Kam nors yra toks gedimas su vibracijos įjungimo/išjungimo mygtuku, kad jis kažkiek laisvas yra, kliba, ir kai jungi vibraciją, kartais kaip pašėlęs telefonas pradeda vibruoti, paskui savaime įsijungia, išsijungia vubracija. Yra kam nors tai buvę?
va kaip tik turiu klausimą dėl gps ir tomtomo. Įsirašiau į 3G tomtomą, bet kad visuomet rašo, kad prastas gps ryšys ir labai grybauja, rodo net šalia esančioj gatvėj ir panašiai. Čia visiems taip?
nu viskas ok isirasiau as ta hackulo bet kai nueinu i ji tai yra tik AppSync for 3.0 ir 3.1 , o pas mane 3.1.2 ir man neleidzia instaliuot nei vieno nei kito ka daryt?
Gal yra koks sprendimas kaip backupint visą iPhone? Tipo appstore ir cydia programos vienam backupe, kad po restoro ar updato būtų galima atkurti viską kaip buvo?
man maximum diena islaiko, mp3 neklausau, prakalbu apie 1h, sms nerasau, zaidimus maximum 2h palosiu (dazniausiai prie tv)… stiiipriai nusivyles siuo aspektu ajfounu
Man tai apskritai Nokia E71 geriausiai baterija laikė, iPhone palyginus mažai, bet lyginant su kitais iPhone naudotojais - puikiai laikė iki 3.1 softo.
Nu per dieną (maždaug 10 valandų) išsikraudavo daugiau nei pusė su įprastiniu naudojimu. Naudojau tikrai nemažai aš jį, bet kitos versijos ilgiau laikė.