ar vis dar veikia whatsapp ant BB OS ???
na čia vienkartinis variantas sakyčiau, pats supranti. Beje reikės telefono įsigijimo dokumentų, bet tu lyg per įmonę pirkęs tai bėdų nebus
Robis - mintis. Ne viena as jiems tel taip galeciau pasiulyt
Domo, įsigyk namų draudimą. Po kelių savaičių pranešk, kad į vonią įkrito Priv. Kai neši draudimui sušlapink dar
Gal turit kas parduot koki q10 ir pan?
Pas mane 6S+, laiko 2-3 paras
Jei jau skambina tai retai tas buna, jei nesamone nori pasiulyt tai retai drista skambint, sms numeta jauciu kruvai zmoniu tikedamiesi, kad kas uzkibs.
Ps: tikrai nerimtai kai nesugeba kazkas paskambint, ypac jei daiktas ne uz 10 eur, as kartais rasau, kad perskambinsiu i sms, nes uzknisa tas sms rasyti, neretai klausineja tokiu dalyku kas jau parasyta skelbime ar pan
man tai jau geriau sms tegul raso su nesamoningais pasiulymais, o ne skambuciais trukdo, paskambina, klausineja visokiu nesamoniu, paskui pasiulo 50% prasomos sumos
truputi ant LT pacukai iskreipe sms savoka, darbo metu, arba siaip apskritai, sms yra gerai, netrukdo (ypac darbo metu), perskaitai - atsakai kada gali, info lienka, bet aisku, kai pardavineji kazka, daleiskim uz 100 eur o pacukas raso “duodu 50 eur ir imu”, tai aina nx
PP tai gerai baterija laikydavo, su ijungtu 3G berods 3 paras temptdavo, nepalyginsi su s6, nu bet aisku pas ji ekranas mazas. O kiek i6 laiko droziant? para?
To 9790 laikė baterija nepilnas 2d. Po kelių dienų gausiu Q10, bus įdomu pratestuot.nors tas pats sako, vos 2 paras tempia jei viskas antjungta Ryt gausiu PRIV’ą, pažiūrėsiu, kas čia per daiktas.
Man skelbimams reikia antro telefono, SMS rašinėti, nes kai naudotus daiktus pardavinėji toks atitinkamas kontigentas klientų, kurie SMS bendrauja, skambint bijo/nemoka Tai naudoju kaip kokią seną Nokia telefoną. Tiesa Nokia E5 man daugiau nei savaitę laiko, bet nepatogu, kad SMS kiekviena atskirai eina, o ne kaip susirašinėjimas.
tai kiek laiko tai baterijai?
ir siaip, pas iphone 6 tai 1800mah, o pas sita tik 1230.
niekaip nesuprantu kaip BB baterija laiko mažiau, nei iPhone? BB naudojamas kaip paprastas telefonas, visi intikai atjungti, ant 2G. 9790 modelis.
Geras tas PP:http://img.ccrd.clearchannel.com/media/mlib/2135/2015/10/default/ti
mber_star_raffaella_modugno__2_1446030192.jpg
ir apskritai, ta BB10 tai visumoje xujova OS (apribojimai, app nebuvimas ir t.t.). Man daugiau PP ragelis buvo idomus nei ta BBOS. Dabar net nesugalvoju kazkokiu dideliu pliusu kaip paciai OS, va su PP jau kitas reikalas. Manau pritaikius PP privalumus su Androidu gautusi labai geras derinukas.
tuomet gal nulaus
samsunge yra s-finder, tai jis iesko per visa irengini ir gali uzdeti, kur ieskotu o kur ne.
bijau kad neduos hub’o ne BB androidams
matai, jutubas ne tik bieberio užpakaliui pažiūrėti gali būti naudojamas
klausimas - kam totaliai uždaryti appsą?
man tai patinka, kai uždarai ir po kurio laiko, kai reikia, iškvietus, pasileidžia staigiai.
o 100% hubo bb tikrai neleis nuportinti, nebebt kokia artima aplimka bus padaryta.
beje, klasuimas prive dėl universal search.
pati androido struktūra realiai neleidžia daryti paieškos tarp skirtingų appsų, tokių kaip kalendorius, paštas, kontaktai ir dar bele kas. įdomu, kaip tai išspręsta.
Youtubas darbui? aš kiek YouTube naudojau, tai per programėle. O Androidinis browser’eris to nesugeba? Bent jau pswd tai saugoja, o asmeniškai daugiau nieko nenaudoju. Tas BB multitaskingas tai nelabai reikalingas dalykas, bent tikrai nevertas to kaip čia visi giria ir dar kaip kuriais atvejais net uzpypina, nes negali uždaryti iškarto app, o pirmiausiai susimažina. Hub tai puse velnio dalykas, jai nuportins ant kitų Android - isidesiu
Krc mistiniu budu pasikure Z10 po ilgo pakrovimo itariu akuma pirkt reik nauja