Trevetas> coupe pasitaiko su tokia spalva, uzmatau ir mieste kartais, universalo dar neteko
kur ragus gaut
siaip reta spalva bet man ji patinka,dabar kai stopus isidejai isvis jai nieko netruksta
trevetas> nesuorganizuotum per savo velnius Raimukui ragų?
ragu truksta, tik va nezinau kur ieskoti, Kaune nera, i kita miesta vaziuot kazkaip nesinori… jau del posukiu i Lentvari vaziavau, bet ir tai del to, kad buvo sekmadienis ir sugalvojau tuoi paciu Trakus aplankyti, tai is lempos turbut net nebuciau lekes pirkt
tai ragu,tai kablio…apsispresk
Robis>
Kipsas> Vilnius …nors gal reiks pasukt, jei kaina protinga tai galima ir pavaziuot ta 100km… trevetas> kablio reik, bet ,kad deficitas cia ir dar pas mane rozete ne tokia
Raimukas>kas cia tas 100km… spejiu 50lt kazkur,gal kelias litais daugiau. Nemazas srotas siaip,gal net ir kabli tures tau
Kipsas> na reiks ryt pasukt, aciu. O su 50lt tai nenuvaziuosi, kurui gal uzteks, bet zinai, sustosi pavalgyt dar ka… bet kaip ir sakiau, jei kaina gera, tai kodel gi ne
Raimukas>e… cia tau ne poilsine kelione kokia,namie pavalgai ir per 2.5h sedi kaune su ragais ir kabliu
trevetas nx savam žmogui gaila? Va žiūrėk rafinuočiui velniai padovanojo eMkinį galinį spoileriuką
1.jis man nera savas zmogus,as ji mates vos viena karta 2.as ne velnias ir tuo labiau ne kaledu senis
o tai jūs nesugėrovai? Visada maniau draugai jūs
mes su raimiu?nea,sakau tik viena kart matemes
gal kas norite ji nupirkti is manes?