip yra tik du savaitgaliai, kada galim varyt ir tikrai geriau varyti šį.
Neturiu Bet norėčiau
Rudenėja, tai kad mėlynos nėra, o visos kitos, nu ką aš žinau, reikia galvot, prie ko nešiosiu
Nors baltus turbūt galima atmest - nepraktiška
Labas rytas, Klausimukas gal kas zinote nebrangia gera masaziste/-a?.. reiketu apie 10 nugaros masazu… baigiu sustingti galva svaigsta… reikia atsistatyti, kol dar galima. Masazo reiketu gydomo, o ne relaksacinio.
Prisimenu, kaip būdama maža laksčiau lauke, ir prisiminiau, kad raktą palikau namuose Bet užtat pamačiau, kad balkonas buvo atidarytas, paprašiau, kad kaimynai leistų nulipti gaisrinėm kopėčiom iš devinto į aštuntą Leido O man tada gal apie 10 metų buvo pripranti, tpsknt
labai jūsų pasiilgau, net nėra laiko ateit paverkšlent dėl niekų visokių nes viskas yra niekai, rutina, stabilu, ok.
Užsikaifavau nuo savo pačios vakarienės šįvakar - vaikai šveitė baltą mišrainę, paskui balandėlius (išbadėję grįžta iš mokyklos), o aš štai tokį gurmanų stebuklą sau raitau vakarais: iceberg salotos, visos kitos daržovės (šiand turėjau agurko, paprikos ir avokado), tradiciškai citrina/pipirai/druska ir… sėmenų aliejus. Vat šitas aliejus mane veža. Sako, kažkas panašaus į kanapes
Kaip gera vakarieniaut su vaikais ramiai, be pykčių, be riksmų, be nieko. Idilė. Tik prieš kelias dienas supratau, kokia tai laimė. Nuovargis, darbinis stresas, mylimo žmogaus nebuvimas šalia, viskas nublanksta prieš dūšios ramybę
Šiand surašiau gazietai žinutę apie Ievalotos brangiausiojo karjerą Kinijoj ir neatsargiai leptelėjau: "Įsidėsiu, draugai gi". Aaaahahahahah, tik paskui pagalvojau, kad kontora gali ir savaip suprast.