Per kiek laiko nuo paraiskos patvirtinimo issiunciamas laiskas?
Kostai,
paprastai anketa būna patvirtinama jau sekančią dieną nuo išsiuntimo. Tačiau gali užtrukti iki 5 darbo dienų.
Kostai, jei tu iš VU, tuomet turėjai jau gauti patvirtinimą apie dalyvavimą konkurse, bei vietą hostingui, priėjimą prie API. Bei 2 sim kortelės jums su kolega buvo išsiųstos.
Gal galetumete padaryti kad ant PHPMyAdmin eitu atkurt ~10kB MySQL backupa? nes dabar tie 2kB yra labai mazai
em, SIM kortelese saskaita tuscia ir ten ne abonementine, o Nite ONLINE. Saskaitos nera todel kad ten ji testavimui o ne pliurpimui su panom
Norejau pasakyti Bite ONLINE
gal zinot pavadinima sito filmo (cia aprasymas):
kazkokie zmones skrido lektuvu i bostona, bet lektuvas pateko i sukuri ir keleiviai nusileido kazkur, kur nieko nebuvo.
Vienos veikejos vardas lygtais buvo Daina, ji akla lygtais buvo, vienas laikrasti plese…
Veliau Zeme sugriauze kazkokie apvalus padarai…
Lb reik suzinot sito filmo pavadinima,
dekui is anksto
joa, man irgi nervina…
"Paslaugos verslo planas, t.y., kaip ši paslauga bus komerciškai išlaikoma;"
gal galima butu tiksliau suzinoti, kokio detalumo verslo plano reikia idejai.
Na, bet jeigu is anksto jau susitariat, kas ka ir kiek gaus jeigu komanda priza laimes, galima visai gerai gyvent, ypac kai dirbi su gerais draugais
Sim kortelės jau savaitė kaip neaktyvuotos, o į mano el paštą (su manim kontaktuojantis asmuo) natrašo. Kame problemos?
Na man jau atrašė ir pasakė, kad yra labai užsiėmęs tas žmogelis, kuris sim aktyvuoja Na bent tiek daug, kad atrašė…
fosron,
reikia rūpintis per registraciją teisingai pavardę rašyt. Tuomet neatsiras jokių problemų pašte
Jei neišduos kortelės pašte, tuomet pranešk kontaktuojančiam asmeniui. Jis išspręs problemą.
grazvydai, tu cia konkreciai apie Bites serveri sneki?
Patarimas,
vat tas ir problema,kad kai registravausi,parasiau tikslia pavarde
na pagaliau ir as uzregistravau savo darba… tikiuosi spes patvirtinti…
84.15.15.12
84.15.15.11
86.38.214.13
84.15.15.10
86.141.210.216
84.32.97.82
84.32.116.24
84.16.244.110
130.244.196.90
Vakar truputi paziurejau kaip tas ruby atrodo, neatrodo sunku
truputi primena perl’a ir pascal’i
as Jums dar i email nusiunciau projekto pristatyma i [email protected] taciau nieko dar neatrasete. mano email yra [email protected] dekoju
Dekoju, gavau Jusu laiska ir issiunciau pristatyma