Nu va, dabar as pradesiu bijoti pasirodyti per daug ikyrus su savo patarimais Bet vis tiek pasakysiu, kad jei vaziuosi per Antverpena, gali ten islipti ir toliau vaziuoti traukiniu - sutaupysi gera valanda. Jeigu vaziuosi kitu marsrutu (per Leuvena), tada tas negalioja. Kada busi Belgijoj? Jei ka, rasyk man i [email protected] arba skambink 016 323284 (Leuvenas). Gero kelio!
_nofrills, ačiū Tau už tikrai gerus patarimus… Net nemanyk, tikrai nepasirodysi įkyrus… Man juk taip reikia pagalbos, kitaip nebūčiau kreipusis, ar ne Na, šiaip man teks važiuot per Antverpeną, bet bilietą pirkau iki Briuselio - turėčiau išlipti kažkokiame
tad net nžn, ar man apsimoka išlipti anksčiau… Gėda prisipažint, bet bijau pasiklyst… Gal kaip nors iš Briuselio pateksiu į Kortreiką… Išvažiuojujau rytoj vakare, o Belgijoje, t.y. Briuselį (jei viskas bus ok), turėčiau būti antradienį apie 10 val. Dėkui dar sykį už e’mailą ir numeriuką, jeigu bus mirtinas atvejis, iš tikrųjų nžn ką daryti, būtinai kreipsiuos į Tave… Dar sykį AČIUKAS _
Labas, Antverpene nelipk - paziurejau, kad tavo autobusas labai nepatogioj vietoj stoja. Vaziuok iki Briuselio - Cardinal Mercier gatve yra labai netoli centrines gel. stoties (Gare Centrale), praktiskai salia. Tiesa, Varsuvos stoty persesdama saugokis vagiu (ten vienakart manes vos neapsvarino). Sekmes Tikiuosi, susimatysim kada Belgijoj.
Liabukas Tai va, jau šiandien teks kelti sparnus ir vykti… ok, nelipsiu…Antverpene O vagių tai tikrai reiks pasisaugot… Na, jei pavyks, gal kada ir susimatysim tenais… Bet nenorėčiau trukdyti… Ačiū už pagalbą ir sugaištą laką berašant man patarimus… Iki
Labas, Na kaip pati nori; man tikrai butu smagu susitikti, o apie kazkokius trukdymus net kalbos negali buti. Juk zadejau tau sutiktuves padaryti Geros keliones ir isikurimo!
na tik nesupyk… As va jau rasau is Kortreiko, siaip ne taip isikuriau… Kelione buvo su nuotykiais, nerealiais, prakeikiau lagamina O susitikiti aisku labai noreciau, bet nzn gal veliau, kaip apsiprasiu, nelabai as dar cia ka zinau… P.S. Jau spejau susidaryti nuomone apie belgus: labai faini zmoguciai, visada su mielu noru padedantys… Ypac jauni vaikinai visada su entuziazmu padeda O siaip jie isties labai ramus Nezinau, kaip cia man seksis, bet labai pasiilgau namu
Fainai kad atvaziavai ir jau isikurei. Nors ir su nuotykiais…tikiuosi, viskas gerai baigesi. Nekantrauju isgirsti tavo keliones nuotykius! Pataikei atvaziuoti per pacius karscius… Varyk prie juros jei gali - tau arciau negu man Lauksiu nuo taves ziniu (gal geriau i privata arba email, jei tai visiem neaktualu). Iki!
Nofrili kiek laiko esi belgium? Ka veiki mokaisi ar dirbi? Darbas kvalifikuotas?
Fainai kad atvaziavai ir jau isikurei. Nors ir su nuotykiais…tikiuosi, viskas gerai baigesi. Nekantrauju isgirsti tavo keliones nuotykius! Pataikei atvaziuoti per pacius karscius… Varyk prie juros jei gali - tau arciau negu man Lauksiu nuo taves ziniu (gal geriau i privata arba email, jei tai visiem neaktualu). Iki!
**
**