as gal susirinksiu 3 ar 5 zmoniu komandele
jei ne paslaptis kaip jus ruosiaties tiems zygiam?
Daivutia: išleist, tai išleis, ale užmokestis už tą savaitę tai ir nuplauks… Sonatux: prisiperkame daug kojinių.
tai gal jau reikia taupyt koinem
Daug vaikštom
daug vaikshtom ir dar sakyciau reiktu daug vaiksciot laiptais kad prasitampytu viskas. Praeitais metais i Siauliu maratona nuvaziavau siaip, nesitreniraves ir nevaiskciojes, “na ura” per diena praejau atrodo ar tai 48 ar tai 55 km, nakti 7 km, tai nakti jau sunkiai lankstesi viena koja. is ryto vos pajudejau, bet norejosi laimet kazka tai lazda miske susiradau ir siaip ne taip nuejau ar tai 14 km. Vakare nepajudejau, kita diena irgi max iki virtuves marsrutas buvo, na uz dienos pradejau vaikscioti, ce aisku su elastiniais bintais, na viskas pasimirso uz keliu savaiciu. vilniaus maratone viskas ciki buvo jau, jokiu skausmu.
Eisiu gal,o gal ne.Nusivyles organizavimu +nemate kitu dalyviu suktybiu…Na gal,jei Siaulieciu komanda linksma,ištverminga susirinktu.O praejau 200km,be jokio pasiruosimo.Tiesiog ,kai mokinaus mokykloj-kasdien myniau dvirati,savo malonumui,ar pas klasiokes…Patartina pritupimus daryti,tempimo pratimus,pilvo presa-nes stiprus pilvas garantuoja neskaudesiancia nugara.
Draugai vartojo gliukoze.Matau,kad efektas nezymus.Raumenys tai netreniruoti…alki ji tesumažino,skausma del raumenu nuovargio,jie vistiek jaute.
tai teks rinktis. Ar žygis ar savaitės pinigai
taigi nenorėk kad gliukozė nuimtų raumenų skausmą Ją tam ir vartojam, kad sumažintų alkį ir pagamintų “laimės hormonų” Kai suvartoji kažką saldaus ir energijos atsiranda, ir nuotaika pakyla. Tiesiog gerai veikia. Bet skausmas juk nedingsta
Dėl suktybių. Juk prie kiekvieno žmogaus nepastatysi po sargą kad žiūrėtų ar jis nesukčiauja, bet manau kad čia yra pačių dalyvių reikalas. Niekad nesupratau kam tada išvis dalyvauti tokiame žygyje jei sukčiauji…
Gliukozė vartojama kad organizmas gautų kalorijų kiekį kurias sudegini eidamas, bet skausmo ar jėgų ji tikrai neprideda Reikia ruoštis, tada nebus raumenų skausmų
Taigi ir kartoju,tiems ,kas neperskaito-"draugai vartojo gliukoze,efektas nezymus ".Man gi,jokiu skausmu nebuvo,dviratininkas nuo vaikystes…O del suktybiu-maciau mokinuke šaule.Paskutine diena ji buvo atsilikus 8 km.Staiga ziuriu finišo laika-atejo tik 20min veliau…Nenubegsi gi.Daveže,ar leido kontroles poste trumpesniu keliu eiti.Iskaite ta pati 200km.Kam ta kontrole,jei jai gali mirkteleti ?Prieš grazesnes neatsilaiko ?
Bet ar tu matei kad ją pavežė? Ar matei kad leido eit trumpesniu keliu? Šeip tek tokių “trumpesnių kelių” nėra, nebent eit bruzgynais kokias nors ir jais eidamas sugaiši daug daugiau laiko Žmogau, nesiparink, svarbu perėjai ir būk ramus
Iš tikrųjų baisiai aš prieš žygi nesiruošiau… Na tik šiaip mėnesį laiko dirbau fizinį darbą, tačiau kas keisčiausia, man jokių raumenų skaudulių nebuvo. Man visus padus išbėrė. T.y. elergija, nuo prakaito, smėlio, trinties. Keista, juk eidavau maudytis kas kart kai tik pastato tuos sunkvežimiukus, kojines turėjau kiekvienai dienai. Šiais metais reikės atidžiau nužvelgti vaistinėse kokį tepalą.
Ne as vienas ta nesazinguma pastebejau,keturiolika…Tiek to.O del pedu-uztekdavo spec talku ,skirtu kojoms,pedas pabarstyti.Kirzavai tokie batai…pedos negauna ventiliacijos,talkas dregme sugeria.Verta vartoti gliukazamido preparatus sanariams-tada jie " nedegs ".
Che Man kojos su “Magnum” beveik neprakaituoja O jei talko ivarau tai sausuteles lieka Šeip dar patarimas, mėnesį/pora savaičių prieš žygį pradėti gerti bitaminus (kalci magni, kali)
ech…mazai beliko o as nezinau eisiu ar ne Prazudys mane sitos mintys
nesuk smegenų. Yra dar to laiko
Reik apsisprest greiciau…arba bilieta pirkt, arba kojas taupyt zygiui