Na ką, Čekai ne estai, jie net automobilį sukūrė, dar jie ledo ritulį gerai lošia ir dar, gal Lietuvai nesutrukdys patapti čempionais…grupės čempionais… Kaip toj dainoj.
svajok, bet nepersisvajok…
Manau po šio vakaro rungtynių galutinai apsispręsiu ar toliau nervintis ar ne…
jetau.per marytės kūšio plauka paimta pergalė prieš Estus nu žiauriai,žiauriai esam susilpnėję šiemet,net sunku kažką komentuoti kai toks nekoks žaidimas… labos kašio fanatai,širdyje dar norisi tikėti,jog ši rinktinė pajėgi laimėti kokį medalį arba bent patekt į 5 -uką!
Net trūksta keiksmažodžių apsakyti tai kas buvoŽmona apakusi, dar tiek nėra girdėjusi(gal nepaduos skyrboms)
Puolimas -visiška tragedija.
Kaip jaustis sirgaliams nuvykusiems į Rygą ,jei ne paskutinis Mačiulio metimas?!!!
Baisu bus laukti Čekų.
Pamatysit bus dar geriau. Jiems visada reiktų žaisti taip, kaip kad Jono nebūtų ir pagaliau baigti žiūrėti vien kaip jam atiduoti ar ką jis vienas gavęs kamuolį padarys. kai visi ims judėti ir viską matyti, tada ir bus kažkokie rezultatai.
Sendien be Valanciuno teks estus dusint
belgus aplost t padejo kreivos rankos ir kreivi sprendimai
…malonios akiai rungtynės su braliukais buvo , o belgus apžaisti man atrodo sutrukdė kalno gimdienis
O kokia euforija? laimejo pries latviesu xoxeistus?
senai pamiršta tema…bet tai kaip rinktinė šiand.susivėlė aš b.b.d.jaubuvo tokių minčių,kad išpo vakar euforijos bus šiand.verksmo simfonija…nafik …jau būčiau geriau šiand.dirbęs popietinę…nebenorėčiau daugiau pamatyti tokio LT antikašio
Dvirati, tu čia tiksliai žinai, kad pagal tą tašką, kuris liečiasi su žeme, ar tik taip manai?
Bizioniu sporte krepsinyje fiksuojama pagal teisejo nuomone,o fooballe pagal lietimos taska, maziau gincu.
Matos atramine koja buvo ne nuosalej … taip kad trecias ivartis geras i MC vartus
Alesta ra:
Gal yra išmanančių futbolo taisykles? Man įdomu, pagal kurią kūno dalį fiksuojama nuošalės padėtis?
Pagal birka.
Siaip tai viskas fiksuojama pagal tai,kas lieciasi su zeme.
Gal yra išmanančių futbolo taisykles? Man įdomu, pagal kurią kūno dalį fiksuojama nuošalės padėtis?
Radot diskutuot, Berankis su Cincigasvili turnyra laimejo,va to nieks nesitikejo.
zilvynas67 ra:
a pafantazuot tai galim
cia kas fantazuoja, gal zinai kaip su dzukais namie sulose
nu ką,sveikinu su eiliniu grybų vakaru…jau geriau būčiau dirbęs arba stintas gaudęs…
Kad gavo gerai, gal bus imamasi veiksmu del kaimiecio. Pats laikas.