na uzsakyta 3 val.
o va po boulingo galvoju gal varyti 5 vidurnakcio seansus
bus tokie apie 23:40
28 dienos
13 vaiduokliu
raganu klubas
na uzsakyta 3 val.
o va po boulingo galvoju gal varyti 5 vidurnakcio seansus
bus tokie apie 23:40
28 dienos
13 vaiduokliu
raganu klubas
Nu ir kaip ???..
nenaujoke rašė:
Boogiez rašė:
nenaujoke rašė:
Gal kasnors is verslininku buvo MM koncerte??Me.
Nu ir kaip ???..
Super.
kiek daug ispudziu
Boogiez rašė:
nenaujoke rašė:
Boogiez rašė:
nenaujoke rašė:
Nu ir kaip ???..
Super.
Maciau - 13 vaiduokliu.
Jau taip bijojau kaip mazas vaikas.
MM fanai - WAU!!
no_angelaz rašė:
kiek daug ispudziuBoogiez rašė:
nenaujoke rašė:
Boogiez rašė:
nenaujoke rašė:
Nu ir kaip ???..
Super.
na dar… manau jūs visi mieli žaidėjai neprieštarausite kad aš žasisių su savo įranga (na keli kamuoliukai, rankos įtvaras…) aaa
beje galėsime suformuoti kokias 3 komandas ir tadum … priza koki kas nors gal galės laimėti ane? sutarsime manau vietoje o gal kokis vienas kitas atsineš kažką tokio įsimintino
na, jeigu verslo forumas suformuos net 3 komandas, tai net verta bus apie klubeli pagalvot.
ash kita karta tada savo pulo lazda pasiimsiu. kamuoliuku deja neturiu, o skirtumas didziulis…
Froidas rašė:
na dar… manau jūs visi mieli žaidėjai neprieštarausite kad aš žasisių su savo įranga (na keli kamuoliukai, rankos įtvaras…) aaabeje galėsime suformuoti kokias 3 komandas ir tadum … priza koki kas nors gal galės laimėti ane? sutarsime manau vietoje o gal kokis vienas kitas atsineš kažką tokio įsimintino
Na va jau kaip ir po meet’o. Smagu buvo susitikti ir ypac sutikti ledybum bei pazaisti. Iki sekancio.
pfe pfe pfe…
ko cia taip ramu???
ar visi gyvi??? kaip sveikateles???
galiu teigti, kad boulingo turnyras pavyko
ar kasnors nesutinka su manim???
nenaujoke rašė:
pfe pfe pfe…
ko cia taip ramu???
ar visi gyvi??? kaip sveikateles???galiu teigti, kad boulingo turnyras pavyko
Negalima nesutikti.
O man boulingo žaidimu vampyrų naktis nepasibaigė:
Važiuojant namo atsikabino mašinos duslintuvas, parbėgu namo noriu nusiauti batus- žiūriu, kad su buolingo bateliais, reikia grįžti, mašiniuko geriau nejudinti. Išsikviečiau taksi, važiuojam, muzika groja, vairuotojas tyli, už "MADOS" prie kapinių, toks pilnas pilnas mėnulis… Aš sakau vairuotojui, kad manęs reikės palaukti. Vairuotojas atsisuka, o jam dviejų dantų priekyje nėra (ne iš eilės)- toks kraupiai panašus į vampyrą. Jis sako: "Ajajai, ir kaip jūs tuos batelius pamiršote " Tai va gana įdomūs pojūčiai.
ledybum rašė:
Važiuojant namo atsikabino mašinos duslintuvas, parbėgu namo noriu nusiauti batus- žiūriu, kad su buolingo bateliais, reikia grįžti, mašiniuko geriau nejudinti. Išsikviečiau taksi, važiuojam, muzika groja, vairuotojas tyli, už "MADOS" prie kapinių, toks pilnas pilnas mėnulis… Aš sakau vairuotojui, kad manęs reikės palaukti. Vairuotojas atsisuka, o jam dviejų dantų priekyje nėra (ne iš eilės)- toks kraupiai panašus į vampyrą. Jis sako: "Ajajai, ir kaip jūs tuos batelius pamiršote " Tai va gana įdomūs pojūčiai.
Tikrai "idomus" nuotykiai…
Cia tai tikrai geras…
o ka tie boulingo bateliai visai neblogi buvo
ledybum rašė:
nenaujoke rašė:
Ačiū, aš gyva Ir turnyras, mano nuomone, tikrai pavykęs
Na, ledybum, nereikėjo taip skubėti…
O šiaip viskas buvo puiku
toja rašė:
nenaujoke rašė:
ar kasnors nesutinka su manim???Ačiū, aš gyva Ir turnyras, mano nuomone, tikrai pavykęs
Taigi, taigi boulingo turnyru as irgi esu labai patenkinta
Gaila, kad ne visi galejo ateiti.
Kita karta - lauksim prisijungiant.