uz tai ir pasimelskim
Įdomu, kada Apple oficialiai pristatys pilną techninę specifikaciją naujojo devaice’o
čia lietuviškas straipsnis apie iOS6:
http://www.itouch.lt/news.php?readmore=988
tai dėl šviesaus tono jau šlykštukas? Kas del funkcijų, pvz. pirmos dvi, kur tik 4S palaikys, tai nereikalingos- Siri ir navi.
Prieš - http://cdn.jaxov.com/wp-content/uploads/2011/10/Gevey-SIM-Dial-112-iOS
-5.jpg
O šeip tai, pernelyg džiaugtis iOS senesniu iPhone vartotojams nereikes:
The List:
● Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. Cellular data charges may apply.
● Siri will be available only on iPhone 4S and iPad (3rd generation) and requires Internet access. Siri may not be available in all languages or all areas, and features may vary by area. Cellular data charges may apply.
● Shared Photo Streams requires iOS 6 on iPhone 4 or later or iPad 2 or later, or a Mac computer with OS X Mountain Lion. An up-to-date browser is required for accessing shared photo streams on the web.
● FaceTime over a cellular network requires iPhone 4S or iPad (3rd generation) with cellular data capability. Carrier data charges may apply. FaceTime is not available in all countries.
● VIP list and VIP and Flagged smart mailboxes will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later.
● Offline Reading List will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later.
Made for iPhone hearing aids require iPhone 4S.
Realiai nemazai nauju funkciju ne tik kad iPhone 3GS netures, bet ir iPhone 4, taip kad "time to upgrade"…
Tas pats ir su iPadu pirmu, kuriam iOS 6 net nebus
Dėl šviesaus fono? Nelabai supratau
vakar @pianopiano radau piniginę. pilna/nepilna pinigų net nežinau, nes iškart nunešiau ir padaviau į barą ir visai buvo minčių kažką daryti kitaip. tas kas pametė, ateis ir pasiims.
jei rasi mano telefoną jis bus neužrakintas, todėl galėsi paskambinti paskutiniems rinktiems numeriams ir paaiškinti situaciją. jei ne, telefonas tave seks, fotkins, trackins skambučius, SMS, FB prisijungimus ir netrukus vistiek jį atiduosi
Nepadeda. Sakau, bandziau net ir rankiniu budu prie sietkos prisijungt
taika su tavimi
Viskas yra išsprendžiama, tik reikia žinoti ko nori. Jeigu nesugebama išspręsti, tai kas kaltas ? Yra manualai (kas nesupranta), yra viskam galimybės, yra programos, taip kad netauškit niekų .
tada sveikinu, tu turi neribotą planą ir tau px, ar 3MB ar 300
turiu ir aš gigą, o, bet, tačiau, kaip man nuotraukikę, kokį pdf ar filmuką draugeliui perduoti, kuris internetinasi tik per wifi, ar neturi meškafono, įrodyti kad pirktų meškafoną, geriau, žinoma, aifoną, suinstaliuotų kokį dropboxą, ar panašią tuftą, ir tik tada gautų?
kaip, pvz, kokia mamai į seną noškę įkelti jos šuniuko fotkęar fainesnę melodikę, kai interneto tam telefone nebuvo ir nebus?
siaurai mastote, kolega
Tai kam dabar smarfonas be interneto reikalingas ?
o kai interneto pašonėje nėra?
ai, kam su dviračiu kelis km nuvažiuoti, kai su boingu galima nuskristi
Kas nukentėjo nepersisiųsdamas failo iš Android į iOS ar atvirkščiai? Yra toks dalykas kaip DropBox - paprasčiau, patogiau, greičiau negu BT .
oi laukiam laukiam
apsurdas kažkoks, kad neduoda išjungti
Kalbam apie 3G išjungimą, ne apie Cellular Data.
https://discussions.apple.com/thread/3385464?start=0&tstart=0
Nu cia radau ir as toki komentara kaip savo,bet kiti kaip matot sako kad neatjungia nu bet kampe pas mane nedega 3G ir neturiu neto isjungus
eina ant 4s isjungt Einam Settings,poto spaudziam General,toliau Network ir pas mane yra "Cellular Data " ON-OFF ir isjungi G
Ir dar tegul paskaičiuoja maisto, kad ir vaisių kainas JAV ir tegul čia parašo kainas .