Rafi, apie kokias detales kalbam?
nemate pasaulio
Rafinuoc, ko ta UK ir DE kisi? kai ka nors “gero”, tai mikliai DE ir kiti pavyzdziai, kai kas nors xuyovo - supi.sti Vakarai, babajai ir belekas? ir kas is to UK ar DE pavyzdzio ir noretum tokiu variantu ant LT? dar mazai bezpridelo cia, reikia dar labiau atlaisvinti lochams rankas? tu nesuskaitai, ar kame reikalas? *skylė*bolai TEISTI jau ne po karta del kitu veiku (px kokiu, siaip jau, faktas vienas - TEISTI ir nepadare isvadu), grupeje, is anksto susitare ir suplanave vykdo ne MGL vertinamas vagystes, ir jam px, cia gi nieko tokio. nujauciu, kai tavo koki rafinuota mersa aplaupys tokie patys, tylesi sikna suraukes ir nesigirsi, nu nes realiai, nieko tokio ir nepadare. o uz kosmini draudima tegul lochai moka. pilnatis visu grazumu
Jo ir man pageres stipriai kai mano mersa aplopys, ir padengs jie man nuostolius, o as is savo pinigu juos sersiu du metus
tau nieko nedengs, nes nepagaus, o jei ir pagaus, nu suklydo, reik paleisti ar bent supeikti. bet kas apsidraude - dengs draudimas, automatu keldamas draudimo kainas visiems kitiems. tau aisku neaktualu, nei tu draudi, nei drausies sakai vien is tavo sumokamo PVM juos sers?
ahahahaha auduxa apveme