BITĖS plius laboratorija 2006: dalyvių diskusijos

Martynai Plauska,

tu užsiregistravai dalyvauti konkurse, tačiau nepalikai jokiu savo kontaktų. arba artimiausiu laiku užsiregistruok iš naujo, arba tavo anketa bus pašalilnta iš registracijos.

Klausimas organizatoriams. Ar tinka GPL’inis projektas mano sukurtas specialiai sitam konkursui?

Sveiki, norejau paklausti ar konkurse gali dalyvauti jau sukurta ir funkcionuojanti WAP svetaine, jei ji bus pristatyta kaip projektas?

Taip, uzteks ir tu kurie jau uzsigistravo Cha cha

To Mox | 2006-09-14 17:26

“Klausimas organizatoriams. Ar tinka GPL’inis projektas mano sukurtas specialiai sitam konkursui?”

Tinka bet koks projektas, kurio autorius esate jus ir galite tai irodyti, kilus abejoniu. bet kuriuo atveju situos aspektus jau aiskinsimes asmeniskai jeigu produktas bus atrinktas tarp laimetoju.

sarunas

Nereikia verkšlenti. Jei turi galvą ir idėjų - prasimuši be pažinčių. Šypsena Pvz.: sukūriau wap žaidimą, paleidau į pasaulį ir per keturias dienas sulaukiau pusantro tūkstančio sms žinučių! Pajamos nemažos, o dar tik pradžia… Ir aš moksleivis - man tik 17 metų. Nesu profesionalas, bet dalyvauju.

Ideju yra ir vis nauju prigalvoju, tik kad laiko igyvendint visas nera. Na bent viena siam konkursui tikrai bus igyvendinta Šypsena O toliau - ziuresiu, kaip laiko bus.

degree,

aišku gali dalyvauti, jei tai yra tavo sukurta svetainė.

niu tai dalywaukit wisi cia tikrai jega!:0

Minejot, kad sim korteles testavimui pradesit siusti nuo rugsejo 18. O mazdaug kada jos galetu pasiekti pacius konkurso dalyvius?
Analogiskas klausimas butu ir del priejimo prie API sistemos.

Mes jamam sita konkursa Šypsena
O siaip cia yra netik piniguose esme, prasiplecia pazinciu ratas, parodai save platesniai rinkai kad esi nu ir panasiai o ziu gal koki Bitinai ar kitos imones susidomes ir Darba pasiulys Mirkt Beto toks idomus pastebejimas Bite galetu dar kokius pazymejimus isduot kad tipo zmogus dalyvaves ir panasiai man kaip magistrui tai to pazymejimo gal ir nereik, na bet moksleiviam tai savotiskas paskatinimas gauti nors sioki toki pazymejima kad va jis jau dalyvavo aktyviai reiskes ir panasiai Šypsena tiesa kaip Magistrantas dar manau nesiskaito profesionalu?

O tai galima tik su PHP/Ruby + MySql ?

Jungle,
galima ne tik su jomis, tačiau hostingą tuomet gali tekti daryti kažkur kitur, kadangi šiuo metu dar negalime užtikrinti galimybės pas mus naudoti kitas programavimo kalbas.

O jeigu mano sumanymui reikia daugiau negu jūs siūlote? Na, tiksliai nenoriu visko pasakoti šiuo metu, bet ir dalyvauti kol visko nežinosiu. Neturite kokio telefono, kur galima būtų daugiau sužinoti? O tarkim jegu žadu naudoti ir SMS, Bite man suteiks galimybę sukurti tokią sistemą ar man reikės daryti per kitas firmas?

O jeigu mano sumanymas reikalauja didesnio srauto negu jūs siūlote per mėnesį? Ir jeigu aš norėčiau padaryti paslaugą mokamą, taip duodant jam daugiau srauto būtent toje paslaugoje.

asdasdh,kdasnmb vcsdnzxcyuvas dvcxbsdha fvxchjvgbsd bv cxbnvgadfhv xcbnbnxcdgvc vdnmvvdgcn cxvbhj cnxdfnmbv nxcnmxcxchjb sdfvsdfvsdfvdzsvdcv

man tai nifiga nesuprantams

Jei aš jau užsiregistravęs, norint pateikti kitą idėją reikia vėl registruotis?

Kur pateikti užbaigtą darbą? Norėtusi žinoti daugiau informacijos šiuo klausimu Šypsena

Vienu zodziu pritruko Bitei ideju, bando pigiai gauti visa verslo ideja…o is jos ne milijona ir ne du padarys manau, jei bus verta pirmos vietos… taigi…

As

Tiesą pasakius klystate. Bitė ne naujų idėjų ieško. Bitėje dirba jaunas, žaismingas ir tikrai labai kūrybingas kolektyvas, kuriam visiškai netrūksta naujų idėjų.

Jei prieš kritikuodami pasiskaitysite taisykles ir nuostatus, suprasite keletą esminių dalykų:
1)Bitė nesisavins dalyvių sukurtų produktų
2)Bitė nepirks dalyvių sukurtų produktų

Sukurtos naujos paslaugos bus dalyvių autorinė nuosavybė, jei jie nenorės net galės nepaleisti savo produktų į rinką kompanijoje "Bitė Lietuva"

Kam organizuoti?
Tam, kad studentai baigę universitetus bent minimaliai nutuoktų apie mobilųjį internetą, jo technologijas ir verslo jame galimybes. Kadangi šiuo metu didelė dalis žmonių nieko nenutuokia apie mobilųjį internetą…