Siulyciau pasiskaityti ankstesnius postus ir viskas bus aisku.
o gali truputi detaliau man paaiskint galetum kaip cia su tuo kontraktu, tai nepasirasai jokio kontrakto ten, kai ji pasiemi? nu zodziu man truputi detaliau
4gb jau nera, o kaip sake 32gb tik iPod touch. Asmeniskai visiskai pakanka 8gb nusipirkti gali Apple store, O2 parduotuvese. Neklausyk ka jie sakys del kontrakto ir pririsimo - kontraktas rasosi gryzus namo, bet tu pasileisi ZiPhone ir voilà. Kainuos 269£.
p.s. Dabar pats is iPhone rasau lovoj atsigules, laptopo pakaitalas puikus
iPhone 32Gb nėra, nemaištyk su grotuvu itouch ar koks ten.
taigi rinkaus delninuka kaip ir patiko qtek 9090 zadu pirkt UK bet vienas sake kad tokio modelio jau gali nebebut… td uzmeciau aki i iphone visai patiko kiek skaiciau yra apple iphone, apple iphone 4gb, apple iphone 8gb, apple iphone 16 gb ir dbr jau 32gb jau yra. tai gi klausimas kiek man kainuotu paprastas apple iphone be tu dideliu atminciu imciau UK? ir apskritai eitu man ji is uk i rankas pasiimt, o ne su abonentu? prie to pacio gal kas vazineja i uk ir ziurinejo siuo metu telefonus ar yra qtek 9090 ar tiketis rasti nebera vilciu…
As isimeciau. Taip, neveikia.
Software unlokus bl4,6 telefinam galit pamirst.
Tikra tiesa,juokingos man tos "el jobso" keynotes. Sedi pilna sale shiknalaiziu ir dreba nuo kiekvienos styvo frazes.Istaru styvas "idiotai",jauciu visi vien sale butu pilna teigiamu ovaciju.Apgailetina.
kas del SMS forwardinimo ir siuntimo keliems abonentams,jau kuris laikas intaller’yje metosi nebloga programa SMSD,kuri puikiai isprendzia tas problemas.
Siaip smagu butu kada nors updeitint i 1.1.3, vien jau del google maps patobulinimu.Kaip isigijau su 1.0.2 pernai rugsejy,taip ir uztrigau ant 1.0.2
butent butu man pasake kad atrisimas 250 lt tai buciau turbut ir pasiemes iPhone ir atsirises… dabar va jau persigalvojau ir tikrai nesiruosiu moket 500 lt uz tai kas turetu kainuot 100lt nusipirksiu SE p990i su daug daugiau funkciju ir vargo nematysiu
Iki 6 savaiciu normalu per USPS ir Lietuvos pasta.
taigi visi, kas čia klube naudoja iPhone yra SIM free
dėl naujos versijos dar info nėra, tačiau jau pasirodė info apie iš platinos pagamintus iPhone, kaina $2,230
GiX rašė:
o gal ir uz 1799 euru parduosi?
Tiek atrisimu maciusi iPhone ne nuodeme butu ir uz 1800 eu parduot
kindzius rašė:
Seducer gal zinai kaip ta galune pervardint reikia? Bandyt nebandziau,bet su Mecca failu suzaist nepavyks itariu bent jau duotuoju cia budu http://www.hacktheiphone.com/111/iphone_ringtones_windows.html , nes skiriasi tiek failu dydziai,tiek ir skaiciukai adresu pvz: 00014458: 05 , o yra 00 Reikia kokio tai kito budo
Spėju, kad mecca failas nebeveik su 112 O šiaip sako su iTunes 7.5 ir 1.1.2 veikia, kad pasiimi belekokį *.m4a failą iki 30 sek. pervadini į m4r ir spragteli du kartus, ir iTunes įsikels pats į ringtones ir liks tik sinch padaryt.
Seducer, na jau nemeluok, per 20-30 minuciu tikrai nesusitvarkysi… Jau vien upgrade/downgrade procesai tiek truks + dar lauzymai, terliones…
nesakau, kad 1.1.1 bloga, isirasysiu vos kai bus normalus atrisimas ir installer.app galimas.
Laukiam naujienu!!
Seducer rašė:
Nusilaužią, bet kol kas tik per tą programą mokamą. O kadangi kiek suprantu - vyrai nori $$$, tai greit nemokamos (jei visai kada) neturėsime
Taigi chebra is iphone dev team jau atriso, tai laaabai greit bus nemokamas toolsas. Mokama siulo visai kita komanda.
Manau visai galimas dalykas kad jau siandien (antradieni) bus kazkas naujo, nes pas juos dabar vietos laiku diena - pirmadienis, manyciau dirba vyrai prie to
O sakyti kam pasiseke, o kam ne tai isvis nesamone asmeniskai 1.0.2 nepatinka ir siaip neisbaigta programine iranga. Labai nervina kai pastringa sms (du kartus jau buvo), nejungia prie visu wlan, garsumas irgi nekoks…
Cat rašė:
Gal kam reikia iphone? parduodu viena visiskai nauja (: del platesnes info pm me (:
Eik,pas moderus pasiprasyk ban 4 free.
Cat rašė:
Gal kam reikia iphone? parduodu viena visiskai nauja (: del platesnes info pm me (:
2007-10-13 17:07 284 žinutė iš 293 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Cat
Jau klausei. Yra skelbimu lenta bei skelbimu tinklapiai
OT. Crazy_papa ko ko o jau man irodinet kad motorola geri telefonai nereikia. tik is sito modelio daugiau tikejausi. e398 ir a780 labiausiai atitike poreikius