Boulingo turnyras 06.13.

na uzsakyta 3 val. Šypsena

o va po boulingo galvoju gal varyti 5 vidurnakcio seansus Šypsena

bus tokie apie 23:40 Šypsena
28 dienos
13 vaiduokliu
raganu klubas

Nu ir kaip ???..

Super.

kiek daug ispudziu Cha cha

Maciau - 13 vaiduokliu.
Jau taip bijojau kaip mazas vaikas.

MM fanai - WAU!!

na dar… manau jūs visi mieli žaidėjai neprieštarausite kad aš žasisių su savo įranga Šypsena (na keli kamuoliukai, rankos įtvaras…) aaa Šypsena

beje galėsime suformuoti kokias 3 komandas Šypsena ir tadum … priza koki kas nors gal galės laimėti ane? sutarsime manau vietoje o gal kokis vienas kitas atsineš kažką tokio įsimintino Cha cha

na, jeigu verslo forumas suformuos net 3 komandas, tai net verta bus apie klubeli pagalvot.

ash kita karta tada savo pulo lazda pasiimsiu. kamuoliuku deja neturiu, o skirtumas didziulis…

Na va jau kaip ir po meet’o. Smagu buvo susitikti ir ypac sutikti ledybum bei pazaisti. Iki sekancio.

pfe pfe pfe…
ko cia taip ramu???
ar visi gyvi???GirtasGirtas kaip sveikateles???

galiu teigti, kad boulingo turnyras pavykoŠypsenaGerai
ar kasnors nesutinka su manim???

Negalima nesutiktiLabas.

O man boulingo žaidimu vampyrų naktis nepasibaigė:
Važiuojant namo atsikabino mašinos duslintuvas, parbėgu namo noriu nusiauti batus- žiūriu, kad su buolingo bateliais, reikia grįžti, mašiniuko geriau nejudinti. Išsikviečiau taksi, važiuojam, muzika groja, vairuotojas tyli, už "MADOS" prie kapinių, toks pilnas pilnas mėnulis… Aš sakau vairuotojui, kad manęs reikės palaukti. Vairuotojas atsisuka, o jam dviejų dantų priekyje nėra (ne iš eilės)- toks kraupiai panašus į vampyrą. Jis sako: "Ajajai, ir kaip jūs tuos batelius pamiršote " Tai va gana įdomūs pojūčiai.

Tikrai "idomus" nuotykiai…

Cia tai tikrai geras…Cha cha
o ka tie boulingo bateliai visai neblogi buvoJuokiasi

Ačiū, aš gyva Šypsena Ir turnyras, mano nuomone, tikrai pavykęs Taip Taip Taip

Na, ledybum, nereikėjo taip skubėti…

O šiaip viskas buvo puiku Gerai

Taigi, taigi boulingo turnyru as irgi esu labai patenkintaŠypsenaTaip

Gaila, kad ne visi galejo ateiti.
Kita karta - lauksim prisijungiant.Mirkt