Beveik tobula

Šita irgi tokia pati bezdžionėlė

Ne tokia pati. Draugiška buvo, ne dėl jos kaltės susipykom, o dėl mano ir Prado Labas

heh jei tau visos Moteris netinkamos beveik, tai jau problema tavyje, o ne Moteris tikrai Cha cha

Būtų viskas gerai, jei kokianors Moteris, nelabai matanti žmonių pasauly prasmės, jos i nebandytų įžvelgt, o vystytųs morališkai (o taipogi ir stilistiškai) savaip KatėJuk pasauliui jin tebūtų viena nereikšminga bobelė, o man-visas pasaulis

kaliausia> bet ar cia moteriski batai isvis? Nu apgailetina tiesiog Šypsena Sakai, kad taps pagal visuomenes normas gyvenancia fyfa, bet ar tai yra geriau nei specialiai vien del pasipriesinimo visuomenei buti va tokio stiliaus? Arba kodel sakai, kad taps fyfa tik del to, kad pataikauti visuomenes normoms? Juk gal jai tiesiog normalus moteriski bateliai bus grazesni nei sitie vyriski kerzai? Keista yra tai, kad tu isivaizduoji moteri, kuri nepataikauja visuomenei butent apsirengusia kaip baidykle. Kodel negali ji normaliai rengtis?

Tegu rengias visos kaip tik nori, ale kažkas turi rengtis taip kaip mana žmonai pridera UžsispyręsO man tokia namų šeimininkė sukelia norą pačiai bulbas jai nuskust Apkabinimas

Too old. Blogai

beveik Klasta