BC "Rytas"

Kaip ten vedaras sako: buldozeris kuriasi Pavargęs

Lapsus linguae galėtum laikyt, jei koks P.Motiejūnas pasakytų, kad planuoja laimėt EL, nors turėjo omeny ateinančias rungtynes. O kai šitie veikėjai ir prieš juos buvę metų iš metų tas pačias nesąmones kalba, tai čia jau ne lapsus’as, o diagnozė.

Kiek laimės dėl kažkokios lapsus linguaeŠypsena

pagal pasisakyma, tai arba pilna, arba labai nedaug nugerta Juokiasi

Bužinskas rado Kleizos nugerta spraita?

Rytas - kosmonautikos tradicijos iš kartos į kartą.
Atrodo kad senasis Vainauskas buvo blaiviausio proto, nes po jo sekanti kosmoso programa su Guogomis ir kitais veikėjais, tai su realybe Žemėje turi mažai ką bendro.
Ir jei ką, tai jau kitas sezonas turi būti šovimo aukštyn, gi žadėjo, kad po Vainausko pirmą sezoną sutvarkys finansus, antrą jau stabilizuosis ir trečią jau kaip dės, tai Žalgiris tyliai rūkys kamputyje.

o daugiausiai nbaTaip

Panašu, kad rytfaniu laukia puiki ateitis:
Paklaustas apie "Ryto" ateitį penkerių metų laikotarpyje A.Bužinskas kalbėjo apie Eurolygą.

"Turime gerą miestą, nuostabią sirgalių bazę ir organizuoto palaikymo "B Tribūną". Turime gerą personalą, miesto palaikymą, gerą vadovybę. 2025 metais mažiausiai turime žaisti Eurolygoje, ten mes einame. Jei judėsime ta linkme, po trijų sezonų Eurolyga turi būti pasiekta. Gal dabar daliai tai atrodys kaip pokštas, bet jei Eurolyga eis uždaresniu keliu, plėsis ir užsidarys, "Rytas" turi ten būti. Mes esame ir turime būti Eurolygos klubų viršūnėje ir ten mes eisime", – sakė jis.

Nemanai, kad tai skaito ne tik banga lt Belgijoje realus vaizdas. LT poziuriu labai stipriai atrodantys Kauno treneriai…

Aš kaip supratau šita sutartis su Jaručio įmone jau kelinti metai yra Nekaltas

O tai sakai ‘atlyginimas’ ir ‘mokestis uz skautinimo paslaugas’ negali buti is esmes vienas ir tas pac? ypac tokioj kontoroj kai ritas.
Jei mokamas oficialus atlyginimas UAB tai jis aisku skirsis stipriai mokestine suma nuo dividentu savininkui. Ir is kitos puses-net jei esi dalininkas UAB-kur laikytum savo(uzdirbtus) pinigus- bendram UAB ar UAB kurio 100% tavo?

aš jus jau seniausiai informavau, kad kalasi ryto valdžia tarpusavy. Kad nepatenkinta dalis valdžios, nes pateko į kitą etapą ir nebeturės priežasties pablo išmest.
Man tai įdomu, kad jarutis peza, neva šiais metais sumažins skolą, kai vos sezonui įsibėgėjus, jau vėluoja algos, o klubo sąskaitoje centai. Aišku gali sakyti, kad neva vėliau visi perves pinigus, bet panašu, kad po šio sezono skola tik didės.

Taigi ne kartą buvo pakartota, kad čia ne atlyginimas, o mokestis už jaručio skautingo paslaugas. Tai tame ir esmė, kad išsimokėjo sau, o ne treneriams. Po to kilo kipišas ir grąžino pinigus.
Koks skirtumas per kokį uab išsiimt pinigus? jaručio uab galioja tokie patys mokesčiai, kaip ir ryto uab. Tik aišku vmi labai žiūri, kad įmonės vadovai perveda € kitai savo įmonei.

Man tai vienintelis klausimas kodėl tik dabar Kleiza šitą dalyką iškėlė. Tai ką Lapkritį veikei? Laimingas
Spėju, kad visiems ten GM’e aišku kaip ir kas, bet Kleizai reikia kažkokio alibi, kad jo išėjimas bent kažkiek pagrįstas būtų.

Paprasytu Motiejunu Pauliaus- manau pakurtu (bent filiala)Cha cha

Negi Vilniuj nera rimtu dedziu, kurie tiesiog pakurtu nauja, skaidru kluba su siuolaikine vadyba, o sita parodija nukeliautu i istorijos siukslyna?

O gal (pagal susitarima)Jaruciui atlyginimas(ar jo dalis) buvo mokamas i jo agentura (optimizuojant mokescius ), zmoguui pervede,poto pasirodo parasas lievas-reikia atgal pervest ir t.t. Kazkokios Jarucio makles neyzvelgiu. ir sunkiai tiketina kad net ritui 8k ten kazkokie esminiai pinigai.

jarutis makles suka kaip priklauso https://www.delfi.lt/krepsinis/naujienos/delfi-gauti-banko-israsai-isk
ele-nauju-klausimu-ryto-vidinese-rietenose.d?id=83585607

įdomi čia šaraškino kontorėlė; gal buhalteris banguolis atsakys, kaip uab gali neturėti nei vieno darbuotojo? aišku ir apyvartos juokingos; turbūt viską rytas ir sumoka

Man rytas įdomus tiek kiek įdomūs bichas kuris mano draugą bandė pripjaut. Ir linkiu jam kalėjime suput. Ir čia nereikia jokios analizės kad savo priešui blogo linkėti.

kaip aš suprantu, tai jarutis savivaldybėje duris koja atidarinėja