<b>Vizos

Tai kad ner kada:/

tigi nusikelk nusichromuok ir vazinek Cha cha ishiepes Taip Juokiasi

Mainom variklio dangteliais,ok? Cha cha

nea uz 2300 nu ir kas nupirko Cha cha

tas uz 2300lt.

del M3 rodster tai apsiverkciau Taip o per kiek jis 100 daro? del filtro tai king dragon bet man rodos kad ji reiketu ishplauti o kiek mokejau tai omnio skelbimuose matesi Cha cha tik shiek tiek maziau… beje laukiu penktadienio Drovus svarbiausia kad neuzsnigtu Taip Šypsena

jei nepaslaptis kiek tu uz ta savaja pilkaja sumokejai???isduok tokia paslapti marijos zemeles liaudziai:}

zverelis turetu but… 16V Apakęs

Jo KING DRAGON dvigubo konuso Taip

2 smiling: King Dragon, matosi uzrasas geltonas raudonam fone, o kad sportinis tai ir taip gi aisku Cha cha

sportinis oro filtras tik vat pavadinimo nepamenu Nekaltas

Filtras tai King Dragon, speju.

Visai kaip mano Cha cha

o kox ten oro filtras? Firma domina nes ir as mastau toki det.

Koshakas, Juokiasi Juokiasi

DZO o įsivaizduoji… sustoji su tuo Z3… ir jis vėl tave apdeda Juokiasi išeini pakalbėt o jis sako “girdėjau tu čia ruošeisi? Na tai aš irgi pasikeičiau savąjį paprastą Z3 į M roadster” Juokiasi Juokiasi ką tada darytum Cha cha

Jo, as irgi kazkur toki maciau. Reis rytoj po kapotu paziureti Šypsena Viskas labai panasu, tik tas hrenovinas shlango gale pas mane zalios spalvos Laimingas

Gerai Cha cha

nea Cha cha Cha cha Cha cha nera laiko Netu neisivaizduoji kas vyksta panevezyje Juokiasi visi ziuri Apakęs oi jau kelis taip padejau kad paskui prazshe sustoti pasikalbeti Cha chalaukiu kol sustosiu su tuo Z3 Kanda Piktas

Speju dabar istisas dienas praleidi tame garaze Cha cha