bites

Kaži, jei nežino, kad medaus reik nelaukti, o kopinėti Šypsena

gudras, laukia medausŠypsena

Taigi klausosi idėmiai
kur tos bitės duzgia

Labas RytasKava

Jau muse puse ishloshimo turiu- raiks pasitikrint 23 val ar tikrai tepMirkt Del to i klykaujuJuokiasi Pat, o uzu 1 svaraini kokioj palapinej prie Moletu ezeru argi blogai? Ar butina raut 1 milijona ar daugiau, kad butum laimingas?Nekaltas Man dabar del pilnos laimes uztenka gero oro, meshkerytes ir gero ,kliovo, , na jei sliekas nebus koks nupiepelisJuokiasiVa ir del visos laimes man tereik vien tik pasisekimo- laisvo laiko, kuris neatstos ir to milijono ar milijonu, ka reishkia geras ,kliovas, , ishlenktas spiningas kaip kokios gimnastes ziedas ir kaip senovines zvakes lydziakos shokimas tango, norint paimt mane arba, greiciau mani paimt ja, priglaust, pabuciuot ir …su tikru pasididziavimu ja nusiust in savo keptuve ar orkaite (priklausomai nuo recepto).Va cia tai adrenalinas, nepalyginimas su kazkokiu skaiciuku braukymu, po kuriu tu gauni popieriukus, po kuriu , dazniausiai , daugeliui ,stogas , ir nuvaziuoja.O ashai megstu tvarka- ir chaosas man nereikalingas.Geriau ramiai su spiningeliu, nei su milijonu ir be ,stogo,.Labas Dideli pinigai- dideli rupesciai, jau geriau mazesni, kai gali poreikius suderint su ishlaidom, nei ishlaidas derint su sveikataMirkt

ko tę tiek klykauji?

Tep planuot gali, kai esi ishloshus milijonaJuokiasi

planuoju tik dvi savaites į priekį

Per monitoriu kvapas nesijaucia vistiekLiežuvis

a pas mane viena da yr randonos spalvosBe be be
cibuliam labi tinkaTaip